Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burticutze!

Silvia te admir ca poti sa lucrezi pe vapor....eu cu raul de miscare pe care il am cred ca as muri!
De-abia astept sa vad poze cu burtica ta!....si cu a celorlalte fete!

Fetelor trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!E dimineata!Si la noi e si soare!.....deci azi iarasi iesim afara la plimbare....

Ieri nu l-am mai simtit pe bb mic....oricum il simt fff slab....asa ca niste bule...fluturasi.......mai astept!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna dimineata burtici!

Azi plec mai repede dela serviciu ca sa impachetez si maine ma mut in noua locuinta!!!

Sunt foarte fericita! BBRalukutza, iti doresc din tot sufletul sa reusiti sa va luati un apartament al vostru. Noi ne-am luptat mult pentru el, ne-am inglobat in datorii, dar sigur merita. Iti multumesc pentru urari!

Iti multumesc si tie, Laliq pentru urarile de bine!

Si mi se pare ideea de a ne intalni foarte buna, sper ca voi ajunge sa va cunosc!

Acum inapoi la treaba...

Roxana +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna dimineata burtici.

M-am trezit si eu si fuga fuga la calculator sa va citesc pe indelete.Mai, tare harnicute ati fost la scris.Eu va citesc cu mare placere insa putin sint trista ca atunci cind sint eu cu Alex afara sint discutiile in toi pe aici si eu nu pot lua parte la ele.Da' recuperez eu acum, si cu scrisul si cu raspunsul.

Ce ziceti de meci?Eu recunosc ca nu ma pricep la fotbal prea mult, insa prima repriza mi s-a parut super, chiar nu ma asteptam sa se dea gol atit de repede.La a doua repriza am fost la bucatarie sa-i fac sotului mincare, insa tot am mai tras un ochi si pe la TV.De abia astept pe 6 aprilie sa joace iar, nu ma mai dezlipesc de televizor.

La mine au revenit greturile, plus ca am patit ieri ceva super scirbos, nu ma injurati prea tare ca va povestesc si voua: am gasit in mincarea de urzici un fir de par.Uf, poate par exagerata insa nu mai maninc decit ce gasesc la supermarket, gata ambalat si inghetat.Gata, nu mai dezvolt ubiectul ca e tare gretos.

Zgubi al meu e la fel de "mincacios" insa dupa ce ieri m-am enervat si am inceput sa tip si el sa plinga, am hotarit sa-l las in pace cu cit vrea el sa manince.Culmea e ca atunci cind ii dau eu sa manince nu i-e foame, insa cartofi prajiti, mere si ORICE ALTCEVA ar minca in prostie.

Saptamina viitoare vreau sa merg prin Europa, nu stiu daca acolo se gasesc haine de gravi insa macar mai imi iau niste blugi si niste pantaloni de trening.Daca mai sint doritoare sa zica, ca poate mergem impreuna.

Ca vorbeati de nume, eu am ales nume dar numai de fetita, Maria.Insa ar fi cam scurt, ca si fi-miu are tot 2 nume, asa ca ma gindeam la Maria Luiza.Ce ziceti?

Cri ar fi misto sa stam aproape.Eu merg des prin parcul Tineretului si vad ca sint multe grupuri de mamici cu carucioare si tare as vrea sa fiu si eu printre ele.Trece mult mai repede timpul cind ai cu cine sta de vorba, mai incolo copiii se joaca intre ei...Eu m-am mutat relativ recent aici si nu am apucat sa-mi fac asa multe cunostinte, insa prin parc merg aproape zilnic.

Aramona bine ca ai scapat de griji si ca bebe e bine.Si nu mai zice ca vorbesti singura ca nu e asa.Crezi ca mie imi raspunde multa lume?Nu.Dar scriu pentru ca imi face placere si vreau sa fac parte din gasca fetelor.Oricum inca sintem la inceput, avem timp sa ne cunoastem.

Floricica chiar acum mi-am ridicat pantalonii sa va dunga aceea si nu o am, insa nici la sarcina trtecuta nu am avut.

Nicol bine te-ai gindit cu jurnalul.Eu de la sarcina cu Alex am pastrat toate eco si bratara care i-au pus-o la maternitate si acum mi-e tare drag sa le privesc.Insa cu scrisul sint lenesa dar tot am sa-mi notez cind misca prima data.Deocamdata am pastrat testul de sarcina si prima eco.

Ralucuta vroiam sa-ti vad si eu dracena, insa ai atitea pozici pe acolo, ca n-am indraznit sa dau buzna si sa deschid toate albumele.Eu sint cam incepatoare cu net-ul si mi-e sa nu fac vreo gafa.Oricum, sa stapinesti sanatoasa florica si sa ai grija de ea.Si eu am, a crescut maricica si sint tare mindra de ea ca nu e o planta pretentioasa.A crescut repede, chiar daca s-a intimplat sa uit s-o mai ud.

Acd2you ai un baiat super dragut.Are o fata asa poznasa, la fel ca al meu.

Putzuruca felicitari de vestile bune de la eco.

Pufymic ce mai face Alessio?

Fetelor, sper ca n-am uitat pe nimeni cu raspunsul.Ba da, Cri o sa vad eu cum se activeaza PM, dar macar poti sa-mi zici daca stai pe linga parc?Ca eu pe acolo stau.Bine ar fi sa stam macar cit de cit aproape (la citeva blocuri ar fi prea frumos), ca eu cu Alex stau mult afara, peste 2 ore, iar cu bebe cred ca voi face la fel deci n-ar fi o problema sa ne vedem undeva la jumatatea drumului.

In rest, acum am de facut curatenie, lucru ce care m-am saturat, insa daca nu merg inca la servici, mie imi revine sarcina asta.

Va pup ca am scris un roman intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Roxana01 felicitari pentru casuta voastra!S-o stapaniti sanatosi!....sper ca si noi vom avea ....candva apart. nostru....!

Andra2005 !E mai bine Alesio, inca e marait, insa nu chiar asa ca zilele trecute....sper sa-i treaca cat mai repede si de tot!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

buna dimineata dute!
sper ca macar pt.voi sa fi e buna, ca pt.mine e cam urata... de ieri dupa-amiza mi s-a facut o greata care n-a vrut sa treaca nicidecum. abia am asteptat sa ajung acasa de la birou si sa fac o vizita prietenului wc. vizita am facut-o rapid, dupa cele 10 secunde cat mia luat sa deschid geamul la bucatarie ;) dar starea de greata nu a trecut si mi-a venit sa din 15 in 15 min... beam apa doar ca sa am ce da afara. dupa vre-o ora de chinuri, din cauza curentului din casa, am remarcat ca ma cam doare spatele, da' rau de tot! odata pusa in pat imi lua 5 minute sa ma ridic! nici sa nu puteam din cauza durerii de spate... oricum nici nu mai aveam ce... ultima data, pe la 21,45 m-am speriat tare ca am vazut ca scuipam firicele de sange ... totul s-a terminat cand am adormit. e tare bine cand dorm... nu simt nici un miros, nu mi-e greata, nu ma doare nimic... dar dimineata a trebuit sa ma trezesc. nu va spun ca orice operatiune mi-a luat dublu ca timp, de am si intarziat azi la birou - tocmai azi, cand se intoarce sefu' si cand era planificat sa-l anunt de noutate, ca el e singurul din firma care inca nu stie.
spatele ma doare inca.. am vrut sa nu vin azi, dar chiar aveam treaba si nu mi-am permis. orice schimbare de pozitie e un chin. no spa la durerile astea nu prea ajuta... ce bun ar fi fost un ketonal ;) dar o sa-l sun pe dr. sa vad ce-mi recomanda
deocamdata va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea
alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata!!!

Sunt fericita ca e soare si frumos afara, cand e vreme frumoasa sunt bine dispusa!!!

Raluca, si pe mine m-a linistit Duphastonul...insa de o saptamana ma lupt cu o urticarie rebela, in valuri...
Nu stiu de la ce e insa suspectez Duphastonul...cred ca organismul meu nu-l mai suporta! A patzit cineva asha ceva??? Mi s-a mai intamplat si de la antibiotice, deci sunt "recidivista"...
Mai ales ca in prospect scrie ca apar reactii adverse...cu urticarie, etc...

Adriana mica, intraadevar m-am mai linistit ca nu mai apare hematom..insa tot e ceva: "lama tronsonica perideciduala de 2 mm" si nu stiu ce inseamna asta, am gugalit si niic! DAr un lucru e clar: bb creste, eu la fel...toate sunt spre bine!

Try, eu una nu pot tine jurnal, oricat as vrea...ma simt asha ratutita, cand am chef de ceva ma straduiesc macar sarcinile de serviciu sa mi le indeplinesc...iar acasa, cu Maysa, nu mai am vreme de nimic...sau daca pot, stau si ma odihnesc...ca dorm pe mine...si macar acasa sunt intzeleasa...DAr e o idee buna...daca s-a ocupa altcineva in locul meu!

Putzuruca, pe mine m-ai facut curioasa de mult cu nick-ul tau haios si "insinuant"...CE inseamna, totusi???

Cri19, multumim de invitatie pt. intalnire...insa eu stau in Dr. Taberei...e cam depate de tine, sa fiu sincera nici nu stiu pe unde este acea terasa...Poate ne dai mai multe detalii!

Pufymic, imi pare rau sa aud ca Alessio este inca marait si nu e bine...ce are mititelul, viroza, raceala, ca nu am retzinut?
Spuneai ca ce bine ca ma pot intzelege cu ea...stai nitzel, ca va vine si voua randul, rabdarica...E drept ca Maysa e vorbareatza de miiiiica...si asha vorbeste cam ca un copil de 3 ani...si ea abia a implinit 2 ani si 2 luni...toata lumea e mirata de cat de bine si mult vorbeste...mai ales ca face fraze, le gandeste...

Andra2005, multumesc de incurajari...nu-mi fac eu asha mari probleme...eu una recunosc ca nu retzin toate fetele, sau mai bine zis problemele lor, suntem si multe...asta e...Doar ca alt "ghes" ai sa scrii cand cineva te mai baga in seama!!!
Nu stiu ce sa zic cu Europa...e multa aglomeratie, tziganie...daca ai rabdare, nervi si nu te doare burtica, poti incerca...Eu m-as duce in Dragonul Rosu, in spate de tot...e mai civilizat...si mai scump...dar cu siguranta ceva ceva gasesti! DAr sa mergi dimineata de tot, ora 8 e ok...ca pe la 12-13 se cam inchid acolo!!!

Pupicei, voi intra mai tarziu, daca pot!

Ramona (12 sapt.)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Alina sper sa iti treaca repede spatele si sa te simti mai bine.Cit despre greturi, si eu ma lupt cu ele cu toate ca am aproape 11 saptamini.Oricum, te admir ca te duci la servici cu toate ca iti este super rau.Chiar ma gindeam cum va descurcati voi, fetele care mergeti si la munca ca e tare greu avind greturi sa mai te scoli si dimineata si sa mai faci fata si la servici.

Ramona iti multumesc de sfat.Auzisem si eu de Dragonul Rosu si cred ca saptamina viitoare o sa ma duc, ca port acelasi haine de ani de zile (adica 2 perechi de blugi si o pereche de pantaloni).In rest, iti doresc sa scapi repede de neplaceri (urticarie) si sa auzim numai vesti bune.

Eu am facut ceva treaba cu toate ca piticul s-a trezit mai devreme, insa l-am tinut in scaunul de masa si a stat cumintel.Acum mai stau putin si ne pregatim de plimbare.

Restul fetelor, pe unde umblati?Aaaa, m-am prins.Asteptati sa ies eu afara ca sa incepeti sa vorbiti.Glumesc, desigur, nu va suparati.

Mergi la inceput

Uitasem ceva:

Roxana felicitari pentru casuta, s-o stapiniti sanatosi si sa fiti fericiti si sanatosi.Si noi avem casa noastra (multumita parintilor mei, sa le dea Dumnezeu sanatate) si e tare bine.E drept, eu fac totul singura (curatenie, gatit, spalat) insa nu ma pling.Nu ma bate nimeni la cap ce sau cum sa fac, ma organizez cum vreau eu.Imi este greu citeodata, mai ales cu greturile astea cind vroiam numai sa zac pe canapea dar trebuia sa ma ocup de Alex, dar sint fericita asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufymic, si eu ma gandisem ca albumul sa aiba un nick comun, si tot la mamicidesept-oct2006 ma gnadisem. Cat despre parola, poate fi aceeasi ca nick-ul ca sa ne fie mai usor.
Adriana_mica sa stii ca examenul auto a fost mediu ca dificultate. Adica daca esti cat de cat sigura pe tine, il poti lua. Invata bine de tot la sala, fa chestionare multe si vezi unde gresesti. Iar la traseu sub nici o forma sa nu te lasi intimidata de politist. Eu prima oara am patit-o cu un mos de politist care a tipat la toate (ca eram numai fete in serie) si am picat toate. Acum am avut mai mult noroc. Multa bafta! Cand ai examenul?
gripo, imi pare tare rau pentru mamica ta. La fel si pentru mamica lui pufymic. Inteleg cum e, eu uneori am senzatia ca ma topesc de dorul lui tata...
laliq si mexxa multumesc pentru felicitari. Abia astept sa incep sa conduc:))
Roxana01, felicitari pentru casa! E o mare realizare! Noi abia la anu' ne apucam de ea. Zic "ne apucam' pentru ca noi ne-o construim noi. De fapt ne construim etajul ca parterul exista deja, dar e al socrilor si vrem si noi sa stam separati!
Floricika, stiu ca noi suntem vecine de cartier. Unde anume stai tu? Poate ne intalnim prin zona respectiva.

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutari la burtici!

harnicutze la scris, nu gluma!

Pufymic, felicitari ca l-ai simtit pe bebe si sanatate multa lui Alesio! eu am DN: 06.11.1977!
Gripo, imi pare rau de mama ta...!
Roxana01, felicitari pt casutza! sa o stapaniti sanatosi, fericiti si numai bucurii sa aveti!
Putzuruca, felicitari pt vestile bune de la echo! astept si eu explicatia nick-ului tau! m-ai facut curioasa!
Alinache, sper sa fii mai bine cat mai repede!

Salut si celelelate burtici pe care nu le-am nominalizat, darv tare multe suntem! Felicitari celor care si-au simtit bebei si celor care mai au probleme sper sa ne dea cat mai curand vesti ca totul e ok!

Noi suntem bine! Usoare stari de greatza , dar suportabile!

Va pup pe toate,

Beatrix
12+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput