Copilasi martie-aprilie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, preturile ca preturile, oricum sunt nesimtit de mari, dar pe mine ma ingrozesc agentii imobiliari (http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72920 - postasem si-aici ceva, da' vad ca n-a binevoit nimeni sa raspunda!).
Cu 60.000 EUR nu reusesc sa gasesc aproape nimic! Ma rog, am gasit la sora bonei, ap. 3 camere, cf. 1, decomandat, dar e la parter din patru, zona asa-si-asa (ma rog, zona e ok ca stau si eu prin ea, dar e periferica, nici macar semicentrala) si vrea 55.000 EUR pe el, ceea ce mi se pare mult! Neamenajat absolut deloc si fara balcon.
Oricum vine soacra saptamana asta la noi si o s-o las baby-sitter sa-mi pot cauta in liniste cateva seri.

Hai ca ma nmananca sefu...iar pierd vremea!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ce fain ca s-au incins spiritele pe la noi!

Acum mi-este clar ca varsta e vinovata pt asemanarile dintre comportamentul piticilor nostrii; m-am tavalit de ras citind cate boroboate fac ai vostrii (dar cand face al meu, fac si eu ca trenu`!)
Noi nu mai avem biberon. Stefan nu mai vrea de muuuuuuult timp lapte; foarte rar il pacalesc sa bea din cana cu paiul; el seveste laptele cu cereale, sau iaurt cu fructe sau branza.
Trebuie sa-mi laud flacaul la capitolul kk si pishu; chiar de loc nu se mai scapa pe el (exceptie: daca urla mult face pe el in semn de protest!); pishu face la wc ca barbatii (il pun cu piciarele pe colac) si kk in olita sau wc. e haios rau cand il scapa pishu: "mami pishu`" si se tine de putzulica in timp ce fuge la baie.
Iar cu somnul: adoarme la el in patut cu conditia sa fiu si eu in camera. Ma enerveaza faza asta, dar nu stiu cum sa-l dezvat. Ma gandesc serios sa-l mut in pat mare, in camera de copii si astfel sa introduc si regula adormitului de unul singur. Ce parere aveti? Ai vostrii tot in patut?

Clau, nici Stefan nu vrea jos din patut! Daca il luam cu forta urla de-ti piere pofta; asa ca-l las in legea lui; ce ma enerveaza la faza asta e ca face pishu in pampers in loc sa-l duc la wc.

Laura, la Cj o garsoniera a ajuns la 35.000 euro . Vreau sa pun ap nostru in vanzare (imi casuna pe 4 cam); am testat piatza si am ajuns la concluzia ca il scot la vanzare la 70.000 euro fix.

Mickyyy, stiu ca la inceput ai retineri cu parterul; asa am fost si eu; dar sa stii ca acum m-am obisnuit f tare, imi place la nebunie si iti spun sincer ca nu m-as mai muta! Iar la balcon nu ii simt lipsa; si e asa usor cu copiii!
In ce priveste agentii imobiliari ; si noi am avut unele experiente neplacute cu ei; dar sunt unii si ok.

Inchei ca trebuie sa se trezeasca copilasii si nu vreau sa ramana postarea in aer.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Liniste si pace pe la noi...

Inainte sa va spun noapte buna, vreau sa fac o felicitare:

Clau, felicitari pt ca te-ai lasat de fumat! Tine-o tot asa; sa nu te lasi doborata, sa nu te mai apuci de ele! O si un de la mine (si eu m-am lasat de 7 luni!)

Noapte buna tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Dau o cafea , tigara NU

Mariana, e greu tare, dar am ambitie...sunt foarte motivata sa o fac, ca altfel nu stiu daca m-as fi chinuit ca mie una imi placea sa fumez

MI-eeeeeeeee somnnnnnnnnnnn

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si eu am baut cafeaua , dar si o tigara ! O sa ma las si eu in curand, dar acum sunt in cura de slabire si ....incerc sa le micsorez numarul, ceea ce am reusit, dar ca sa uit de foame, fumez ! Trebuie sa ma hotarasc sa nu mai cumpar tigari si ..gata ! Sau sa raman insarcinata ! Cu Daria mi-a fost foarte simplu sa nu fumez, dar cand am revenit la munca , le-am reluat !

O zi buna sa aveti !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura eu ieri dimineata mi-am luat un pachet ca m-am gandit ca sigur nu voi rezista si decat sa ma rog d eunu altu sa-mi dea o tigara mai bine nu...si uite ca am rezistat sa nu deschid pachetu...mi-e usor zic eu ca la noi nu se fumeaza in birou si cantina de fumatori e la dracu in praznic ...de lene ce mi-e sa ma duc pana acolo mai bine ma las de fumat

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

ce dragutz ca se posteaza la greu. m-am amuzat copios de nervisorii celorlalti copilasi (cand e la al nostru ne trec toate transpiratiile). noi nu i-am ars nici una pana acum, desi Cata zicea la un mommnet dat sa-i trag una ca prea e isteric. Afara inca este usa de biserica, asta pentru ca inca este ff rusinos. Dar.. nu cred ca scapam nici noi.

Miky preturile sunt ff mari si pe la noi... Numai ap nostru s-a scumpit cu 14000 intr-un an. Iar acum cred ca cu inca 5000-10000. Dar oricum sunt preturile mai mici decat in Bucuresti.

Laura sa te lasi de fumat. eu sunt anti fumat (bine inteles pt ca nu fumam )

Claudelu felicitari. Vezi sa nu recidivezi. Poate faceti asociatie de sprijin ca sa fiti mai motivate.

Mariana... seara adoarme singur si asta de la 11 luni, nu am facut noi nimic deosebit. In patul mare il mai pune mama la somnul de pranz, noi vrem sa-l mai lasam si vara asta in patutz ca vrem sa-l luam cu noi in concediu (patutzul) si sa fie obisnuit. Apoi mai la toamna om vedea.. eu ma gandeam sa facem un fel de balustrada / garduletz ca sa nu cada din pat. am un link dar cred ca ar fi considerat reclama.
Felicitari pt pishu si kk. Si noi facem la olitza. Doar de sapt trecuta cand am fost la chirurgie sa-i mai umble la putica (avea inca fimoza) a inceput sa se scape pe el din cand in cand.

Daca vreti sa slabiti sa incercati si cura de grepfruit... mie mi s-a parut ca are efect. Am reusit si eu sa mai dau jos si ultimele 2 kg pe care voiam sa le dau jos (am ajuns la 53 kg/ 1.65 ). Se beau / manaca grephuri cate puteti, mancand normal. Eu nu prea mananc seara, si incerc sa manac cat mai mult dimineatza si la pranz. In rest manac normal ca nu pot sa tin nici un fel de cura.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Malina, mersi de reteta, precis am s-o incerc dupa ce ma satur de asta ! Eu am 65kg la 1.70 m si as dori macar vreo 57-59 kg.
Clau nici la mine nu se fumeaza in birou, dar din pacate locul de fumat e chiar langa biroul meu. Eu sunt singura in birou, contabilul sef mai mult nu e la serviciu, si ca sa vorbesc si eu cu cineva ma duc la locul de fumat. La noi baietii tineri toti fumeaza si cand ne incingem la discutii ...nu ne mai vedem de fum.

Preturile din orasele voastre ma sperie..La noi un apartament asa cum mi-as dori eu este in jur de 40.000-45.000 euro , bineinteles ca sunt chiar si cu 90.000 euro pe malul Dunarii , dar inca nu visez la ele ! Cat despre evolutia preturilor in ultimii ani....e ceva de groaza ! Eu mi-am cumaparat apartamnetul in 2002 mai cu 167.000.000 lei, iar acum il pot vinde lejer cu 900.000.000 lei. Oare ce o sa se intample cand vom intra in comunitatea europeana ?????

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

miky ai ganduri mari si noua nu ne spui nimic?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by malina_mircu

miky ai ganduri mari si noua nu ne spui nimic?

pupici

adica???

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput