Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna dimineata burticute.

Uite ca azi v-am luat-o inainte si sint prima care am intrat.Ma rog, trezita din somn era sa dau buzna peste mamicile de mai-iunie, insa mi-am dat seama la timp.Ca de obicei, trebuie sa fac curat, am o gramada de treaba, insa stau putin cu voi apoi plec si eu la treburi.

Liris sa-ti dau si eu citeva sugestii in legatura cu brinza.Deci, este buna brinza de vaci de la Mili care se vinde in doua variante, degresata si slaba, deci ai de unde alege.Eu ii dau din cea slaba puiului meu cu smintina si nu am avut probleme.Imi pare rau ca nu te pot sfatui mai mult, insa eu nu maninc asa multa brinza, insa ti-am zis din propie experienta ce cunosc eu ca e bun.

Cri nu te necaji ca nu a fost nimic cu intentie din partea cuiva.Eu cred ca mesajul tau era dintr-o perioada cind eram la inceput, nu ne cunosteam aproape deloc si din cauza asta propunerea ta a trecut neobservata.Ideea cu intilnirile e buna, mai ales daca am sta in zone apropiate sa putem iesi cu bebeii la plimbare impreuna.Ce zici?A, si stiu ca tu esti microbista.Cu cine tii-Steaua ori Rapid?

Acum despre mine.De greturi am scapat incet incet, adica mai am usoare greturi ziua, insa nu mai sint asa puternice ca inainte.

Va las acum, ca trebuie sa-mi plimb catelul.Va doresc o zi frumoasa si linistita, asa cum imi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Liris, si eu tot lactate de la Mili consum. Si cele de la Napolact sunt pasteurizate , dar nu la UHT (ULtra High Temperature). In orice caz, mai nou scrie pe orice produs daca este sau nu din lapte pasteurizat.

Cri, nu a fost cu intentie. Scuze ca te-am suparat.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Cri, buna ideea cu intalnirea, in felul asta ne cunoastem mai bine si asa nu vom mai fi "inadaptate"
Pufymic, iata si data mea de nastere: 15 august 1978
Mai fetelor, nu stiu daca voi aveti, dar eu am foarte des senzatia de a merge la baie, am inteles ca e normal in timpul sarcinii, dar ma gandeam ca apare in lunile mai mari nu chiar de acum

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mili si napolact. sper ca se gasesc si la Cta ...
apropos discutia se intinde si la smintina, si aici trebuie sa ma uit ce scrie pe ea?
aici singura brinza alba care se gaseste (in afara de cea galbena --un fel de cascaval, super grasa si super-procesata) este brinza feta. si n-am mincat ca am citit ca e pe lista de "nu". am mincat pina acum brinza d'asta galbena (la aproape 400 de calorii/100g...) si cottage cheese. cre ca o data am scapat si la mozzarella.
eu sunt o brinzivora si o iaurtivora, cu laptele nu prea ma impac.
multam frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Martha,

Este normal ca la inceput sa mergem mai des la baie. Si mie mi se intampla la fel. Copilul este postat f jos si este presiune mare pe vezica.
La fel se va intampla si cand o sa avem burtica mare si presiunea va creste din nou.

I.

quote:
Originally posted by martha78

Cri, buna ideea cu intalnirea, in felul asta ne cunoastem mai bine si asa nu vom mai fi "inadaptate"
Pufymic, iata si data mea de nastere: 15 august 1978
Mai fetelor, nu stiu daca voi aveti, dar eu am foarte des senzatia de a merge la baie, am inteles ca e normal in timpul sarcinii, dar ma gandeam ca apare in lunile mai mari nu chiar de acum

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Pufymic,

Eu mi-am dat deja ziua nasterii dar nu apar pe listuta...
Este 1 iulie 1975.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancaiulia spune:

Liris: poti manca orice branza care e pasteurtizata, asa cum zic si fetele, si cum zici chiar si tu. ca sa stii daca a trecut prin procesul asta, trebuie sa te uiti pe eticheta. ca s-au mai desteptat oamenii si pe la noi... evident, asta inseamna ca va trebui sa nu cumperi din piata de la tarani sau chiar de la magazin din aia varsata. numai ambalata, pe care sa indice clar "produs din lapte pasteurizat". in ceea ce priveste iaurturile, eu mananc de obicei danone cremoso, dar trebuie sa recunosc ca imi e dor de iaurtul de pe vremuri ... in ceea ce priveste placinta cu branza, banuiesc ca nu e o problema, dar cred ca si atunci e bine sa folosesti totusi telemea preambalata pasteurizata. e mai sigur.
ah, si ce am mai auzit: cica nu e voie nici branza feta ... treaba cu "pasteurizatul" se aplica la orice produs lactat. nu trebuie facut din lapte crud, ci prelucrat.

repet ce am mai zis la un moment dat: daca ma vede cineva (inca sunt cu moderarea), sa ma treceti si pe mine pe listutza: DPN 30 septembrie, Ploiesti, data nasterii: 3 iunie 1976
va tot citesc si stiu ca erau multe lucruri la care vroiam sa raspund, dar acum nu imi aduc aminte... dar o sa reiau cititul...

