Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Floricika, sanatate surorii! Cat despre kg in plus, si la mine se depun cu o repeziciune....eu am plus 4 (14 saptamani)

Cricri, mai 'inflacarato', bine ca ti-a trecut supararea. Pe viitor, cand ai ceva impt. de comunicat, baga un bold si alta culoare.
Sa vedem mai bine,

Liris, te orientezi tu la fata locului, ca esti fata descurcareata. Consulti eticheta. Sunt multe marci locale la branzeturi si lactate.

Nicolstoy, 'La multi ani lui Vladut!' Petrecere frumoasa in week si asteptam poze!

Vauva, cele mai bune sfaturi le gasesti pe net, pe DC. In rest, fiecare copil e unic, conteaza pe el: te va sfatui cel mai bine.
Eu asa l-am crescut pe Iustin...pana acum...

Martha, si eu merg des la toaleta, mai ales in timpul noptii, de 2-3 ori/noapte.

M-ati facut curioase in legatura cu subiectul de la DG. Merg sa vad despre ce e vorba.
Revin

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ANDRA 2005 o sa-ti trimit pe PM detalii mai exacte despre adresa.Ar fi chiar dragut sa stam la cateva blocuri distanta.
FLORICIKA ai inteles bine;si eu sunt leu,ca si tine .
NICOLSTOY cred ca o sa devina uniforma hainutele de la ei.Si eu am costumasul de in (cel roz) si doua tricouri.
Din cate tin eu minte mai au vreo 2-3 fete aceleasi modele;le-am cules toate de la babyexpo.Felicitari pt. bebe miscaret;d'abia astept sa-l simt si eu pe puiul meu.

Sa stiti ca n-am glumit cu intalneala.M-am apucat serios sa trec pe listuta fetele care confirma.Cand o sa se apropie momentul o s-o rog pe PUFYMIC sa afiseze listuta.

Trebuie sa plec la treaba.Ne mai auzim la noapte.
O zi minunata tuturor.

15+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna dimineata, fetelor!

ionica, ce haioasa ai fost cu sotul tau! cred ca e o reteta buna abstinenta asta pt a ne indragosti din nou de sotii nostri ca la inceput!

floricika, ce ne facem noi cu baietii astia cu fotbalul lor? si sotul meu se duce la fotbal, seara, dupa servici, si tare mai vin cu picioare rupte de pe acolo! lui, pana acum nu i s-a intamplat nimic, dar colegii lui...au cam iesit cotonogiti din toata distractia asta!

cri, super treaba cu intalnirea, numai ca in weekendul asta eu nu pot sa ajung din pacate! poate weekendul viitor, daca mai faceti ceva! weekendul viitor mai am o intalnire din nou cu fostii colegi de liceu. asa bine ne-am simtit data trecuta, ca ne-am hotarat sa repetam faza!

hainutele de la bebe bulevard sunt suuuuuper! chiar sunt "trendy"! dar nu au si magazine, sa ma duc acolo sa le vad? ca la mine e problema cu masura! nu pot sa-mi comand prin posta ca mi-e frica ca n-o sa-mi vina! macar sa iau niste modele si mi le fac la croitoreasa!

am luat duphaston azi, prima data. mi-a zis dr de fam sa iau dimineata si dupa-amiaza ca da tahicardie! voi cum il luati? chiar asa, voi ce tensiune aveti? eu aveam 14. e cam mare, nu?

mai fetelor, eu am o problema. voi ce fel de chilotei mai purtati? nu va deranjaza astia normali? pe mine ma strang aproape toti. am cateva perechi de licra de la pompeea, singurii pe care-i mai pot imbraca, ca pot sa-i pun pe burtica. cei care au talia joasa ma deranjaza ingrozitor!

raluca 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

bb ralukutza din pacate nu au magazin.Eu am un pliant de la ei si am trei numere de telefon: 021.326.14.47/0744.628.497/0744.777.276. ,pe pliant scrie ca -10% pt comenzi online.Sunt curioasa daca asa o fi.Noroc ca mi-am luat un tricou si stiu acum ce masura sa cer chiar acum 10 min mi-am comandat un maieut

Cri19 asta e cu uniforma , daca sunt singurele chestii dragute.Nu ai vazut ce nenorociri sunt prin alte parti?Sa se imbrace ei cu ele.

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Raluca, eu am tensiunea 11 cu 7. A ta pare putin cam mare. Medicul ce te-a sfatuit?
In privinta chilotilor, inca imi vin cei vechi, nu ma strang. Eu ii port sub burta, ca si pantalonii.
...
am o curiozitate: tot zici ca esti mai plina, dar nu prea te cred. Eu am 63 de kile...ma intreci?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

doamne, nicol, ce frumusete de baiat poti sa ai! incep sa va inteleg din ce in ce mai mult pe fetele care sunteti la al doilea copil, sau la al treilea! la asa copii frumosi... sa fie sanatos si sa se bucure de ziua lui, si tu de el!

mai fetelor, am mai abordat eu subiectul asta pe la vreo 6 saptamani, dar nu prea era interesata lumea de el, si acum inteleg de ce! era varsta prea mica, si tot ce conta atunci era sa trecem de perioada critica! dar eram si eu mica si nestiutoare! NUMELE! la ce nume v-ati gandit? eu de cand ma stiu am zis ca daca voi avea un baietel il va chema luca si daca va fi fetita antonia! nume care inca imi plac la nebunie si acum, dar acum sunt alte doua nume care au prioritate: alexia si david!

raluca 16+

Mergi la inceput

multumesc pt informatii nicol!

mephala, 63 kile ti se pare mult? eu m-am uitat la pozele tale si arati super! uita-te putin peste pozele mele, si ai sa vezi ca am avut dreptate!

va pup!

raluca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Daca este fetita nu am nume si daca e baiat, david vrea mami si e in negocieri cu tati

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! pe la pranz, asha

La capitolul nume m-ati lovit si pe mine: daca e baiat n-avem nume Daca e fata, ceea ce imi doresc cu disperare, oscilam intre Ilinca (nume pe care eu il vreau cu orice pret) si Smaranda (nume pe care il vrea sotul). Cum va suna voua Ilinca Smaranda Adamescu??? Chiar astept pareri. daca aveti timp de prostiile mele.

Raluca, cat era exact tensiunea ta? Prima valoare, 14, e cam mare, sa stii. Acuma depinde si cat era a doua valoare. Dar ca se te poti pronunta ca e mare sau mica sau oscilanta tensiunea, trebuie verificata cateva zile la rand, luata in acelasi moment al zilei, de preferinta dimineata. Io-s experta la tensiuni d-acuma, tinand cont ca am problema asta.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la !!!!!
Azi am ajuns si eu un pic mai devreme acasa si repede -repede sa va mai citesc si sa va scriu un cuvintel-doua.Mi se pare ok faza cu intalnirea, deci subscriu.
Cat despre as vrea si eu sa-l simt dar doctorita mi-a zis ca in jur de 15 aprilie o sa-l simt...de abia astept.
Cele care il simt pe bebe cred ca sunt in al 9 cer...cred si eu...
Maine ma duc sa-mi iau hainele de la Rococo..de abia astept...
Va burtici si bebei!!!!!!

Acai 16 fix azi

Mergi la inceput