Copilasi martie-aprilie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCA
LA MULTI ANI
CINE SA TRAIASCA
CINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANI
AMELIE
SA TRAIASCA
AMELIE
SA TRAIASCA
LAAAAA MULLLLLLLTTTTTTIIIIIII ANIIIIIIII

LA MULTI ANI printesa mica, multa sanatate, noroc in viata alaturi de Raul!
Eli si Cata, sa va aduca numai satisfactii si bucurii!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau sa-ti traiasca nora !
Rayu, sa va aduca doar bucurii ! Sa fiti si voi sanatosi si fericiti alaturi de ea !

LA MULTI ANI ! AMELIE LA MULTI ANI !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Amelie Sa fi sanatoasa !!!!

Miky pai nu ai scris tu la miresici de 2006?

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, AMELIE!
Elena, sa va traiasca si sa va bucurati 1000 de ani impreuna!

Fetelor, va pup cu drag, am citit in fuga nazdravaniile puilor vostri, m-am amuzat copios si am recunoscut cate ceva din `apucaturile` Cristinei .

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Amelie !!!

Malina, asa e...am postat acolo....da' doar ca sa aflu informatii despre cat dureaza la starea civila din momentul cand depui actele pana zici DA, nu de alta, dar ca sa putem lua credit de la BCR pentru casa trebuie sa fim casatoriti ! Si cum BCR-ul a fost singura banca de la care putem lua 45.000 EUR credit cu veniturile actuale, fara sa mai ne umflam salariile pe cartea de munca sau fara sa facem alte artificii, am vrut sa vad cat de mult dureaza sa ne casatorim . Oricum casatoria la noi e de mult doar o formalitate si chiar atunci cand va fi, va fi ceva simplu (mai mult ca sigur ni se va pune pata intr-una din saptamanile urmatoare, vom depune actele, si vom "rezolva" problema" ), nici nu cred ca va fi casatorie religioasa, mai ales ca amandoi am mai fost casatoriti odata.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

am citit ce si cum. chiar daca este o 'formalitate' felicitari si casa de piatra (sa va gasiti casa viselor). Va lipsea motivul ca sa faceti pasul, acum il aveti. Sa fiti fericiti si sanatosi!!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Multumim de urari !
Asta cu casatoria chiar e o formalitate....insa mai greu e cu casa!!
Desi azi am primit o veste buna, putem lua credit pe 7 ani si de la mine de la serviciu, fara nici un fel de acte, tocmai ni s-a aprobat un nou plafon la o banca , pana acum era 5 ani perioada maxima, si pe 5 ani nu-l puteam duce....da' asa....pe 7 e mai lejer.
Ma tot framant daca sa iau sau nu apartamentul care l-am gasit.
Are marele avantaj ca e direct de la proprietar, nu ma mai enervez cu agentia, scap si de comisioane, altfel se pune problema.
Insa are si dezavantajul ca e la parter si nu are balcon. E totusi confort 1 decomandat, are 3 camere, 2 bai si-o bucatarie mare mare. Si deja a mai scazut un picut la pret. De unde la prima strigare era 57.000 (ca avea si comisionul agentiei), l-a lasat la 55.000 iar ieri scazuse la 54.000. Plus ca e in acelasi bloc cu bona fetelor, deci mi-ar fi de ajutor si din punctul asta de vedere, fiind atat de aproape ea, as putea apela altfel la ea. Mi-e teama doar sa nu ma grabesc sa-l iau (in conditiile in care n-am cautat aproape deloc, sau ma rog, de cautat eu am cautat, dar n-am gasit deocamdata aproape nimic) si sa ma pomenesc cu o oferta mai tentanta dupa. Ca sa nu zic si invers, ca mi-e teama sa nu ma lungesc prea mult si sa-l dea doamna la agentie, si sa nu mai am ce lua, sau sa-i mai cresca pretul peste catva saptamani.
Nu stiu ce naiba sa fac....pe de o parte ma tenteaza, pe de alta as vrea sa mai caut.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, nu stiu cum te-as putea sfatui...Faza cu balconul e relativa si din punctul meu de vedere in favoarea ta; iti poti construi relativ usor si ieftin balcon la dimensiunile care le vrei....Partereul, iarasi din punctul meu de vedere, are alt defect : mirosul de subsol. O prietena de-a mea s-a mutat dupa 6 luni deoarece mirosea puternic, era inchis subsolul, dar probabil , asa banuiau ei , mirosul se infiltra prin podea, prin scurgeri....Avea in schimb o gradina destul de mare unde ieseau animalutele toata ziua...

Cand am cumparat noi apartamentul...trei luni tot am "vizionat " diverse oferte...La acesta "am simtit " ca e pe gustul nostru...Evident ca acum dupa 4 ani de stat in el ii stiu si defectele, dar tot nu regret !
Un alt motiv pentru care l-am luat au fost distantele foarte mici fata de mama, soacra si dadaca...Deci conteaza si faptul ca e dadaca asa aproape. Sau poate fiind asa de aproape o sa vrea fetele la ea acasa sau o sa fie ai ei la tine in casa mai des decat ai vrea...Greu tare. Pretul e iarasi decisiv, faptul ca scapi de niste comisioane...Dar tu stii cel mai bine. Sper ca decizia pe care ai sa o iei sa aiba cat mai putine ...umbre ! Va pup !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

miky eu zic sa va mai uitati daca aveti dubii si vedeti ce mai gasiti. si apoi decideti daca il luati sau nu. oricum tine de el cat poti de mult. si la cat este piatza de moarta nu o sa ploua nici apoi cu oferte.

alt dezavantaj la parter este ca este mult mai friguros decat la etaj intermediar. de ex vecinii nostri de la parter la 3 camere au platit 4 mil la gaze, fatza de noi (avem 4 camere) 2,750 mil in aceeasi luna. Acum vor sa-si izoleze cu polistiren toate camerele.

si al nostru are 'defcte' bucataria mai mica decat la 2 camere (dar ne-am descurcat de minune si nu ducem lipsa de spatiu) si balconul ff mic doar cat gemurile +usa (dar nu am avut probleme cu rufele). dar in rest este super stucturat, f calduros... am simtit ca este ap nostru de la inceput... asa ca trebuie ca defectele sa fie mai mici decat chestiile bune.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va multumesc pentru urarile adresate norutei mele! Am vorbit azi cu ma-sa care era in drum spre servici, din tren in autobuz si pauza de tigara...a trecut printr-un tunel cand nu am mai auzit-o deloc...ce convorbire placute Sunt bine toti, dar stresati cu munca...AMelie e super bine, la fel ca ai nostri, super razgaiata

Mickyyy, chiar daca casnicia voastra e doar asa de ochii bancii eu va urez CASA DE PIATRA! si la ce preturi am auzit ca-s prin Bucuresti la apartamente eu zic sa nu mai stati pe ganduri...ai multe avantaje la parter...cum zice Laura, balcon daca vrei poti sa-ti faci, gradina in fata ai, fetele poti sa le supraveghezi mai usor si multe altele...normal ca dezavantaje sunt la orice etaj ti-ai lua...de ex la noi vara miroase tomberonu si stam la 6

FUG ca am sedinta
Aaaaaaaa nici azi n-am fumat

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput