Mamici de sept-oct 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
mexxa spune:
tanima_i2002 si eu pateam la fel inainte..insa acum cand simt ca sunt asa tare imbalonata manac cativ biscuti digestivi si o potocala....si imediat imi revin.
Incearca si tu..sper sa de'a rezultate si la tine.
poze
My baby
gripo spune:
Nu-i e frica, dar se topeste, pana si privirea i se face asa, de bleg, Doamne, ce mi-e si cu barbatii astia! La primul copil al lui frate-su a facut sotul meu o faza, de rad si acum cand imi aduc aminte. Am iesit toti 3 in parc si cumnatu-meu l-a rugat sa-i tina bebelul cat fumeaza el o tigara. Ei, sotul meu a stat nemiscat 5 minute, aproape ca nu mai respira, in pozitia in care l-a pus frate-sau. Sa mori nu alta, ma mir ca nu i-a intepenit gatul
.
Va pup!
A, TANIMA, am si zis mai sus, nu numai ca ma balonez dar e groaznic daca tre sa ma duc la yoaleta si nu ma duc, ma doare burta rau, si la incepu m-am speriat, pt. ca ma durea in alta parte decat stiam eu ca tre sa fie matele, apoi mi-am dat seama ca burtica a crescut si toate cele de prin ea si-au schimbat locul, asa ca stai linistita.
16+
pufymic spune:
Gripo sa nu te superi dar e beton faza cu sotul tau si cu bb-le!

Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
try spune:
Alinache, poateca firicele de sange nu-s neapart de la stomac. Poate iti sangereaza gingiile cand vomiti si de-aia vezi acele firisoare. Oricum nu-ti face probleme ca nu e o problema chiar daca ar veni de la stomac, e normal sa se intample asa cand vomiti de multe ori pe zi.
de ex. mi-emi sangereaza gingiile cand ma spal pe dinti de zici ca am participat la un meci de box. In special gingiile din fata sunt mai sensibile, dar mie mereu imi sangereaza la spalatul pe dinti, insa in sarcina e mai evident. Si eu cand vomit scuip tot cu sange, dar la mine e clar ca-i de la gingii.
N-am vomat decat de 2 ori pana acum, in schimb de la 13 sapt. am vomat zilnic...cred ca astia au mutat apogeul greturilor si vomelor la 13 sapt. si nu stiu eu
[D:]
.
Ce bine ca vine wee!!!!!!!!!!!
.......in 13+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
pufymic spune:
Alinache firicelele de sange mai pot fi din esofag, care din cauza varsaturilor repetate e iritat de sucul gastric+efort si se mai sparg capilarele de pe mucoasa lui.....Sper sa treci repede si de perioada asta cu vomitatul si greturile ca tare rau mai e!
Try eu am descoperit o pasta de dinti super buna pentru sangerarile gingivale si pentru gingivita(care poate apare si in sarcina).E vorba de Parodontax.Pana acum ceva timp se gasea prin Germania si era adusa de acolo, acum se gaseste si la noi.....poate aveti si voi...
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Cred ca sunt datoare cu o explicatie, caci vad ca v-am facut curioase
.
Putzuruca vine de la Pitzi, un alint intre mine si sotul meu. De cand ne-am cunoscut, nu ne-am strigat niciodata pe nume ci numai Pitzi. De la Pitzi a derivat Putzuruca si Putzuroncul, adica eu si sotul meu ne referim unul la altul cu aceste apelative chiar si cand povestim unul despre celalalt. Toata lumea a fost curioasa la inceput ce inseamna dar acum toti cunoscutii nostri sunt familiarizati cu asta.
Si...mai avem cateva nume de alint: Bubulina si Bubulosul...dar si altele pe care le inventam pe moment. Ne place sa ne jucam cu cuvintele si ne alintam reciproc foarte foarte mult. Parintii nostrii spun ca nu ne-am maturizat inca, dar noi ne simtim foarte bine asa.
Pufymic, merci frumos ca mi-ai schimbat numele.
Roxy, felicitari pentru casa, sa va aduca noroc noua locuinta.
aaaaaaaaaa...si apropos... numele noastre sunt Roxana si Iulian.
Pupicei,
13+
mexxa spune:
Fetelor va urez un weekend placut, cat mai frumos si cu mult soare.
Pupici la toate burticile
poze
My baby
gripo spune:
Ei, asta-i acu', cum sa ma supar, cand si pe mine ma amuza? dar e simpatic foc.
Si bravo voua, putzuruca, si la mine in familie e tot la fel.Am la nume de alintttttt, si-i pun si eu lui la fel, poate si unde acasa, cand traia mama, era la fel. Cand mi se spunea pe nume, era un semn nasol, era clar ca facusem ceva rau.
Va pup fetelor, si va urez week-end placut, dar eu mai intru, ca am net-ul acasa, asa ca nu va opriti si scrieti mereu. Daca o tinem tot asa , cred ca batem recordul.
16+
_Ralu_ spune:
buna fetelor! azi n-am scris deloc!
a fost si sotul acasa si am mai facut una alta prin casa, ca singura nu mai fac nimic! prefer sa ma menajez, ca de fiecare cand ma aplec, ma ia cate o durere...
asa ca azi am spalat cu ajutorul sotului. mi-e greu sa ma car cu ligheanul de rufe din baie in balcon, sa ma aplec cu burta de balcon...etc si acum ne pregatim sa ne apucam de gatit. vrem sa facem niste legume la cuptor cu piept de pui. sper sa nu va fac pofta! si daca va fac va dau reteta sa faceti si voi!
andra, daca vrei sa vezi dracena, e in albumul webshots, in subalbumul (ca sa zic asa) "Eclipsa".
azi am facut 17 saptamani. miercuri ma duc la dr cea noua. sa vedem...
cineva intreba pt ce luam duphastonul. e pt sustinerea sarcinii din cate stiu, si ajuta la dureri.
flory, n-am stiut ca stai prin rahova. eu pe spataru preda am facut liceul. la dumitru motoc. poate acolo ai facut si tu...
de anangel stiam ca sta la depoul alexandria. sunteti f aproape de mine. eu pana la depou fac cu masina max 10 minute.
de balonat, ma balonez si eu cand si cand seara, dar nu stiu ce sa zic, parca n-ar avea legatura cu sarcina. sau poate are, dar eu asa pateam si inainte.
cam asta ar fi. va las ca ma dispera sotul cu telefoane, l-am trimis sa cumpere cele necesare pt mancarica si ma suna din minut in minut sa ma intrebe "cat de mare sa fie ardeiul?", "dovleceii trebuie sa fie moi...?"...d-astea!
raluca
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Iustin (5.06.2004)