burtici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna burticilor!
am fost ieri la control la d-na dr monica tataru. pare f de treaba, m-a controlat si a zis ca a inceput sa se deschida colul deja, ca analizele sunt bune, si trusa epidurala este buna (a zis ca aveau si ei acolo, asa ca nu stiu de ce tembelul ala de branescu m-a pus sa mi-o cumpar singura). a mea nu are anestezic, dar sa nu imi fac griji ca au ei destul. luni ma duc la un nou control la ea si s-ar putea chiar sa ma interneze atunci daca colul este deschis definitiv. eu sper sa se deschida si sa nasc curand. daca s-ar putea chiar maine ar fi perfect pt mine
ieri dupa ce am venit acasa, poate si de la control, dar mai ales de la zgaltaiala dupa autostrada asta aflata in reparatii, m-a durut groaznic burta. asa ca am sunat-o pe d-na dr, normal. a fost intr-un fel si o incercare sa ii vad atitudinea, sa vad cum se comporta, cum reactioneaza, daca isi da interesul pt mine (pe dr branescu nu l-am deranjat cu tel pt ca nu am avut probleme, si se pare ca rau am facut pt ca nu si-a dat interesul sa ma retina din moment ce am primit un astfel de tratament din partea lui).
va spun sincer ca s-a comportat extraordinar de bine dr tatatu. i-am explicat durerile pe care le simt si ca eu cred ca am pierdut "dopul" (cand am fost la baie am vazut pe hartie o cantitate asa mai mare de secretie alba gelatinoasa cu un pic de rosu pe ea, iar eu cred ca a fost dopul, desi astazi nu mai am astfel de secretie, si nici urma de rosu).
mi-a zis sa iau nospa, sa stau linistita cu burta pe o parte probabil ca m-am speriat eu de ceva anume, ca ea nu crede ca nasc ca doar m-a controlat de dimin si nu era vb de asa ceva inca, si daca nu imi trece in 1-2 ore sa nu mai stau sa vin la buc inapoi si sa ii mai dau un tel.
dupa 2 ore am sunat-o si i-am zis ca mi-au trecut durerile. a fost o super draguta si a doua oara (deja imi retinuse numele, fata de dr branescu care nici acum dupa atatea luni de "control" si bani primiti nu avea habar cine sunt), mi-a mai explicat ce sa fac in continuare, sa mai iau un nospa inainte de culcare si sa vin neaparat daca se rupe apa, sa nu mai stau, si sa o sun daca mai intervin ceva modificari.
in sfarsit ma simt si eu in siguranta, simt ca sunt pe mana cuiva pe care il intereseaza de soarta mea, care nu se eschiveaza sa raspunda la tel la orice ora sau la intrebari probabil absolut banale pt ei, medicii, dar cruciale pt noi gravidele care nu am mai trecut prin asa ceva. singura mea temere este ca BB sa nu intarzie sa apara pt ca d-na doctor va intra pe 26-27aug in concediu (eu teoretic fac 40sapt pe 26aug). dar oricum luni cand ma duc la un nou control ii voi spune ca daca BB se lasa asteptat, sa imi faca perfuzie de inducere a sarcinii pt ca eu nu vreau sa nasc fara ea.
ziceti-mi si mie fetelor care ati trecut deja prin nasterea naturala, sa fi fost oare "dopul" chestia aia, sau m-am inselat eu? cum ar trebui sa fie totusi dopul asta? ar trebui sa curga mereu ceva gelatinos sau sa ramana pe hartie mereu pete rosii-maronii? daca era totusi dopul, la cat timp se va rupe apa? dupa ce se va rupe apa, la cat timp ajungi la dilatatie 4cm? as vrea totusi sa am timp sa ajung la buc sa imi puna epidurala aceea.
va pup !
38w6d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Buna ,fetelor!
Va multumesc mult si da,e super sa il ai in sfarsit langa tine,pe bebelusul tau.
Am nascut cu dr ALI la CURTEA DE ARGES,prin cezariana.Voi stiti ca eram 100% pt normala,dar Dzeu a decis ca e mai bine cezariana si vreau sa va spun ca nu ma asteptam sa ma simt asa bine,mai ales ca auzisem o gramada despre cezariana.
Duminica dimineata,cand nu mai puteam si nu ma dilatam deloc suficient,pt binele meu si al lui bb m-au bagat in cezariana,mi-au facut anestezie totala,si dupa vreo 2 ore m-am trezit.Ai niste dureri,dar suportabile,mai suportabile decat contractiile(mie una asa mi s-a parut),mi-a spus dr sa ma misc prin pat dar sa nu ma dau jos din el.M-am miscat tot timpul si LUNI,la ora 7 mergeam,mai greut,dar mergeam si cand dr a vazut asa,m-a trimis jos intr-o rezerva.
Ce pot sa spun ,este ca,toata lumea s-a purtat super bine,am fost tratata ff bine,nici nu ma asteptam.Bine,cred ca si din pricina "atentiilor",dar nu conteaza,tot ce a contat ca totul a fost ff bine.
Chiar de a2a zi(de luni) l-am luat in brate pe IANIS VLADUT,ma duceam la alaptat din 3 in 3 ore,iar miscarea mi-a facut bine,ptca miercuri m-au externat(eu ma simteam excelent,mai bine si decat cele ce nasteau normal,iar Ianis mi-a luat in greutate).
Va dau un sfat,daca faceti cezariana,purtati burtiera,si nu mancati nimic,decat beti ceaiuri si iaurturi,asa se prinde rana mai repede,la MINE A FUNCTIONAT,plus ca ti se trage burta mai repede.
Hai ca v-am plictisit destul,si VA UREZ NASTERI USOARE SI BEBEI LINISTITI FARA COLICI

VA PUPIC PE TOATE



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Feliocitari Yanis!Sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Eu pe dr Badiu nu l-as recomanda nimanui in ciuda celor care se vorbesc pe site despre el. Este exact ca si dr Branescu: cand ai mai mare nevoie de el iti da un sut undeva.

Mirela iti recomand pe dr Tutunaru. este un om deosebit, vine la orice ora pt nastere si raspunde la telefon oricand.

Monica si Alex 04.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Pupici burtici si mamici1
Ce mai faceti?
Mirela...ai nascut, sunteti bine?
Nu mai este nimeni din Pitesti pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu cea mai mare frica o am sa nu m-apuce inainte de termen si sa n-am timp sa ajung la Bucuresti. Ieri am simtit o presiune jos si mici intepaturi, iar bebe sarea de colo colo, lovituri foarte puternice, m-a cam speriat.

mayaione 31 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Revin cu o intrebare urgenta, ca tot s-a lasat frigul si nu am absolut nimic de imbracat. Unde mai sunt magazine de gravide in Pitesti in afara celui din Piata Vasile Milea, unde oricum nu gasesc marimi mari au numai 1 si 2 de la inceputul verii. Cand am intrebat cand aduc marfa mi s-a raspuns "cand le vindem p-astea". Ce idioti, cine naiba cumpara pantaloni asa mici ca 1 si 2 merg pana la 3 luni cand inca te mai incap hainele vechi. Daca stiti in alte cartiere spuneti-mi si mie, trebuie neaparat sa-mi cumpar. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

S-a deschis magazinul din Piata Milea? Eu stiu ca era inchis pt. renovare. Eu acolo am gasit pantaloni marimea 4. In John mai se gaseau salopete din blugi. Prin oras eu nu am gasit decat pantaloni de trening care sa ma incapa, dar nu am ce sa fac cu ei. Daca gasesti ceva sa-mi spui si mie!!!!!!!!!!!!! Pe mine marimile 1 si 2 nu m-au incaput niciodata.
Cat despre ajunsul la Bucuresti, teama asta o am si eu, dar ma incurajez: nu nasc in 2-3 ore, deoarece este prima sarcina si nu prea este posibil si in preajma termenului probabil voi sta 2 - 3 zile pe la cineva pe acolo. In plus cunosc 2 persoane care nu si-au pus problema asta si au ajuns fara probleme in timp util(cu tot cu epidurala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

E tot inchis pentru zugravit, dar mai au un magazin vis-a-vis de magazinul trivale si au mutat acolo hainele temporar. Mi-am gasit azi pantaloni marimea 4 acolo, era singura pereche, am avut noroc. Mai am bluzite sa-mi caut dar astea gasesc mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
am ramas datoare cu detalii. am nascut pe 19 aug un baietel de 3,3kg si 51 cm la polizu cu d-na dr monica tataru. o femeie super draguta. joi pe 17 aug fusasem la control la ea, ma mai chemase luni la control, numai ca vineri spre sambata noaptea, adik pe 19 aug, m-au apucat contractiile pe la 12.30 mai mult pe fond nervos de frica sa nu plece in concediu cand faceam eu 40 saptamani. am tot stat sa vad daca imi trec, am luat dosarul scos din timp dupa net si tot citeam din el impreuna cu tati despre travaliu, cum debuteaza si care sunt fazele prin care se trece, asa ca pe la 2 am pornit-o spre buc. am sunat-o la 4 dimin sa ii zic ca am intrat in buc, ca am contractii din 10 in 10 min chiar mai dese uneori. mi-a raspuns fara sa se supere ca o deranjez la o asa ora, fata de branescu care nici la 8 seara nu era de gasit.
am avut epidurala, dar nu a tinut decat pe partea dreapta. pe partea stanga am simtit toate durerile. au zis ca am coloana stramba si din cauza asta nu a tinut. sau poate ca nu trebuia sa fiu anesteziata total si trabuia sa simt durerile? habar nu am. oricum am scapat. problema este ca baietelul are putin glezna stranga adusa in exterior "picior tal valg stang si tar var drept" scrie pe diagnostic. au zis ca nu a avut loc sa stea in sacul uterin, dar ei zic ca se va indrepta. initial au recomandat masaj mult, apoi am fost la budimex cu el si i-au facut niste atele din gips, dar parca nu mi se par de prea mare folos. unii au zis ca sa facem masaj de 3-4 ori pe zi si in rest sa stea cu atelele, altii ca sa facem masaj doar la baie si in rest sa stea cu atelele, si tot asa. parca nici medicii, dr burnescu si dr vlad parca il luau pe incercate.
la ecografie a zis ca e prea mic si nu se incadreaza oasele lui in dimensiunile standard dupa care se ghideaza ei, si sa venim mai tarziu dupa ce mai creste pt ca acum nu se pot pronunta ce si cum. am zis ca voi merge peste 1 luna la un alt dr ortoped recomandat de cineva de la un alt spital din buc (grigore alexandrescu am inteles ca s-ar numi, sper sa nu spun prostii pt ca fiind din provincie nu prea le-am retinut). voi ce stiti despre problema asta? ati mai auzit de astfel de cazuri? ce stiti despre asta? cum se poate remedia? ce este de facut?
o alta problema este cea cu alaptatul. din cauza stersului am cam pierdut laptele, acum vad ca incepe sa revina. problema eete ca am doar cate 30 ml in fiecare san, manelonul drept ma doare de mor si aproape mi-e imposibil sa il alaptez la el, am luat mameloane false de silicon, dar nu prea pare sa ii placa sa traga la ele, am luat si lapte praf de la Topfer - Lactana bio nr 1 care cica nu are lactoza. nu pare sa vrea nici laptele asta, nici san nu prea pare sa mai vrea. fac eforturi sa ii dau cu biberonul laptele praf, fac eforturi sa il pun si sa suga. dupa fiecare masa vomita putin, ceea ce inainte nu se intampla. nu as vrea sa se invete totusi pe lapte praf, as vrea sa ia sanul in continuare, dar daca nu am suficinet lapte pt el, ce fac? nu pot nici sa il las nemancat. in greutate nu prea a luat mai deloc, ceea ce ma ingrijoreaza. cat ar trebui sa ia in greutate un copil la 2 saptamani? si cam cat ar trebui sa manance la o masa? cum imi dau seama daca laptele meu este destul de consistent pt el sau daca e apa chioara? cred ca de la atatea griji cate imi fac nu am lapte sufucient. ce sfaturi imi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Mirela! Sper ca ingerasul tau sa fie in curand foarte bine!
Sa dea un pic de lapte afara dupa supt este ceva normal.
Am vazut ieri o emisiune la TV si spunea ca laptele matern este foarte hranitor, cel putin pana la aparitia menstrei, asa ca, daca iti revine lactatia totul va fi bine. Tot dr. care era la emisiunea de ieri zicea ca bebe ia in greutate intre 20 si 40 gr./zi, dar imediat dupa nastere mai pierde ceva din greutatea initiala.
Sper din suflet ca totul sa fie bine.
Cum au fost conditiile in Polizu? Dar personalul? Tarifele care mai sunt?
Asteptam vesti de la tine!
27+ cu

Mergi la inceput