Bebelusi de iulie-august 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Mihnea mananca cam asa:
- la 5-6 depinde de cum se trezeste 200 ml lapte cu o masura d 4ecereale Humana;
- la 9-10 200 g de piure de fructe(banana, mar, para, prune, ananas - a mancat un ananas in 2 zile - sau fructe d ela borcanele;(la fel am introdus absolut toate fructele)
- la o ora sau o ora jumate baga 120-150 de cerele facute cu lapte (milupa 7 cereale)
- la 14 - 15 120 g de piure de legume(diverse legume absolut toate le-am introdus cu carne ori de pui, ori vita, ori branzica, ori ou);
- la 18-19 150 - 200 d eiaurt cu biscuit sau cu fructe;
- la 22-22.30 dupa baie 250 ml de lapte cu 2 masuri de cereale humana.
Dianami spune:
La multe luni, DARIANNA! (Ioana Co)
La multe luni, MARA-KARINA! (claujro)
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Ella2000 spune:
Am mai fugit nitel pe Dc! nu ma lasa gaza mea nici sa respir... sa vedti ce bucurie cand ma vede!!! rade ca mami cu intreruperi! ca o capritza!
Diana, suntem bine... nu sunt probleme! sper ca a fost un fleac... si-a facut ea greatza cu ceva! si cred ca totusi de la cartofi! nu-i suporta si nu stiu de ce!
Andatudor da si mie rogu-te link-ul cu pozele noi!
poate sa fi varsat si de la dinti? e clar... la mine orice apare nou zic ca de la dinti si dintii nu vor sa apara!
ella2000 si printesele
Dianami spune:
Fetelor, sper sa nu ma manance moderatorii pt. acest mesaj , dar trebuie sa va spun ceva in legatura cu Baby Einstein.
Eu le-am luat cu diverse programe de descarcare, nu este nici un site de unde sa le puteti lua gratis. De cumparat se cumpara de pe site-ul lor .
Eu vi le dau cu placere, la fel si celelalte filme pt. bebelusi, dar singura modalitate este sa aveti DC++ instalat si sa le descarcati direct din computerul meu.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Monica-Elena spune:
Am uitat s aspun ca seara papam cu placere si mamaliguta cu branza si smantana. De altfel smantana ii mai bag si in piureul d elegume.(smantana de 14% sau 20% grasime)
ema.nu.ela spune:
palmyrah,
eu nu-mi dau seama cand ii e foame. ea nu mai plange de foame de la 3 luni asa ca de atunci tot stau sa ghicesc. uneori cand ii dau sa manance deschide gura la primele 3 lingurite. nu-mi dau seama daca asta e semn de foame ca dupa oricum nu mai vrea decat cu forta sau pacalita.
iar de dormit in fiecare zi doarme la alta ora mai ales daca iese afara, si n-as vrea sa-i dau in fiecare zi la alta ora masa ca nu e bine. plus ca e posibil sa doarma in parc 1 h si apoi se trezeste. doar n-o sa ma intorc acasa sa-i dau de mancare? mai ales ca imi ia jumate de ora din parc pana acasa. as prefera sa-i dau in parc dar mananca atat de prost si se murdareste asa de tare ca nu-mi vine sa-i dau afara.
pana la urma o sa raman tot la programul de 5 mese ca parca 4 ma incurca si mai rau. tare greu cu mofturile astea la mancare...
eu pana acum aveam asa:
7.00-7.30 - 200 lapte cu cereale
10.30-11.00 - 130 piure fructe + cereale, eventual lapte 50-60ml
14.30-15.00 - 150 piure leg + carne, lapte 60-90ml
18.30-19.00 - 150 iaurt cu cereale/fructe
21.30-22.00 - 200 lapte cu cereale
dar de vreo saptamana lapte cu greu bea 150-170 in loc de 200. se ridica in fund si tine gura inchisa si da peste biberon. seara cand e adormita e mai simplu uneori. dar alteori desi moare de somn tot se scoala in fund si nu mai vrea. ma dispera.
monica,
tu cum i-ai dat ananas? ca eu dupa ce l-am past a iesit mai mult apa si ca sa se ingroase cat de cat i-am pus destul de multe cereale si nu prea i-a placut. oricum cred ca nu-i plac fructele care miros puternic ca si atunci cand simte banana se stramba si nu mananca. doar perele par sa-i placa cat de cat.
mamica de maria, 8 luni fara 2 zile
Albinutzza spune:
Diana, eu vreau, dar treb sa ajung acasa sa instalez DC++ ca nu-l am, si apoi o sa te rog sa-mi zici sa le iau si eu de la tine.
Monica, eu am gasit smantana si cu 12% de la Brenac. Ca Danone nu-mi place.
Cum faceti voi mamaligutza?!?!? Vreau si eu retzete
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Ella2000 spune:
Joker, spor la dinti!!!
Giana, tot uit sa-ti scriu ca am si eu tarc 1.x1.10 m mareee... cu o saltea mare si probabil acolo va dormi la vara caci patutul e ca pixu! model super dar nu e util decat cand sunt mici si nu se invart!
si bine ca ai net!
MAINE VIN NASHII!!! sunt tare fericita ca noi ne vedem rar, ei fiind din Alba!deci sa ma apuc de treaba ! ce-mi recomandati sa gatesc? rapid bun...
Ella2000 si printesele
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI PE 30 !
Sa fiti sanatosi ,mincaciosi si cuminti!
Felicitari pentru dintisorii noi aparuti si pentru bebelusii care fac nani toata noaptea!
Noi ne "laudam"cu bubitze de varicela pe cap ,pe sprincene,dupa urechiuse si multe rau pe burtica si spate;in plus tuse,agitatie mare,nervisori si somn putin !!
Cristina,Rares si Mihnea
anis spune:
Buna fetele
Imi vine sa ma zgarii pe ochii ,ce frumos adoarme ea ziua singurica..si seara ce scandal imi face.
Am o problema ,de cand cu schimarea orei, adoarme seara la 11, fara de 10 si ziua se trezeste la 10, in loc de 9...plus ca face nu stiu cate treziri pe noapte.Am inceput sa n-o mai bag in seama la toate chitaielile.
Ingrid a inceput sa faca fitze la fructe.Bine eu cred ca e plictiseala..mananca aproape mai mereu mar cu apra.O sa incep sa-i dau si cereale.
Nu prea sunta depta cerealelor de prea multe ori pe saptamana ca ingrasa copilul aiurea.
Diseara ii fac si io mamaliga cu branza si smantana.
Voi scoateti copii afara pe vantul asta?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."