Copilasi martie-aprilie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Hai ca m-am mai linistit si eu acum si pot posta si eu un picut. Am avut din nou probleme cu Alexandru. A facut de data asta amigdalita. Am fost sambata trecuta la padure si cand ne-am intors avea febra 38.6. Am zis ca e de la aer, de la stat mult pe afara, dar n-a fost asa. De data asta am stat cu el acasa ca la carte cu 3 zile febra nu prea mare. Am crezut ca e vreo boala a copilariei, dar dupa ce ne-am dus la medic i-a pus diagnosticul de laringita. Mi-a dat antibiotic, dar eu am cerut injectabil pt ca avem mari probleme in a lua orice fel de siropel. Si cum ele trebuiesc luate la ore fixe, noi nu prea reuseam niciodata lucrul asta. I-a dat ampicilina, dar dupa 3 zile de injectabil febra nu scadea si eram pe punctul de a cere internare. ma gandeam si la pneumonie si la scarlatina, chiar si la hepatita. am ajuns cu el la urgenta duminica si de fapt avea amigdalita. Am vazut si eu cum arata gatul lui. Am inceput sa plang acolo de mila lui, dar eram bucuroasa ca stim macar ce are exact. Si i-a schimbat ampicilina in gentamicina si un alt antibiotic suspensie, Sumamed. Acum e bine si nu mai face febra, am terminat si tratamentul, dar parca am mai vazut eu ceva umflat prin gatul lui. Partea proasta ca el e acum foarte traumatizat de tot ce tine de halatul alb si plange si zice :daca, daca, adica gata. Duminica a intrat pt prima data intr-un spital, dar stia ce-l asteapta. Am fost si la pediatrie pe sectie si erau acolo multi copii, dar al meu nu vroia decat sa plecam cat mai repede. Traumatizant si pt el si pt noi. Am observat ca la injectii se linistea mai repede daca nu eram eu in camera si statea doar cu bunicele. Azi am vrut sa mergem la control, dar nu era dr acolo si el inca de pe drum a inceput sa zica:daca,daca. Acum sta prost si la capitolul mancare, ca nu pra a mancat nimic perioada asta si a slabit putin. De la atatea medicamente a facut si o usoara diaree.
In rest, daca nu are febra are o energie de nu-ti vine sa crezi si e la fel de smecher ca si ai vostri. Asta e generatia de acum. Noi nu ne laudam cu cantecele si poezii ca voi, dar promitem sa recuperam. Inca nu leaga prea multe cuvinte. le stie, stie si intelege tot, dar fraze mai rar scoti de la el. Dar cand am fost la spital si era nevoit sa ne faca sa plecam de acolo, stia sa spuna o gramada de lucruri. Ma mai supara faptul ca nu vrea la olita si nu cere absolut de loc. Stie despre ce e vorba, dar e mai bine cu scutec.
Mickyyy, sa va iasa asa cum vreti voi.
Clau felititari pt decizia ta. si eu as vrea, dar nu am puterea inca. M-am apucat si eu dupa ce n-am mai alaptat, dar nu am chef sa ma las inca.
LA MULTI ANI SI O COPILARIE FERICITA PT TOTI COPILASII CARE AU FACUT 2 ANI.O sa ne pregatim si noi de aniversare pt sapt urm, inainte de plecarea lui tati. Numai sa fie copilul mai bine.
Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
ANdreea, ma bucur ca sunteti bine!
ce mult a stat tati vostru...sau mi se pare mie?? parca data trecuta a stat mai putin, nu??
Saracutu Alex, ma gandesc ca e ingrozit de halate 
Gata ma pregatesc sa o tai spre casa 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
mariana tache spune:
LA MULTI ANI AMELIE!
Sa cresti mare sanatoasa si sa fii norocoasa in viata!
Elena sa te bucuri mereu de printzesa ta!
Clau, sa-ti traiasca nora! Felicitari pt abstinenta
!
Andreea, sanatate lui Alexandru! 
Mickyyy, succes cu casa; felicitari pt casatorie
; eu ti-am mai scris o data treburi legate de parter (nu stiu daca ai vazut ori ba), caci si noi suntem la parter; imi place la nebunie! am platit gaz cel mai mult, iarna asta, 200 ron (avem pardosea sub parchet); iar cu copiii mi-e ffffffff usor! 
Malina, super ca adoarme singur teroristul! noi nu avem inca probleme cu somnul de la pranz; Stefan se cere la culcare "vei domi!"
Laura, si eu mai am vreo 6 kg in plus!
Scuzati-ma ca am fost asa telepatica, dar nu prea am chef de scris; azi am avut intalnire cu copilasii, iar Stefan m-a suparat tare; a muscat o fetitza de manutza; am si plecat dupa faza asta (i-am promis de acasa ca asa fac); inca sunt prost dispusa din aceasta cauza.
A! Sa va zic injuratura lui Stefan: "poc odinai" (porc ordinar
); de unde a cules-o? de la mine
(eu il fac pe el asa cand ma supara tare); cand il aud imi vina sa mor si de ras si de plans.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
Salutare si de la noi. Scurt de tot - mi-e lene si somn sa scriu mai mult...
Micky - felicitari si casa de piatra!
Clau, felicitari pt. lasatul de fumat! Tine-o tot asa.
Noi nu ne laudam cu nimic - la olita nu facem, biberon mai bem si dimineata, si la amiaza si seara...
si mai avem si suzeta... asa ca, plecam capul si tacem. Dar in rest suntem cuminti. Ma rog, cu mici exceptii... ![]()
La Multi Ani tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori!!
Mai mult maine (daca am timp...)
Claudelu spune:
Neata!

de doua zile Raul nu mai vrea lapte
De fapt bea tot mai putin de cand a avut viroza intestinala 
offff cand sa va scriu si eu una alta, apare al meu sef 
LauraFlo spune:
Clau si pe mine sefu m-a tinut departe de Dc azi ! Inchiderea asta de trimestru ma omara !
Andreea, multa sanatate ! Prin ce atrebuit sa treaca micutul !
Simo, si noi avem biberon inca , nu dispera ! Dimineata am pacalit-o si nu -i mai dau, dar ca si Raul nu bea lapte din pahar. Seara in schimb nu se poate fara !
Mariana,
sa-ti treaca supararea ! Lasa tu ca o sa-i treaca ! De ex, am observat decand s-a incalzit si iesim mai mult pe afara , ca Daria mea nu se joaca cu copiii. Cu adultii e super receptiva, dar fata de copii are o retinere. Copii putin mai mare o atrag parca, dar cei de-o varsta cu ea deloc. Parca o sperie, nu stiu cum sa spun. Eu am pus-o pe seama faptului ca toata iarna nu a vazut copii, dar vedem noi de acum incolo....
Deci rabdare si tutun, pardon am uitat ca te-ai lasat !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Rayuela spune:
Dragelor,multumesc mult pentru urari si imi cer scuze ca nu am apucat sa urez si eu copilasilor vostri La multi ani,o fac acum ,la gramada,daca nu va suparati,pentru ca timpul meu liber e foarte limitat.Muncesc foarte mult si sint ocupata practic toata ziua.Va mai citesc citeodata si ma delectez cu nazdravaniile piticilor(acum sint mai linistita,vad ca nu e numa Amelie pusa pe dracovenii dee dimineata pina seara
)
Multe salutari si sper sa mai apuc macar citeodata,sa va zic un cuvint doua despre Bubulina.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Claudelu spune:
Vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeee! Ai auzit?? sau trebuie sa urlu si mai tare??![]()
Iubita ce dor mi-a fost de tine
Mi-e dor de postarile tale! hai cu povesti multe...lasa vraja ca ai cateva zile libere si poti sa ne pove una alta de Bubu 

LauraFlo spune:
Rayu si super Boubou !!!!!! Tare ma bucur ca nu ne-ai uitat si ca ai revenit in formatia noastra ! Te pupam dulce si asteptam poze si povesti !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Elena, bine-ai revenit! Te-asteptam si cu poze
!
Noi am scapat si de biberon si de suzeta, chiar de multisor (4-5 luni). Fata mea bea direct din pahar sau sticla 
! Si facem ceva progrese si cu olita, uneori o cere singura si chiar face (pipi intotdeauna face cand o cere, kk doar uneori), insa depinde doar de chef. Pot trece 2-3 zile sa nu se atinga de ea, dupa care brusc i se face pofta si 1-2 zile face la ea. Dar nu vreau s-o fortez....o las si astept rabdatoare momentul cand nu vom mai purta pampers deloc!
Si inca o veste....buna, sper eu....cred ca am gasit apartament....de data asta la 4/4, are insa pod deasupra si nici un fel de probleme cu terasa (se vede ca-i nezugravit de ani buni si nu-i nici o urma de infiltratii), 3 caere, cf.1, dar semidecomandate, oricum e in zona in care voiam (e blocul din fata bonei
) si e si ceva mai ieftin, 52.000 EUR. Si s-ar putea sa fentam si agentia, ca am fost aseara de nebuni sa-l mai vedem odata (il vazusem eu saptamana trecuta cu o tipa de la agentie) si batranii care stateau acolo au fost super de treaba, ne-au dat toate nr. de telefon, inclusiv mobilul baiatului care se ocupa de vanzare. ori daca am luat legatura direct cu proprietarul s i eu una n-am semnat nimic la agentie, nu vad cum m-ar putea forta sa cumpar prin ei...doar sa nu aiba proprietarul ceva cu ei (desi m-as mira, ca la telefon a zis ca nu tine sa vanda prin agentie).
Asa ca tineti-mi pumnii....poate reusesc sa-l iau
!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii