Copilasi martie-aprilie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
LauraFlo spune:
Mickyyy, succes cu casa ! Felicitari Malinei pentru progrese !
Chiar asa, voiam sa va intreb ce dati de mancare copilasilor vostri. Fiica mii de exemplu i-am dat ieri pt prima oara cascaval si mi l-a refuzat categoric, in schimb mananca super bine branza topita. As fi vrut sa renunt la branzica, e mai sanatos si fara E-uri cascavalul, dar...nu-l vrea.
Ciorbica a ramas pe primul plan la noi, cartofii prajiti ii plac , dar din pacate iarasi pt ea eu ii consider si pe acestia "nesanatosi " , de catva timp e fan carnita ( fiarta sau la teflon facuta ) , iaurtul la noi e nr 1, simplu, degresat partial, ... mazare, pastai, sau orice altceva care are sos ( stiti voi mancarurile traditionale romanesti ) nici macar nu le gusta, cum le simte mirosul le refuza,...noi nu mancam preparate, doar cabanos din cand in cand in omleta si muschiulet , branza nu mananca decat mascata in iaurt sau in mamaliguta cu smantana, mananca bine snitele....
Si cam atat imi aduc aminte. Dulciuri ciocalati speciale pe copii, ii plac le nebunie caramelele dar nu le gusta prea des, mai nou halvaua ( dadaca tine post si isi aduce la pachetel ), a inceput sa manance prajituri facute de mine. Fructe: TOATE
Cred ca am mai vorbit despre asta, dar am problema majora: nu mi se pare foarte variat meniul ei si as vrea idei de la voi.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Laura, la intrebarea "ce le dati sa manance" nu pot sa-ti dau decat un singur raspuns: ORICE!
N-are interdictie la nimic, mananca absolut orice mancam si noi, afumat, picant, prajit, etc., etc.! Singura ei problema MAREEE e ca nu vrea aproape deloc lapte! rar de tot o mai pacalim si mananca cereale cu lapte, dar atat. De baut lapte simplu nici gand, nici cu cana, nici cu biberon, de nici un fel. Mananca insa toate branzeturile si iaurturile posibile, asa ca nu-mi fac probleme.
Iar Daria-i calca pe urme, inca n-are 10 luni si mananca aproape la fel ca noi, ma rog, fara prajeli, afumaturi si picanteri (si fara carne de porc). In rest, ii dam si ei din mancarea noastra, pasata deocamdata, dar ii dam, si o mananca cu mai multa placere decat pe-aiai "speciala" de bebelusi.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
LauraFlo spune:
E bine ca vrea ! Daria nu mananca legume decat crude: ardei, dovlecei, rosii, chiar si cartofi, ridichi, ceapa, usturoi....dar gatite ...NU.
Nici macar nu e curioasa ce mancam noi. Cartofi fierti sau prajiti, ciorba sau supa teapana de legume ( culmea ca asa le accepta ) dar...ca felul doi nu .
Ma rog e inca devreme ( as imi spune lumea ) sa imi fac probleme, dar ..imi fac.
mariana tache spune:
Dragele mele, intru pe fuga ca sa va urez PASTE FERICIT!
Sa aveti sarbatori cu multa lumina in casele voastre si in suflete!
Sa va bucurati cu familia de aceste momente speciale.
Noi plecam maine in MM si ne intoarcem pe 25. O sa-mi fie f dor de voi!
Va
cu drag pe toate!
Ps1. Zilele trecute nu am mai intrat pe motiv de smotruiala si mare oboseala.
Ps2. Pe 20 sa va ganditi si la noi, ok? ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Mariana drum bun ! Si bineinteles ca ne gandim la voi !
La multi ani tuturor ce poarta nume de flori ! Petrecere frumoasa !
Claudelu spune:
LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de floare!
PASTE FERICIT
celor care il au acum
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Ela76 spune:
La Multi Ani, florilor!
Paste fericit celor care il sarbatoresc astazi!
Sper ca toata lumea a avut o zi frumoasa! 
Noi tot cu lume multa am petrecut, am avut si musafiri, am fost si noi in vizite, Cristina a fost fericita.
Eu tot in lipsa de timp, dar tot am facut ce am facut si 2 ore am "chiulit" si m-am dus la coafor. Am trecut la tunsoare de primavara, oarecum mai scurta
Concluzia fiica-mii, la intrebarea "ce vezi diferit la parul lui mami?", dupa ce l-a pipait bine, a fost ca "e culat" (curat) 
Va pup si va doresc o saptamana usoara! Cum stati cu smotruiala, ca la mine nu se cunoaste mai nimic!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
malina_mircu spune:
La multi ani copilasilor care implinesc 2 ani !!!! Cu sanatate !!!
Maria Alexandra
Stephanie
La multi ani floricelelor.
E cineva care a sarbatori Pastele deja? La multi ani !!!!
Andreea sanatate la puiutz. Cred ca pana acum sunteti bine. La multi ani si petrecere frumoasa.
Simo este explicabil fiind doi 'teroristi' :-)))) Toate necesita timp.
Miky super veste. Fentatzii pe cei de la agentie ca merita. Daca nu ai semnat contract nu ai nici o problema, mai ales ca nici vanzatorii nu au nici un interes sa plateasca comision.
bafta multa ! bafta multa !bafta multa !bafta multa !bafta multa !
Mariana drum bun .. cred ca e cam tarziu, ati plecat deja...
Ela vrem poze cu noua freza. pupici Cristinutzei.
Oana poate mai dai si tu pe la noi... sanatate Alexandrei. Sa ne spui cum a fost la chef. Vrem pozeeeeeeee.
Laura si mie mi se pare ca manaca cam putin variat... dar ii avem asa cum i-am invatzat. la noi este din cauza alergiei... l-am tot ferit de o gramada de chestii.
Felul doi de pranz este cam monoton ca nu serveste din mancarea noastra, dar nici nu prea i-am dat.
pe mine ma enerveaza ca acum cu mucisorii (si cred ca ii dau si ceva masele ) mai face mofturi la mestecat.
Si Danutz se intelege mai bine cu adultii, sau cu copii mai mari. De cei mici se fereste, explicatia mea este ca a mai luat-o peste ochi de la ei. De ex de verisoara lui (are un an si ceva) se fereste bine pt ca ba ii scapa o palma peste ochi, ba un cap in cap, ba il trage de par, ba ii ia jucaria (asta cu toate ca incercam sa nu se intample asa ceva). Plus ca bunica este cam prea protectiva 
La ziua lui a avut de aceeasi varsta cu el sau mai mari si s-a inteles super bine cu ei s-au jucat linistiti, nici nu am stat cu el in camera.
noi am inceput lupta cu Danutz, ca nu sta de loc singur si avem probleme cu somnul de prnaz. Plus ca mi se pare ca s-a facut extrem de rasfatzat.
Drept urmare sambata dupa ce ne-am chinuit sa-l adormim fara succes si dupa ce a facut criza ca nu voia sa-si ia pantalonii pe el, i-am lasat pantalonii chilotezii si sosetele pe pat si i-am zis sa se imbrace. Noi ne-am bagat la noi in pat si nu am mai vb de loc cu el. A fost ff uimit, a chitatit ce a chitait, apoi s-a dus si s-a imbracat regulametar, s-a jucat singur, pana la urma a venit la noi ff cuminte. Duminca de oboseala a adormit singur imediat dupa ce a plans putin si neconvingator (face tot felul de scheme ca sa ne faca sa venim la el: vrea ceai, ii curge nasul, isi scoate pampersul, striga ca face pipi etc).
De acum daca nu vrea sa doarma nu ne mai chinuim degeaba, poate chiar nu are nevoie. Sper sa ii vina iar usor sa adoarma singur de pranz.
Mai avem problema cu statul singur, ca l-a invatat bunica prost - sta tot timpul dupa el. 
Mai avem sa o educam si pe bunica inainte.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Mickyyy spune:
neata si de la noi si
La multi ani cu intarziere celor care si-au serbat ziua ieri!
La multi ani si domnisoarelor care au implinit 2 anisori in ultimele zile, Daniela, Hana si Maria Alexandra
!!
Mariana, drum bun si paste fericit!
Ela, eu am soacra in vizita...asa ca ea-i sef peste partea de smotruiala
! Oricum nu prea ma mai agit asa tare cu curatenia, ca tot vrem sa ne mutam
!
Malina, am vorbit deja cu proprietarul (care e din Mioveni) si a ramas ca vine saptamana asta in bucuresti sa semnam precontractul si sa platim avansul. Asa ca nu cred ca mai am vreo treaba cu cei de la agentie, doar sa nu aiba el cumva vreo intelegere, desi n-a zis nimic deocamdata.
Chiar, bagati si voi ochiul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70833" target="_blank">aici si spuneti-mi daca aveti vre-un sfat!
Pupici si-o saptamana excelenta tuturor!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
malina_mircu spune:
Laura pe la voi sunt innundatii?? stai in cartierele de langa Dunare? Sper ca sunteti bine.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)