Mamici de sept-oct 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Acd2you, uite ca merge link-ul pe care l-am scris eu. Am reusit sa deschid albumele! Sa-ti traiasca baietelul, e tare scump!
15+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
tanima_i2002 spune:
Mai da' harnice mai sunteti. Nu mai am nici timp sa citesc ce scrieti. Ca eu iau pauze de o ora de stat la calculator. Mia mult nici nu pot ca ma dosre burta si spatele si trebuie sa ma asez in pat.
Aramona, parca tu ziceia de tratamente scumpe... Mie medicul meu de fam nici utrogestanul care mi-a zis de la farmacie ca e compensat nu mi l-a dat, cica sa ma duc la inceput de luna cand e o coada de mori acolo. Dar luna asta o trimit si eu pe mama sa imi stea la coada si nu o mai iert, ca eu dau tot salariu pe medicamente. Si de restul ma imprumut. Sper sa mai termin cu tratamentele la 14 saptamani sa imi pot reveni cu banii. Mai avem o luna. Si apoi fac credit la banca si dau toate datoriile si incep sa platesc usor usor. Pai ce sa fac, daca alta solutie nu am. Uite asa se descurca si un bugetar cu salariu de nimic. Dar bb e pe primul plan.
Completati si la mine DN 31.05.1976, Spitalul Elias, dr. Tutunaru
nicolstoy spune:
Gata, mi-am primit bluzitele si sunt super incantata.Puteti sa va luati cu incredere ca sunt de calitate buna.Se pare ca vor face si rochite in vara.Va tin la curent.
Sper sa nu mai scriu pe ziua de azi pt ca , cred ca am scris pt o luna ![]()
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
_Ralu_ spune:
roxana, felicitari pt casa! doamne cat visez si eu la asta!
stiu ca sunt altii mai rau ca mine si ca trb sa-i multumesc lui dumnezeu ca inca ma mai ajuta parintii, in sensul ca stam cu ei si nu platim nimic pt casa (intrtinere, utilitati etc.), si nici mancarea! doar cand avem chef de ceva anume sau daca vrem sa papam in oras.
dar tare as vrea sa stam si noi singuri! inca mai speram si noi anul asta sau la anu'! dar...cine stie?
tanima, trebuie neaparat sa vezi cum faci sa-ti compenseze macar medicamentele! e dreptul tau! eu zic sa te duci la dr sa-ti impui putin punctul de vedere, ca altfel n-o scoti la capat! e inadmisibil sa nu beneficiezi de dreptul tau, mai ales ca nu stai nici prea bine cu banii! crede-ma ca stiu cum e!
la faza cu jurnalul m-am gandit si eu de la inceput, dar nu prea am talent la scris, si de obicei nu-mi place sa vad ce-am scris...nu stiu sa ma explic! e o chestie mai ciudata! la fel cum nu suport sa ma uit la filmari cu mine! la dvd-urile de la nunta de ex m-am uitat o sg data si atunci mai mult am "derulat" inainte! nu stiu de ce!
a, am pus poze cu eclipsa de ieri si cu dracaena pe care am primit-o! (pe albumul din webshots) o sg poza a iesit mai reusita cu eclipsa, ca a prins cand era putin soarele intrat in nori si s-a vazut perfect!
raluca
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
pufymic spune:
Acd2you am vazut si eu pozele!E un scump baietelul tau!
Tanima si eu zic ca Ralukutza: du-te si impune-te la medicul de fam!E dreptul tau sa primesti gratuit sau macar compensat medicamentele!Si dc face figuri spune-i ca te muti la alt medic de fam....poate are efect
!
Lexi eu sunt de acord cu albumul comun, insa zic sa facem si un user name si o parola comune(de ex. mamicidesept-oct si parola mamicidesept-oct....intelegeti cum zic, nu?).
O sa trec si link-ul cu filmuletul pe prima pagina imediat!
Nicolstoy sa porti sanatoasa bluzitele!Zi-mi te rog cum iti alegi masura?Au ei ceva tabel cu masuri?
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Cri, subscriu si eu pentru intalnire. Sper numai sa am timp, ca altceva in afara de cursuri la scoala de soferi parca nu mai stiu in ultimul timp! Iar sambata viitoare, tai motul la finuta. Asa incat, stabiliti voi o zi, si daca pot, vin si eu cu cea mai mare placere.
