Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

putin ajutor, va rog! care stiti sa share-uiti pozele din albume, ca la mine scrie ca nu am poze diponibile, desi am mpus 2 albume si la amndoua am dat optiunea share to public.

Mergi la inceput

sa incerc si asa, poate, poate.

http://uk.360.yahoo.com/acd2you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ramona iti multumesc din suflet de urarea in avans! dar am fost asa de zapacita ca n-am retinut pe toata lumea sa va multumesc la toate. asa era frumos. trebuia sa-mi iau o hartiuta si sa notez. nu era mare lucru...

acd2you, iti multumesc si tie pt urare! v-am zis ca m-a bucurat tare mult atentia voastra si ca n-am mai primit atatea urari de la multi ani de cand ma stiu!

floricika, mie nu mi-a aparut dungulita. ma uit in fiecare zi de pe la 7-8 saptamani. stiu ca era mult prea devreme atunci, dar imi place tare mult cand o vad la alte gravidutze!

ramona, stiu ca la cele care lucreza sunt compensarile mai mici, dar totusi mie mi-a zis dr ca "gravidele au gratuitate". n-a zis "gravidele care nu lucreaza...". de fapt nici nu m-a intrebat daca lucrez. si studenta nu mai sunt, am terminat anul trecut! eu zic sa insisti la dr, macar s-o intrebi, ca e 300.000 o cutie de 20 pastile care nu ajunge decat 10 zile!

raluca 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau ca nu am mai mult timp sa va scriu. Deocamdata o fac doar de la birou, asa ca fur cateva clipe sa va citesc, dar nu maiimi ramane timp sa scriu. Sper sa se remedieze asta cat mai curand pentru ca NE-AM LUAT CASA!!!!!!!!!!!! Ma rog, apartament cu 3 camere, sambata ne mutam. este primul nostru apartament de familie, asa ca ne straduim sa-i dam fetitei noastre un bun start in viata.

Am luat aminte la dojenile lui Pufymicsi scriu si eu totusi cateva randuri, cu toate ca imi pare rau ca nu am mai mult timp.

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc haine de gravida, este un "must" sa imi iau, nu ma mai cuprinde mai nimic. Aveam de gand sa astept pana la targul de la Romexpo, dar se pare ca nu as mai putea iesi din casa daca stau asa mult.

Eu m-am ingrasat 5kg si nu sunt prea multumita de cum evolueaza lucrurile. Fetele cu DNP- ul in jur de 5 sept ca si mine, la fel sunteti?

Azi sper sa ajung la aerobicul pt gravide, marti l-am pierdut din cauza serviciului...

Ah, ziua mea de nastere este 26.01.1977.

Va pup,

Roxana + bebitza ei (+18)

Mergi la inceput

eu tot mai incerc cu pozele. poate merge asa:

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

URAAA, AM REUSIT.

deci bebitu meu cel scump este aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

caci nu cred ca exista vreo mamica care sa nu fie mandra de puiul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Aramona, stiu ca nu e obligatorie dunga, dar intrebam si eu asa, faceam sondaj De fapt ma intereseaza ca sa vad daca se adevereste chestie aia ca daca e baiat dunga apare mai repede, daca e fetita, mai tarziu. Mie mi-a aparut deja de o saptamana, si e clara, adica nu e urma de dres(pt ca nu port) nimic, e dungulita clar. Luni mergem sa vedem sexul asa ca o ne lamurim

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

ba nu am reusit. ma las pagubasa, pana m-o invata cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

acd2you, eu tot nu pot vedea pozele tale

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Ralucutza, multumesc! Stiu ca doar gravidele care au salariile fff mici au gratuitate...la mine nu e cazul..Doar daca nu s-a schimbat ceva!
Oricum eu mananc Duphaston pe paine...4 pastile/zi. am dat gata deja 3 cutii...si mai am de luat...Deocamdata am bagat 800 si ceva mii in 120 pastile (6 cutii), compensat...Sa vad cand le termin...mai incerc odata cu gratuitatea! Plus ca am luat inainte de asta si utrogestan...pe bani...Plus injectiile (gravibinon) 1 mil...
Ma intreb: o viitoare mamica fara posibilitati, si careia nu i se da gratuit (ca din ce stiu acel salariu pentru care ti se da gratuit e unul de mizerie, parca minum pe economie), ce face???

BiancaIulia, multumesc pentru raspuns..esti cam singura care mi-ai dat un raspuns... Am vb ieri cu echografista, i-am explicat ce si cum cu acea secretie...A parut ca stie despre ce e vorba insa mi-a spus ca tb sa ma vada ginecologul...Cum colul nu putea fi vazut...o apreciere a lungimii, deschiderii lui nici nu incapea in discutie, doar un examen local este concludent...asha ca
abia "astept" sa ma urc pe masa aia ...cracanata...

Asta e , e musai!

Pupici,

Ramona(12 sapt.)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput