Bebelusi de iulie-august 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
Simonaci79 spune:
Lia- feliictari, sa o stapaniti sanatosi si fericiti! Ce frumos va fi sa va mutato direct in casa aranjata si sa nu stii nimic de greutati! Bine, ar fi fost si tare greu cu Gia si mutatul..... Inca o data felicitari!
Monica- nici eu nu-i dau si ou si carne in aceesi zi dar carne si branza le combin tot timpul ca nu cred ca e branza mult mai grea decat laptele. Nu stiu! Cu mulsul, nici eu nu cred ca mai are rost dupa atata timp, dar ai mare grija cu sanii sa nu ramana lapte pe acolo! Pupici!
Cu covoarele nu stiu cat vrei sa te coste. Nu stiu daca ai auzit de Rainbow, este un super aspirator care spala si bate covoarele pe jos in casa si sa stii ca nu sunt povesti chiar asa e. Eu acolo lucrez si vb din experienta. Costa 7euro pe m patrat cred curatenia pe care ti-o face cineva si stiu pe cineva care si-a deschis firma deci daca te intereseaza....sa stii ca merita! Plus ca nu mai stai sa bati, scuturi...si daca vrei iti face si in rest- curata praf de pe mobila etc, optional!
Briana- sanatate multa si sper sa ni fie ceva gravv, sa fi fost doar o intamplare! Eu merg pe principiul ca ma feresc cat pot dar nu exagerez ca daca esa faca....tot face oricat l-as proteja eu!!!! Mamaliguta eu i-am dat de la 7 luni, poti baga linistita. Oul lui Mario ii place la nebunie, papa de rupe! Si sa stapaniti sanatoase caruciorul nou, sa va plimbe mult! Multumim pt impresiile despre praslea al meu. Cu luatul in brate, cea mai buna metoda ar fi sa le interzici ca altfel nu vad cum. Si daca acum nu e asa nasol, stai sa vezi cand o fi mult mai grea! Atunci ce o sa te faci? Ca nu va mai fi numai timpul ci si spatele. Pune piciorul in prag. Iar cu cura ta, mai fa si tu din cand in cand o pauza de 2-3 zile in care sa te rasfeti ca asa nu o sa mai poti mult timp. Ai 2 copii si nu te va judeca nimeni ca esti putin mai grasuta (daca esti!!) mai ales ca ai slabit atat de mult!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Joker- si eu am problema cu cumnatele care il pupa si il iau in brate si numai asa il tin cat stau aici dar mi-ar sari sotul in cap daca m-as lua de ele ca vin de 4ori pe an! Noroc ca e grasan si nu vo mai putea sa-l tina asa de mult iar soacra nu prea poate de acum ca e mai batranica!
Briana- pai cu somnul noapte nu iese din prima zi cu ceai, tb sa ai rabdare ateva zile si sa o plimbi mai mult pana adoarme si fara dar la tine e greu rau cu serviciul. Poate in concediu sa reusesti ca si asa iti e greu cu atatea treziri!
Ella- am obs si eu ca toata lumea se repede la manute si pe mine ma enerveaza la culme. Vb ta, mai bine il pupa pe fata ca obrajii nu-i poate linge!
Albinutzza- multumim frumos. Pai e dat Iuliei si nu inselam fata, dar asa la un suc intre prieteni merge! Multumim mult de tot! Carut au in Metro la oferta chicco f frumos si util, sport cu 3 mil! Merita daca nu ai! Felicitari pt progrese si imi pare rau pt problemele pe care le aveti. Din pacate nu stiu pe nimeni dar sper sa va rezolvati repede problema. Multa sanatate soacrei tale!
Cristina- imi pare rau ca tot nu ati scapat! Sper sa va treaca repede si fara urmari. Oricum e mai bine ca a facut acum si inca nu stie bine sa se scarpine si sunt mai putine sanse de a-i ramane semne! Sanatate multa. Cu canalul, noi l-am avut infundat cand s-a nascut sia trecut cu masaj si kanamicina. Dar stiu ca sunt fete care au intevenit chirurgical, poate te ajuta ele!
Irda- hai ca nu e chiar asa de slaba Daria! E adevarat ca nu e grasunica dar nici f slaba nu e! Sait linistita ca stie fata cat sa pape, poate vrea si ea sa se faca fotomodel!
Poze Mario Gabriel
acusor spune:
M-a prins si pe mine ora 1 noaptea treaza. Am pus gresie in hol si bucatarie si am tot smotruit. Acum iau o pauza si ma apuc de calcat camasa lu' sotu'.
De cand cu vremea asta frumoasa stam mai mult afara si am ramas in urma cu actualizarea listei. De obicei, cand citeam ceva de pus in listuta imi salvam in calc. Da' am pierdut sirul. Tot pm-ul e mai sigur. Luizam, nitica rabdare ca te bagam si pe tine in listuta .
Maine suntem convocati la vaccinul antirujeolic. Sper sa treaca fara reactii.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Simonaci79 spune:
Gata! Nu mai pot de somn! Fug la culcare! Dar nu inainte de a ura copilasii nascuti pe 30! La multe luni inainte pentru:
DARIANNA [Ioana Co]
MARA-KARINA [claujro]
Sa fiti sanatoase si fericite!
Joker- SPOR LA INVATAT!
Noapte buna tuturor! Somn usor si treziri putine!
PS- sa va spun o faza tare! Am iesit azi afara si am vazut ca era lunina tare ciudata desi nu era nici un nor! Si ma gandeam:" ce lumina, parca ar fi eciplsa. Ce-o fi oare?" Mai tarziu, iar ma uit, iar fara nor! Si cand ajung in parc ma intreaba o rpietena: "Vrei ochelari sa vezi eclipsa??" Sa cad jos!!! Daca nu ma mai uit deloc la tv nici nu stiam!!!!!! Si iesisem tocmai in pct maxim, de-aia era asa lumina!!!!! Hai ca fug acum, pa!
Poze Mario Gabriel
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Andatudor, am vazut pozele cu lunganul Andrei. E un scump, sa va traiasca.
Emaaimee, vazut poze si cu concentrata de Oana. Tare frumos se mai joaca ea.
Oana C, voi sunteti mari deja, felicitari pentru inca un dinte.
Simona, nici eu n-am stiut de eclipsa, din pacate. Aflai acum la stiri de urmarile ei.
La noi e vremea tare urata, suntem blocate in casa, ma apuca groaza.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Neatzaaaaa
Fetelor lamuritzi-ma si pe mine ce e asta Baby Einstein, etc ca habar n-am. Acum am aflat si eu de astea
Citesc si revin
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Luiza, trimite PM la bbdeiulie_august, cu datele care treb trecute in lista. Asta spuena si ANis, ca n-au avut fetele timp sa completeze
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Anda cand v-am vazut pe voi in poze, am zis ca seamana cu tine. Dar apoi cu tati, parca si cu tati asa ca spun ca seamana cu aman2...super poze
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Felicitari Eva (Oana) deja esti o adevarata domnishorika, ai 7 dinthishori, mamanci mancare chinezeasca . Fi-miu nici laptele nu-l vreaaa
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
joker spune:
Buna dimineataa...
Lucru clar..ii dau dintii...faceti-ne si noua galerie...sper sa doarma macar azi ca ieri a facut un scandal, nu ii mai intram in gratii cu nimicut
Simona,care roata?Aia din parculetul pentru copii?Noi mergem prin locurile mai linistite, sau, eventual, langa apa...acolo ii place lui mami...Eu stau in Berceni, pe Metalurgiei, si, debordand de harnicie, ajung in piata la spartul targului...cred ca de asta nu mai gasesc eu spanac...oricum chiar nu stiu ce sa ii mai bag...ma gandesc sa mai astept cu carnea si sa ii dau galbenusul inainte de carne..as incerca cu spanacul...
Ieri pana nu s-a plimbat tati cu mine prin casa nu am adormit...Diana, da te rog un buzz cand esti acasa si deschizi DC-ul...sa ma mai servesc si eu...Saramanaaa!!!am pus povestile si niste cantecele de la Clopotelul Magic!!Sa ma anunti daca iti aduci aminte de ceva care ai vrea..azi sper sa pun si cartile si sa nu imi mai taie macaroana...Cred ca aseara era si mult prea aglomerat...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2