Aramona, felicitari pentru echo si ca ai scapat de hematom. Vad deja ca mai toate am depasit momentele critice de inceput in sarcina.
Lexi, ar fi super sa facem un album comun pe Yahoo cu pozele tuturor. Felicitari pentru carnet. A fost greu? Asta ca sa stiu cat de cat la ce sa ma astept.
Cat despre nume, noi suntem oarecum hotarati: Ancutza-Maria daca este fetita, si Tudor daca este baietel. Un singur lucru trebuie sa mai aflu de la sotul meu: Ancutza a fost numele bunicii lui care a murit; as vrea sa fiu sigura ca nu se va intrista ori de cate ori va pronunta acest nume. Caci venirea pe lume a copilului nostru va fi cu siguranta un motiv de bucurie.
Adriana
Vine barza
Pozici
gripo spune:
Anangel_lexi, iti multumesc mult ca mi-ai spus ce stii despre baietii din fecioara, si sincer imi pare rau ca a murit( stiu cum e, eu am mama moarta- intreba cineva cum s-or simti cele care au mamele departe, ele fiind in strainatate, eu vreau sa intreb"cum e sa ai mama langa tine, chiar si doar de la capatul celalalt al telefonului). A, si merci ca ai readus in discutie link-ul, eu il propusesem mai devreme, dar fiind in perioada de moderare, pe mine ma mai sareau.
In privinta numelor, daca e fata pana la urma, EMILIA, daca e baiat... nu se stie inca.
16fix
laliq spune:
Trec in viteza ca sa va salut. Azi v-am citit pe sarite, ca am avut o zi tare agitata la serviciu. Dar maine plec la munte, sper sa ma odihnesc.
Pufymic, ce-ti face puiul? Sper ca e mai bine.
Pls trece si la mine DN 13 nov. 1972 (bunicutza intre voi :o)
Roxana01 felicitari pentru casutza!
Anangel_lexi, bravo pentru permis! Sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai putine "prezentari la organ". Imi amintesc ca la prima iesire singura ca shoferitza am mers pana la magazinul Unirea pt cumparaturi, dar pt ca mi-a fost frica sa parchez m-am intors acasa (in Militari) de-a ras al meu sot cateva zile de mine.
Adameasca, si eu zic ca Ilinca e cel mai frumos nume de fata. M-am blocat si eu la el, dar trebuie sa gasesc altul - de-o fi fetitza.
Daca-i baiat Gruia, Matei sau Toma, vedem la nastere. Noi am zis ca de data asta nu mai decidem nimic dinainte si nu mai cumparam nici un obiect (desi nu-s superstitioasa). Si nici jurnal nu mai tin.
Try, sunt cuminte, nu merg la solar, dar nici creme autobronzante nu pun - n-am rabdare sa ma fac nici cu cele de hidratare... sunt lenesa rau dupa ce ies de la dus.
Pupici si w-e frumos va doresc de acum.
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
Laliq
9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
mexxa spune:
Buna seara fetelor...amaparut si eu pe aici dupa o zi de umblatura..
Pufymic imi place ideea ta cu datele de nastere...DN mele este 18.06.1986...crede ca sunt cea mai mica dintre voi...copiluashu care face copii![]()
Angel_lexi felicitari pentru carnet.
Daca tot vorbiti de nume pt copii...eu vreau daca va fi fata sa o cheme Darria-Elena si daca va fi baietel...sunt mai multe de ales..Paul, Robest, Sebastian, Alexandru etcc aici chiar nu ne-am decis.
Va pup si am fugit la bucatarie ca am mancarea pe foc.
poze
My baby
Vauva spune:
Gripo imi pare foarte rau pentru mamica ta care a murit dar sigur ea se bucura pentru tine si te vegheaza de acolo de unde este ea. La fel si pentru Anangel.
Acum sa va spun ca la mine amandoi parintii sunt zodia fecioarei. Dar spre deosebire de tatal Alexandrei al meu este foarte comunicativ si vorbaret, cateodata chiar prea mult
. Este foarte vesel si optimist dar cam aerian cateodata
. Dar poate influenteaza si varsta ca e trecut de 60 ani. La fel si maica-mea este foarte optimista si luptatoare si cumplit de ambitioasa. Si la mine bebelul se incadreaza tot pe la zodia fecioarei ba poate fii chiar si leut.![]()
Pupici
Vauva
18+
http://community.webshots.com/user/Vauva101