ah, aramona (sper sa nu gresesc): tu parca aveai o problema cu o secretie ciudata gen dop gelatinos? daca am retinut gresit numele, imi cer scuze si sper ca cea care a avut problema sa nu se supere: deci, si eu am avut o astfel de secretie... mi se parea asa ciudata, ca am luat-o pur si simplu cu doua betisoare de urechi de pe hartie, ca sa o "analizez"... si stiu ca pe masura ce statea la aer si eu ma uitam la ea, incepea sa se rigidizeze si mai mult... banuiesc ca e cam acelasi lucru ca si la tine. nu pot sa iti spun despre ce era vorba, dar stiu ca o saptamana mai tarziu cand mi-au venit rezultatele de la secretia vaginala am primit diagnosticul de candida si ... nu imi aduc aminte... inca o infectie cu "t"... alte simptome nu am, de nici un fel, fapt pt care am stabilit cu dr ca mai bine asteptam sa treaca totusi primul trimestru si tratam apoi (atunci eram in saptamana 6-7). mi-a zis ca nu afecteaza sarcina si ca daca eu nu am probleme, e preferabil sa asteptam cu administrarea de medicamente. nu stiu daca a fost vreo legatura intre secretie si diagnostic, dar asa s-a intamplat in cazul meu.

mexxa: ce ai facut in final cu triplul test? l-ai facut pana in 14 saptamani, cum iti zisese dr tau? ca eu am decis sa nu il ascult, mai ales dupa ce am auzit in multe parti ca la multe din laboratoarele de analizele refuza sa faca testul inainte de inceputul saptamanii 15... asa ca asta a fost o "dovada" pt mine ca dr meu a gresit. tu ce ai facut totusi?

pupici la burtici si o sa revin si cu alte lucruri, dupa ce imi aduc aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Buna dimineata burtici!

Martha78, am si eu momente cand as face pipi incontinuu, e ca si cum ceva irita acolo, cred ca e bebe? dar nu tot timpul, insa mai mult noaptea, ca sa nu pot dormi.

Pe mine azi ma doare un picior si am tras cu ochiul pe la alte gravidute si se pare ca, in timp, o sa ni se mareasca si piciorul, dar asta e.
Bebeii sa fie sanatosi.

16fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata fetelor!

Prima data sa va dau data mea de nastere: 3 februarie 1973.
Fetelor daca ziua mea de nastere a trecut deja, ma felicitati la anul , nu?

Tocmai am observat ca s-a deschis un subiect despre "Mama si copilul" a sotilor Capraru si tare ma interesa si pe mine acest subiect . Va veni cineva in RO si vreau sa-l rog sa-mi aduca o carte in dulcea limba romaneasca despre cresterea copilului ca tare m-am saturat de astea englezesti. Vreau sa o savurez din scoarta in scoarta.Acum sunt in ceata ca nu stiu pe care sa o aleg pe DR. Spock sau pe asta ca nu i-oi pune pe oamenii aia sa-mi care mie toate cartile din domeniu, chiar daca mi-as dori. Mamicile care deja ati crescut un bebel ce ma sfatuiti? Dupa ce sa ma ghidez ca eu tare sun aeriana? Eu ma refer mai mult la sfaturi practice ca cele medicale le mai rezolvam cu doctorii aici cand ii nevoie.

Martha stai linistita ca si eu batatoresc drumul la baie si am inceput si noaptea sa ma duc de vreo 2-3 ori. E normal ca creste bebe.
Apropo sa vedeti mai nou cum simt seara cand ma intind in pat. Simt in spate la nivelul burticii niste unde asa ca niste valuri parca care ma lovesc in spate. O fii lichidul amniotic care se misca cand se misca bebe.? E asa de fain...

Va pup,
Vauva 18+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

'Neata burtici.
E prima oara cand primesc atatea raspunsuri.Cred ca o sa ma mai scandalizez din cand in cand ca sa ma tineti minte.

Cand o sa vedeti vreo postare de la mine o sa-mi raspundeti repede,ca sa nu ma mai necajesc.
Stati linistite fetelor;asa sunt eu:ma aprind repede,dar la fel de repede imi trece.Sunt o fire vesela si zambetul imi revine cam in 15 min. din momentul in care m-am suparat.Eu oricum m-am atasat de voi,cu sau fara raspuns.
PUFYMIC sper ca nu mai inteles gresit;sunt doar putin geloasa pe influenta pe care ti-ai castigat-o in randul fetelor,pe buna dreptate;m-ai cucerit si pe mine, asa ca n-am ce sa mai comentez
ANDRA2005 eu tin cu STEAUA,dar la capitolul antrenori mi-e mai simpatic Lucescu decat Olaroiu.Cred ca de data asta o sa fiu multumita daca nu se omoara galeriile;macar o echipa sa ajunga in semifinale.
Scuze ca am postat off-topic,dar e un eveniment sportiv de mare importanta ( zice microbista din mine)
MARTHA 78 noi, "leutii" astia suntem cam sensibili la chestii d'astea.Adica dupa ce ca nu suntem in centrul atentiei,am ajuns sa nu fim in atentia nimanui.Asa ceva nu se poate.Las' ca poate reusim sa ne intalnim si atunci sa vezi.....

15+

cricri

Mergi la inceput