Bebelusi de iulie-august 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
joker spune:
FELICITARI PENTRU DINTISOR, EVA!!!
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
palmyrah2002 spune:
"fetelor,
voi inca da-ti 5 mese bebelusilor? si la ce interval de ore? ca mie pediatra mi-a zis ca sa-i dau la orele 6, 10, 14, 18, 22. dar a mea acuma se trezeste pe la 7-7.30. si nu pot sa-i decalez toate orele ca ar fi prea tarziu. ma gandeam sa-i bag doar 4 mese la 4.5ore ca tot nu prea mananca. am incercat cu varianta la interval de 3.5 ore dar chiar nu vrea deloc.
eu nu-mi dau seama cand ii e foame ei ca nu zice. ar sta toata ziua nemancata daca ar fi dupa ea."
Eu zic sa o lasi pe doamna dr.cu programele ei si tu sa dai mincare bebelusului dupa cum ii este foame si cind se trezeste.Iti spun cam cum maninca Rares,dar sint abateri in functie de somn si de c heful dumnealui
Rares (9 luni)maninca
la 7 - 7,30 lapte praf cu faina orez Iotis
la 10-10,30-11(depinde la cit se trezeste)mar cu banana sau banana cu mar si cu brinza
la 13,30 - 14 piureul de legume,carne,ou,ficatel,etc
17,30 - cereale sau iaurt cu fulgi de porumb
19,30 - 150 ml lapte cu faina orez(+/- 50 ml)depinde cum a mincat la 17,30
23 - 140 ml lapte simplu (asta il dau prin somn)
Giana spune:
La multe luni/ani sarbatoritilor!!!
Galeria pt dintisorii micutilor:
Simonaci,
A venit netuuuu URAAA
Si am gasit salteluta super exact pe marimea patutului.Eu il am 100/80 deci mai mare,nu standard si a fost greu pana am gasit una facuta la comanda.Cei care facusera comanda nu mai venisera dupa ea si am luat-o noi.Daca nu aveam norocul asta trebuia sa asteptam vre-o 2 luni.Ma gandeam si eu deja sa cumpar patut.Acuma e super.Nisci prea jos si nici prea sus.La mijloc.Ii place la nebunie.Si mie la fel!
De-acum voi fi mai des pe DC.V-am pupat!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
joker spune:
Giana, cunoastem senzatia..De care patut ai?S-ar putea sa fim "colege de suferinta"..Noi inca nu am gasit salteluta...vrem sa dam comanda de una din zegras...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Ella2000 spune:
Oana, felicitari ptr D7! noi nu avem nici unul!
Adriana, idem ...reclamele... mai ales cea cu bb de la Izvorul Minunilor... lasa si tzitzi si se intoarce! sa nu cumva sa fie deranjata!
Acusor, nu poti rez cu conc medicale???
Albinutzza, multumesc din suflet! sunt incantata si inca sper sa prind pe cineva sa-mi faca poze!
Mamini, pupam micutza ce papa... sa fiti sanatoase si sa auzim numai de bine! pupici multi si Irinei si Ioanei!
Ella2000 si printesele
andatudor spune:
Diana,Monai,Albinutzza-multumim de complimente ! Adevarul e ca doar ochii ii are de la mine,acum a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu ta'su,asa imi zice toata lumea!
Azi ii fac si eu spanac,i-l fac cu branza ca nu stiu cu ce altceva l-as putea combina!
E un vant groaznic si la noi si cred ca azi suntem arestati la domiciliu,uuufff,dar si prin ce am trecut ieri cu furtunile de vant care ne-au prins afara ,nici nu vreau sa-mi amintesc.Am fost vreo 5 mamici si am intrat cu tot cu carucioare in scara unui bloc din apropiere,am stat acolo vreo 30 min. iar apoi am fugit-literalmente,cu cupchilu' acasa,de mi-a iesit sufletu',credeam ca lesin pe strada.Am zis ca nu voi uita prea curand ziua de ieri!
Albinutzza spune:
Giana, bravo, bine ca ati rezolvat problema. Si la noi a fost la fel, si am facut comanda la srev de saltelutza si am saltat putin.
Acusor te asteptam cu vesti
Ella, asteptam
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Luca nu stiu ce are, eu pun pe seama dintzilor, nu vrea sa mamance laptele. Sta cu tetina in gura, o plimba de colo-colo, "vorbeste", si daca il fortez sa pape urla Sper sa fie de la dintzi si nu altceva. Cred ca incep si cei de sus, ca zixcea soacra-mea ca trage de tot ce prinde si cu nervi
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Simiona, de la Chicco, vreau sa luam, e 3.300, e cel sport CT05. Dar acu mai facem o pauza, ca i-am luat dulapiorul de haine, ca stateam cu ele pe afara
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
Monica-Elena spune:
Simona am vazut ca nu ai Pm si am incercat s aiti trimit un email si a venit ianpoi. Da-mi te rog mai multe amanunte pe PM despre curatenie.