Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

eu am 11 sapatami si am deja dungulita pe burtica. adica am tot baietel? parca la prima sarcina mi-a aparut mai tarziu. dar si eu sunt bruneta. om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralukutza ca te-ai gandit la bebeloiul meu bolnavior!
Si eu am mancat mici sapt trecuta si taaaaaaaaare bine mi-au picat....mi-ai facut iarasi pofta!

Floricika ai rabdare ca dc e sa iti apara dungulita aia pe burtica, pai tot iti apare ea{:D](linea nigra se numeste)!

Acd2you ma bucur ca ai revenit!Tin pumnii sa iti treaca cu totul greturile si nici sa nu mai revina!
Nu am reusit sa vad pozele voastre....daca i-ai dat share si ai setat public album ar trebui sa se vada....mai verifica...

Aramona te "rezolv" si pe tine imediat cu listuta!Cat despre Duphaston eu stiam ca e gratuit pentru TOATE gravidele....dar mai intreaba poate s-o fi schimbat ....habar n-am...
Felicitari ca ti-ai vazut bebele mic din burtica, ma bucur ca e totul ok cu el....iar tie iti tin pumnii sa-ti treaca starile de rau si toate durerile!
Maysa ce face?E bine?

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

floricika, tu cum ai share-uit albumele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Floricika...dadeam si eu cu raspunsul nu cu parul...stau 5' la colt!
Daca e cum se spune, apoi e clar ca de aceea n-am avut io dunga...ca doar a iesit Maysa...Acu sunt si eu curioasa...mai ca vreau sa-mi apara dunga aia...sa-mi ia tati masina......ca ar vrea baiat...
PAna la urma ce-o fi, sanatos sa fie...

Pupici! Si sa-ti iasa cum vrei tu dunga...

Ramona (12 sapt.)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Gripo, parca tu ai intrebat cum sunt baietii din fecioara. Tatal meu era fecioara. Era painea lui Dumnezeu, cum spunea cineva inainte dar era o persoana taciturna si retrasa. Si cu o parere foarte proasta despre el. Din pacate l-am mostenit la aceste aspecte. Si trebuie sa ai mare grija: se pare ca baietii fecioara au o fire foarte usor influentabila si sunt extrem de sensibili. Acum nu stiu daca e o regula, eu iti spun din ceea ce am observat. In ceea ce ma priveste, eu tot trag nadejde ca bebe al meu va fi totusi balanta. Nu ma inteleg cu fecioarele...
Adameasca, si mie imi place mult Ilinca Smaranda. Si apoi de ce nu ar fi un nume de la mami si unul de la tati? Si parintii mei au facut la fel: mama a vrut Alexandra, tata Miruna, asa ca pe mine ma cheama Alexandra Miruna.
Si noi ne-am gandit la nume dar inca suntem nehotarati. Eu nu concep ca bebele nostru sa nu aiba si un nume de sfant. La fetita sunt aproximativ pe aceeasi lungime de unda cu sotul, ne place amandurora Maria. Numai ca eu as vrea Maria Sinziana, sotul Maria Miruna. Pe mine nu ma incanta ideea sa primeasca bebe numele meu, dar as accepta in ideea ca si tatalui meu i-a placut numele foarte mult si as face-o in amintirea lui. Pentru baiat suntem in dispute aprinse: eu as vrea Rares Gabriel, insa sotului meu nu-i place nici unul din numele care-mi plac mie iar eu nu ma omor dupa cele pe care le-ar vrea el. De fapt pana acum nu mi-a spus decat de un singur nume ca i-ar placea: Tudor.
Ralukutza si floricika, ce soti "jucausi" aveti:) Al meu nici la bere nu vrea sa mearga cu baietii fara mine. Daca baietii nu sunt de acord sa vin si eu, le spune pas. Prefera sa-si petreaca timpul cu mine. Adevarul e ca ne vedem destul de putin, vreo 2-3 ore pe zi si ni se face un dor unul de celalalt...
Nicolstoy, multumim pentru link-urile cu nume. Dar ca de obicei nu am gasit nimic scris despre Miruna si Rares. De fapt n-am gasit pe nicaieri semnificatia acestor nume, parca nici n-ar exista!

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Pufymic, multumesc! Imi pare rau ca puiutzul tau e bolnavior, sper ca e mai bine!

Multumesc si de intrebare...MAysa e o nazdravana...mai nou isi ridica bluzitza,imi arata burta si-mi spune: "Si Maysa are un bebelus in burtica"...ma face sa rad, o intreb de unde il are...ea-mi raspunde: "Eu l-am bagat acolo!!!"

Pana acum o intrebam ce vrea: fratzior sau surioara? Si invariabil spunea fratzior...
Am inceput sa-i explic ca daca e fetitza se numeste surioara, iar dc e baietzel, fratzior! Si am intrebat-o din nou ce vrea, dupa explicatie...mi-a raspuns clar si raspicat :"SURIOARA"!
Sunt derutata...ce sa-i aduca mama?

Pupici,

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, treci si la mine 28 noiembrie 1973.

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Revin cu noutati legate de hainutele de la reclama mascata :eu azi dimineata mi-am comandat ceva si se pare ca in dupa amiaza asta voi si primi produsul.
Pt.Bucuresti livrarea e gratuita, la comenzile online 10% reducere din pret.Pe mine m-a sunat o doamna tare draguta, pt confirmarea comenzii si chiar mi-a propus ca daca mai vreau sa vad ceva ea imi poate trimite fara sa fiu obligata sa cumpar.Banuiesc ca cine vrea poate cere doua masuri daca nu stie exact, ca sa incerce.

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush imediat!

Aramona ce frumos trebuie sa fie sa te poti intelege "pe romaneste" cu bebloiul tau.....si eu ma inteleg cu Alesio, ca vb foarte multe si bine(putin pocit dar eu pricep tot, normal), insa ma apuca disperarea cand incepe cu "chineza".....atunci nimic nu inteleg din ce zice.......astept sa creasca...!
Oricum si el e ffff incantat de burtica si de bb din burtica si vine, ma pupa, ma mangaie, apoi imi acopera burtica si zice:"doane"(adica doarme bb mic).....sunt atat de scumpi....!

Lexi tot am vrut sa te intreb si am tot uitat(de gravida ce sunt, nu de alta): tin minte ca atunci cand am fost eu bolnava tare mi-ai zis de ceva liste, ceva ce ai mai vazut pe la alte mamici....astept sa-mi zici despre ce era vorba....si imediat modificam!

Acd2you intra pe messenger, eu sunt pufymic si acolo si incerc sa te ajut cu albumul(ca tare m-ai facut curioasa[;D]).....daca ai timp si chef....sunt acolo acum!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Lexi tot am vrut sa te intreb si am tot uitat(de gravida ce sunt, nu de alta): tin minte ca atunci cand am fost eu bolnava tare mi-ai zis de ceva liste, ceva ce ai mai vazut pe la alte mamici....astept sa-mi zici despre ce era vorba....si imediat modificam!

Pupici![/font=Comic Sans MS][/orange]
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump[/b]

Pufymic, era vorba de link-ul asta:
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
E un filmulet despre cum se dezvolta fatul in fiecare din cele 9 luni din burtica. Mai postase o mamica de la noi link-ul, imi cer scuze, nu-mi mai amintesc cine anume!
Si propuneam daca vreti si voi, evident, sa facem un album pe yahoo sau webshots cu poze cu bebeii (ecografii) si cu burticile.
Acd2you, cred ca link-ul tau ar trebui sa arate ceva de genul:
http://photos.yahoo.com/acd2you (sau, ma rog, ce nick ai tu pe yahoo).

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput