Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

'neata fetelor!
azi ar trebui sa scap de moderare - in sfarsit!
pufymic, n-ai acualizat listuta, ca mesajul meu de ieri dupa-masa nu l-ai luat in considerare :(, nu-i bai, inteleg ;)
eu de cand am observat ca daca mananc nu-mi mai este greata, mananc intr-una... cei de la Ana au niste branzoaice excelente
va pup,
alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

PROPUNERE (prima parte): cam in doua saptamani o sa redeschidem terasa.In momentul in care va fi gata, o sa va fac propunerea oficiala sa ne intalnim,cu mine pe post de gazda.Probabil ca la sfarsit de saptamana va fi cel mai bine,ca sa poate ajunge cat mai multe burtici.Si neaparat trebuie sa fie o zi cu mult soare.

Pana atunci o sa fac listuta cu fetele din Bucuresti.Daca au cum sa ajunga fete si din alte orase ar fi si mai dragut.

O zi buna tuturor

15+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza fetelor,

Tare necajita am fost aseara cand, pe la 12:30 am reusit si eu sa termin de citit tot ce ati scris, scriu si eu frumusel, trimit si, soc...imi da eroare.Va imaginati ca nu am mai luat-o de la capat, asa ca revin acum.

Am trebaluit ca o bezmetica prin casa vreo doua zile (noroc ca m-a ajutat si mama...) pt ca ieri a venit preotul si am facut festanie(am inteles ca e bine in Post si in martie) si tare multumita sufleteste am fost.

Se pare ca l-am simtit si eu pe bebe si m-am bucurat, va imaginati.Eu care ma luasem de ganduri, care mai de care....Sper sa nu ma fi inselat si sa fi fost galusca.... Ieri noapte ce sa va spun , m-am trezit de cateva ori si parca erau miscari de trupe, asa cum am zis, cred ca era galusca si ca nu am visat.Cand ma bag in pat ma concentrez doar , doar.....in dimineata asta insa ma simtit iar ce mai simtisem si sigur nu erau baltacaieli in stomac , ci undeva sub buric in dreapta, acolo l-am simtit si pe Vladut prima oara.

Apropos de Vladut...sambata suntem in petrecere, facem 3 anisori.Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.Ii place foarte tare sa se uite la albumele cu poze si cand vad cat era de mic si dulce si cat e acum, la fel de dulce, dar mult mai neastamparat....O sa punem poze sa vedeti cum ne-am distrat.

Mai stau putin si sun iar la cabinet sa vad daca nu a renuntat cineva la o programare maine si sa ma duc eu..nu mai am rabdare pana miercuri.Sa-mi tineti pumnii.

Cam asta ar fi.

1 septembrie 1976, bebitu va fi cadou de ziua mea sau pe acoloDoar fac 30 de aniCe mult....pe langa atatea tinerele....

Aaa,Pufymic..s-a strecurat o mica eroare..DPN -ul meu este 11.09.2006 nu 10..multam

Pupici

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Cri19 eu sunt pentruuuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Vauva eu am cartea "Mama si copilul" a sotilor Capraru si chiar am citit-o din scoarta in scoarta pe vremea cind Alex era mic.In primele luni, cind il alptam des, stateam in pat, sprijinita cu spatele si in timp ce il alaptam citeam din carte.Tare frumoase mi se par acum momentele alea.Unele pasaje am ajuns sa le stiu pe dinafara, iti dai seama cit mi-a placut.Acum sa-ti zic de carte:la multe chestii este depasita (pe vremea aceea nu existau pampersi sau body-uri, plus multe altele) insa merita citita pentru modul cald si accesibil cu care este scrisa.Plus ca ofera informatii amanuntite legate de dezvoltarea sugarului din prima luna pina la un an.La sfirsit autorii descri si citeva boli si accidente si te invata ce sa faci (de exemplu in caz de fracturi, febra mare).Merita sa o ai in casa.Daca te mai intereseaza ceva, intreaba-ma si iti raspund.

Cri ma bucur ca ti-a trecut supararea.Mi-ar place sa ne cunoastem, chiar daca eu sint cam rusinoasa, da' trec eu si peste asta.Eu stau tot in sectorul 4, bine ar fi sa stam cit de cit aproape sa putem iesi in gasca cu bebeii afara.

Va las, ca azi mai mult am puturosit in loc sa fac curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua burtici
Cry, pe mine te poti baza pt o eventuala intalneala
Nu am inteles eu bine, sau tu esti zodia Leu?
fetelor eu am mai pus un kg pe mine...am 57 acum adica cu 5 mai mult, mi se pare cam alert ritmul in care pun pe mine...
Si mai sunt si suparata pt ca sorma mea care este si ea in 6 luni, a facut gripa si azi noapte a facut febra, 39 cu 3, l-a sunt pe dr si a trecut-o pe antibiotice...Sper sa ii treaca cat mai repede, off....

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Nicolstoy La multi ani, sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos.O sa-l mai felicit odata simbata.Cred ca de abia asteptati petrecerea.

Mergi la inceput

S-a actualizat pagina www.RECLAMA ILEGALA

Eu am un tricou de la ei si o pereche de pantaloni din in.Sunt super ok amandoua produsele.Chiar vreau sa-mi mai iau cate ceva....

Am stat eu ce am stat, dat si cand m-am apucat de scris....

Mergi la inceput

Andra2005 multumim pentru urari , eu astept nu astept petrecerea (iti dai seama ca in casa va fi o mini gradinita....), dar el abia asteapta.De cateva zile topaie prin casa si striga:"e ziua mea, e ziua mea...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si am uitat sa va spun ca aseara sotul a fost la fotbal si i-a pus cineva piedica si a cazut pe mana si azi noapte la 2 vroia sa se duca la urgenta ca nu mai putea sta de duerere, noroc ca l-am linistit, i-am dat sa ia un aulin, si a a dormit, dar azi trebuie sa mearga la dr ca nu mai poate de durere...

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput