Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gripo, am ras cu lacrimi la faza cu sotul tau! se poate sa-mi dai si mie reteta de la ciuperci cu sos de smanatana si usturoi, te rog? tocmai mi-am cumparat azi ciuperci si nu eram inca hotarata cum sa le pregatesc!
Try si mie imi sangeraza gingiile mai ales in fatza la greu desi inainte n-am avut probleme cu asta! mi-am luat o periutza si o pasta de la sensodyne si e mai bine! poate se gaseste si la voi!

un week-end placut va doresc tuturor,

Beatrix
12+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Acum am ajuns si noi acasa dupa o plimbare de 3 ore.De abia mai imi simt piciorele, insa trebuie sa-l laud pe al meu pitic ca a fost cuminte.A dormit, a mers si pe jos si a stat cuminte in carucior.

Pe mine iar m-au luat greturile, asa ca nu stiu daca sa-mi mai pun cartofi la fiert pentru piure sau nu.

Mey fetelor, eu anumite mesaje nu le vad, si acum ma refer la cel in care Pufymic zicea ca i-a miscat bebicul si un mesaj de-al lui Gripo in legatura cu mamica ei.Ce-o fi?

Putzuruca-Roxana tare simpatici sinteti voi cum va alintati.

Tanima stai linistita ca nu esti singurul "pitic al gastii".Mai sint si eu, care de abia intru in 11 saptamini.Ma rog, am un mic avans in fata ta, dar tot pe acolo sintem, nu?

Pufymic pupici piticului tau vorbitor.Si mie imi plac copiii vorbareti, veseli si poznasi, insa al meu e doar vesel si poznas deocamdata.Nu a inceput inca sa vorbeasca si nici nu da semne dar eu nu ma agit ca are tot timpul.De inteles intelege ce-i zic, chiar pe ciine l-a "botezat" Didi.De unde o veni asta, nu stiu...

Tare draguti sint sotii vostri cum au emotii sa va puna mina pe burtica.

Ia ziceti fetelor, cum vi se pare numele de Maria Luiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am ajuns si eu acasa si ma plicti....Sotul intarzie pentru ca are o intalnire...
Raluca, eu nu am stat tot timpul aici, aici m-am mutat de cand sunt cu Dan, initial am stat in Salajan(tot cartier rezidential). Stiu liceul, eu stau exact in umatorul bloc cu 4 etaje, sigur stii. Ma bucur ca te simti mai bine acum si nu te mai doare burtik! eu raman la pararea ca Suciu stie el ce face
Gripo, super faza cu sotul!

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Cum sa nu? Uite BEATRIX, cum fac eu cu ciupercile, numai ca eu le cumpar gata facute, adica fierte, in borcane, conserva, ca uitasem sa mai zic. Deci, iau o ceapa mai mare, o fierb(sau calesti, daca nu-ti face rau), apoi pun ciupercutele si smantana si le las sa fiarba incet cam o juma de ora, ca sa-si patrunda reciproc din gusturi. Iar la urma cu cateva minute inainte sa inchid focul, adaug si usturoi pisat ca pentru mujdei. Si gata. Carnita, ca sotul meu nu poate fara, am facut separat, niste pulpe de pui prajite, si pui pe deasupra lor sos cu ciuperci, cand le pui in farfurie. si pofta buna! Daca ti-a placut sa-mi spui, ca e reteta proprie.

RALUCUTZA, da-ne reteta ta de legume, ca pare sanatoasa.

Va pup.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gripo, merci mult! acum fug sa ma apuc de ea ca nu mai pot! sper sa nu-mi pice greu ca o mananc la cina! spun maine cum a fost!
Putzuruca, tare haioase alintaturile!
Pufymic, sper sa se faca bine cat mai repede vorbaretzul tau! si eu sper la un copil vorbaretz!

va pe toate,

Beatrix
12+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am scris ditamai mesajul si a venit goanga si mi-a dat escape!!

Ralukutza si eu vreau reteta de legume ca si-asa am un piept de pui in congelator...!

Deci mesajul meu ant. se referea la igiena orala din tp sarcinii.
Aveti foarte mare grija de dintii si gingiile voastre in perioada asta fiindca f. multe gravidute fac gingivita de sarcina.
Eu am patit-o la sarcina cu Alesio si taaare nashpa a fost!
E f. important deci cum va spalati dintii(e f. important sa efectuam un periaj cat mai corect posibil), ce fel de paste folositi(ffff bune sunt Sensodyne si Parodontax-cea din urma are un gust sarat din cauza continutului sau in bicarbonat de sodiu, deci s-ar putea sa n-o tolerati toate....la inceput e mai nasol, dar in cateva zile eu de ex m-am obisnuit cu gustul si acum numai asta o folosesc), e important sa folosim ata dentara pentru a curata spatiile interdentare si (optional) apa de gura(ffff buna ca efect terapeutic e Corsodyl- si va zic din proprie experienta ca mi s-a inflamat o gingie sapt trecuta la o masea de minte si dupa 2 zile de folosit Corsodyl nu am mai avut nimic!).
Iar daca sangereaza gingiile e fff eficient masajul gingival (cu degetul se "ridica" gingia pe dinte....asta e miscarea nu stiu cum sa va zic altfel).
Sper sa va ajute tot ce am scris....si sa nu va suparati ca v-am zis chestii din astea!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pufy ai facut un recap foarte bun.
si eu am cumparat parodontax saptamina trecuta. cind termin sensodyne-ul incep cu parodontax. deja sotul meu o foloseste si e multumit.
eu foloseam (si inca o fac) saptaminal o pasta greceasca de albit dintii-depurdent se numeste. nu stiu dc e rau sau bine sa continui s-o folosesc?

eu vreau sa va reamintesc si de lapte. calciul este foarte important, nu uitati sa beti 2 pahare de lapte /zi! pasteurizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
N-am mai scris demult ca nu mi-a fost bine. Singerarea nu s-a oprit deloc, ma schimb de 3-4 ori pe zi, burta ma doare moderat, contractii am mai rarut... Bebe e bine, creste, dar mie nu mi-e deloc. Cu atit mai mult cu cit vad "rosu" in fata ochilor in fiecare zi. Am reinceput sa iau vitamine, ca sa nu ma anemiez de tot... Sint trista rau.
Am mai fost la alti doi doctori, dintre care unul profesor dr. si in continuare nu se stie de unde singerez. Iar fraza "cu singerarea asta ori pierdeti sarcina ori se opreste si o puteti tine" ma termina psihic. Ma rog doar sa treaca timpul si sa mai bifez o zi, si apoi inca una, pina cind mai trece o saptamina si tot asa...

Ma bucur insa pentru voi si pentru bucuriile voastre, imi apre rau dar n-am stare sa le enumar acum... nu va suparati pe mine...va rog.

pufymic, mama listelor, trece-ma si pe mine te rog la ianuarie 18, 1980.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 14+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ma bucur ca v-a atras atentia reteta mea. e ffff buna!

deci, aveti nevoie de: 2 cepe, 3 morcovi mai maricei, un ardei rosu mare (si daca va tine si alte culori, dar ala rosu neaparat ca e dulceag), 1-2 dovlecei, in functie de marime. astea ar fi de nelipsit. mai puteti pune vinete, porumb, rosii in suc sau proaspete (care se adauga mai spre sfrsit) si orice va mai da prin cap.
se taie ceapa solzisori, si celelalte legume fasii lungi cam de 4-5 cm si subtirele cam de 1/2 cm. se pun toate la calit cu putin ulei si sare si se mai adauga apa din cand in cand ca sa nu se prinda.
intre timp pieptul se taie tot fasii si se pune la calit si el cu un pic de bulion.
dupa ce s-au inmuiat legumele (daca n-ati pus nici un pic de rosie, puneti-i o lingura-doua de bulion) se pune deasupra pieptul calit si se da la cuptor un sfert de ora.

cam asta ar fi. e fffff bun. va garantez! si puteti improviza f mult. in loc de piept de pui merge si cu peste, si cu bacon si cu muschi de vita sau porc si fara nici un fel de carne!

sa faceti si sa-mi spuneti cum a fost. a mea e aproape gata. ma duc s-o scot de la cuptor!

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Liris mersi!Deci am scapat de "bobarnace"!

Ale te-am trecut in listuta!Imi pare ffff rau ca treci prin toate astea dar sper ca va fi totul bine!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput