Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Scrieti mult nu gluma ..., dar eu mai rar.

Roxana01, eu am DPN 2 septembrie si pana acum am luat in greutate 2 kg, dar nu e tarziu sa incep sa iau si eu mai mult. Nu te stresa acum cu kg. Primul lucru pe care mi l-s spus o proaspata mamica a fost sa nu fiu deprimata in legatura cu kg pe care le iau pt ca ea a luat mult, a fost foarte deprimata toata sarcina si bb nu e bine, e foarte agitat, ia multe medicamente, etc. Si vreau sa-ti spun ca acum a ajuns la kg dinainte de sarcina ... deci, crezi ca a meritat?

Silvia si eu am inceput sa folosesc din nou parfum de o saptamana. Ce bineeeeeeee. Si nu ma mai deranjeaza asa tare decat anumite mirosuri.

Beatrix, multumesc de sfatul pt constipatie, din pacate la mine nu asta e problema. Tranzitul intestinal exista, alta e problema si e mai nasoala.

Ioana trece data nasterii 14 Martie 1979 si eventual trece si dr de aici Dr. Popa Adrian, Maternitatea Arad.

Alina Morostes stii problema noastra comuna cu carnea, ei bine ieri am reusit sa manac gyros de pui si inca cu sos tzatzichi si nu am avut nimic dupa. O sa incerc sa mananc i altceva sa vad daca merge.

Bedrosmart multumesc pt numele supozitoarelor. Am cumparat si astept sa vad efectul, parca azi sunt mai bine.

In legatura cu numele pt bb eu doar la nume de baiat ma pot gandi, nu stiu de ce. Deci daca va fi baiat se va chema Bogdan ("dar de la Dumnezeu") pt ca efectiv asa a venit pt noi, mai ales ca a venit in ajunul Craciunului vestea bb-ului. Daca va fi fata o sa vad atunci.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pufymic, felicitari pt primele miscari!
Aramona si eu am luat duphaston pana sa raman gravida, 3 luni de zile dar nu am facut urticarie, in schimb imi era cam rau de la el...
Alinache, eu din cate stiu este apogeul greturilor in saptamana 10, sa speram ca asta e si la tine si ca de acum incolo te mai linistetsti!
Roxana, felicitari pentru casuta, este o mare relizare!
Osna nu ai mai zis nimic, ce faci???
Anangel eu stau pe Spataru Preda, nu stu cum sa zic ca zona....[e langa Shell(sau Moll cum s-a facut acum) tu?
Fetelor, ieri stateam eu asa f relaxata in pat si cand a miscat junior o data am tresarit, apoi sa vezi ce radeam de una singura prin casa! E minunat sentimentul! Eu as rade si as rade toata ziua si as spune la toata lumea ce minune am eu in burtica!

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, eu am o prietena care sta pe Spataru Preda, chiar imediat dupa ce faci coltul din Ferentari. Asa ca stiu zona cat de cat.
Eu stau in zona depoului Alexandriei dar ma invart destul de des pe la Sebastian. Poate ne intersectam odata pe-acolo:)

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Fetelor am mincat cit un porc pus la ingrasat.Nu mai pot.Oricum, mincare super buna, sa va zic si voua:pate cu ridichi, pasta de masline si o cioco intreaga.Am o burtaaaa, si nu e bebe.Si acum trebuie sa il scot pe zgubi la plimbare, cind eu aveam chef sa stau putin sa se aseze mincarea.

Va urez o zi frumoasa in continuare sint sigura ca o sa am ce citi cind vin.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor sunt bucuroasa ca acum stiu sigur de la ce a facut diaree gombotzu meu: a iesit ultimul canin!!!(banuiam ca trebuie sa iasa dar nu se vedea deloc inflamata gingia....doar presimteam si uite ca asa a fost!).Deci gata cu diareea!
Deja e mult mai bine si cu tusea e mult mai bine, iar mucii au disparut aproape de tot!(si asta dupa numai 2 zile de tratament!)Deci se face bine puiul meu!

Aramona bronsita a avut bietul gombotz....plus amigdalele inflamate...bine ca-i trece!
Ce norocoasa esti ca ai asa fetita desteapta...si eu sunt f mandra de Alesio ca vorbeste enorm de mult pentru varsta lui(aproape 1 an jumate) si de vreo luna face si propozitii(ex: cheia mania tata= cheia de la masina lui tata....si multe altele dar nu-mi amintesc).Si pe zi ce trece vorbeste tot mai corect si ma uimeste cu ce spune...sunt tare scumpi!

Floricika si eu de-abia astept sa-i simt bine de tot miscarile lui bb...dar acum se simt inca f slab ....sa mai creasca un pic!

Andra sa-ti fie de bine mancarea....si eu fug imediat sa pap ca mor de foame.....am chef de niste oua ochi cu ridichi si cu cascaval....miammmm!

Lexi faci tu albumul?

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

In primul rand vreau sa multumesc din tot sufletul tuturor fetelor care mi-au fost alaturi in legatura cu mama, iar pentru pufymic si anangel , pentru ca stiu prin ce ati trecut si ce durere ramane in urma.

Dar sa trecem si la lucruri mai vesele. ROXANA, felicitari pentru casa si sa o stapaniti sanatosi. Si noi tot asa ne-am luat, cu datorii multe, dar e minunat la tine acasa.

ALINACHE, imi pare rau, dar o sa treaca. Si bine ca e bebe bine.

PUFYMIC, ma bucur pentru pustiul tau, si si pentru el, mai ales ca e vorbaret si mie asa imi plac.

Fetelor, pentru ce luati voi duphaston?

A inceput sa creasca burtica, si din cauza asta, e tragedie cu mersul la w.c. Daca nu ma duc cand e cazul... e vai si-amar de mine, am chiar dureri, niste intepaturi groaznice si nu-mi gasesc deloc locul.

De mancat, am facut aseara ciuperci cu sos de smantana si usturoi si am mancaaaaaaaaaaaat amandoi ca acu gata, nu mai e din nou de mancare si nu mai stiu ce sa fac, dar las' ca-l pun pe sotul meu, ca ar cam fi randul lui.

Pupam toate burticutzele si fetele si fiti vesele tot timpul ca vine o minune in viata noastra.

Apropos, fetele care sunt la primul bebe, sotii vostri sunt la fel de timizi ca al meu? Sotul meu se emotioneaza rau cand pune mana pe burtica. Ma amuza teribil.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gripo m-am distrat de sotul tau....cum adica e timid?Ii e frica sa puna mana pe burtica?....eh barbatii astia!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Va doresc weekend placut burtici! eu am plecat acasica!

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gripo si al meu e la fel de timid...mai ales ca pleaca dimineatza si ajunge seara acasa...noaptea de multe ori il surprind cu mana pe burtica...vorbind,,pupand...etc
Pana acum m-am facut ca dorm ca mie frica sa nu se emotioneze..sau na..da e asa de dragalas...imi vine sa il manac...
Roxana pupici pentru casutza...si noi speram ca pana la sf anului sa strangem bautii si sa facem un imprumut la banca sa ne luam o casuta mica ca tare urat mai e sa stai in chirie...

Pupici

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Roxana, felicitari pentru casa. Stiu cum e sa ai in sfarsit casa ta. Si eu am sta cu sotul la gramada la mama 3 ani si a fost tare naspa. Cand ne-am mutat in casa noastra am fost super fericita, dar din pacate fericirea nu a durat mult ca au aparut alte probleme. Dar nu conteaza acum nimic. Important pentru o familie sa aiba cuibusorul lor, ca la noi de la sata au aparut multe divergente ca nu aveam un loc al nostru. E o minune sa stai singur in casa (cu sotul/ sotia - bineinteles si bebicul mai tarziu).
Mai fetelor, eu ma balonez cumblit seara, simt ca mi se rupe burta. Voi patiti asa ceva?
Va invidiez cand va aud ca vorbiti de bb ca misca, ca eu mai am mult de asteptat pana atunci, asa e cand esti piticul gastii. Dar lasa ca venim si noi din urma.
9+

Mergi la inceput