Copilasi martie-aprilie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
Nedda spune:
La multi ani, draga Ela, si sa ti se implineasca toate dorintele! (Cum se vede lumea cu alt prefix?
)
La multi ani frumosi si pentru copilasii nostri sarbatoriti zilele acestea!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Malina, eu stau in zona cea mai inalta a orasului si chiar la etajul noua
, asa ca sunt in siguranta . Multumesc ca te gandesti la noi ! 
Sediul firmei unde lucrez e la vreo 200 de metri de Dunare ( o vedem de la geam ) dar nu cred ca vreun pericol sa ne ia apa. Cel putin asa sper !
E adevarat ca Dunarea a crescut extraordinar de mult, e foarte tulbure si are viteza mare, dar de fapt ati aflat de la stiri ca numai despre asta se vorbeste .
Nedda, voi ce mai faceti ?
Ela, LA MULTI ANI !
Sa fii sanatoasa si sa ai putere de munca, iar frumoasa ta carliontata sa-ti aduca numai bucurii ! Ce surpriza ti-a facut sotul anul acesta ?
Copilasilor sarbatoriti zilele acestea le doresc o copilarie ca in povesti ! Sa fie sanatosi si norocosi !
HANNA
DANIELA
ALEXANDRA
STEPHANIE
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
malina_mircu spune:
Ela
la multi ani !!!! sa fiti toti sanatosi si fericiti. mama mama schimbi prefixul. Inseamna ca dati mare chef !!!

Stephanie
Laura bine ca sunteti bine, ca ieri nu erai online si ma gandeam ca v-au trimis acasa
.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
bebe2004 spune:
La multi ani, Maria si Stephanie. Sa va bucurati parintii si sa aveti o copilarie fericita.
La multi ani, ELA!!!
Mickyyy, referitor la ce intrebai de ap, daca il iei prin banca trebuie sa declari pretul real la notar, ceea ce implica costuri mai mari, nu e ca atunci cand treci pretul de pe catalog. Si eu stau tot la 4/4, nu am probleme cu izolatia, dar am ceva probleme cu frigul. Se super-incalzesc caloriferele, dar nu se mentine caldura. Se pierde prin plafon. E bine sa fie un bloc de caramida, care tine mai mult caldura. Daca ai pod, poate nu e asa ca la noi. Iar vara e cam cald.
Am trimis copilul la soacra mea si in cateva minute ma apuc de curatenie. nici nu stiu cu ce sa incep. Maine ii facem ziua baiatului. Am invitat 5 copilasi cu mamicile lor. Vom face pe la pranz. Am emotii ca o sa fie mare nebunie la noi. am renuntat la ideea cu invitati mai multi si cu sprituri,ca doar e ziua copilului, nu a noastra.
Va pup si va doresc o zi buna.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
La multi ani Ela!!!!
La multi ani Stephanie!!
Merci pentru sfaturile legate de apartament
!
Am fugit ca am treaba...pupici si-o zi buna!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Ela76 spune:
Daniela, Laura, Malina, Andreea, Mickyyy - va multumesc pentru urari!
Fac cinste cu un pahar de vin vechi - cadou special de la tata 
Eu tot pana peste cap de "busy", asa ca cer iertare
pt intarzierea cu care urez LA MULTI ANI! sarbatoritilor de pana acum: Robert, Sebastian, Daniela, Hanna, Alexandra (uau, chiar asa de mult timp a trecut de cand nu am mai scris?).
Iar pentru astazi:
LA MULTI ANI, STEPHIE!
Sa va traiasca puiutii acestia minunati, sa va aduca numai bucurii!
Corina - un buchet de
pentru o mamica tare!
Laura - bine ca nu aveti probleme cu Dunarea, sper sa treaca pericolul si sa nu se mai repete asa ceva. Of, mi se rupe inima cand vad ca sunt atatia oameni in tara asta care nu se vor putea bucura de sarbatori...
Va pup cu drag si ... ma intorc la treaba!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Laura, suntem bine, multumesc de intrebare! Adica nu prea bine, dar ne descurcam noi. Lara "se lupta" cu o infectie urinara iar eu ma lupt cu ea sa bea antibioticul. A trebuit sa merg cu ea la doctor exact dupa ziua ei de nastere.
Acum e bine, azi am terminat si cu antibioticul, dar saptamana viitoare trebuie sa mergem pentru investigatii si teste mai amanuntite.
Mie imi e teama de toata chestia asta fiindca e prima data cand Lara are ceva relativ serios, e prima data cand ia antibiotic si...ce sa zic, mi-e teama. M-au cam speriat si doctorii astia incercand sa-mi explice de ce sunt necesare testele astea si...pana nu ii aud ca imi zic ca totul e OK, nu sunt linistita.
Intre timp am sarbatorit in trei si ziua mea de nastere(la 4 zile dupa cea a Larei) si m-am bucurat foarte mult fiindca anul acesta, ca niciodata, am primit multe emailuri si telefoane de la prietenii si familia din Ro.
In rest, toate bune. Ne-a cam speriat vremea pe aici, au fost cateva furtuni (tornade) cu ploaie multa si vant puternic dar nu s-a intamplat nimic.
Voi ce faceti? Ce bunatati pregatesti de Paste? (Stiu ca esti experta!)
Ela, trebuie sa fie tare bun vinul acela!! Sper sa-l bem cu adevarat intr-o zi, cand voi veni la Bucuresti.
Andreea, succes la petrecerea lui Alexandru. Eu zic ca ai optat pentru varianta cea mai frumoasa si interesanta pentru copil: petrecere cu copii.
Micky, succes cu apartamentul! Sper sa fie cum vreti voi si sa nu aveti complicatii cu actele.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
LA MULTI ANI, Ela!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toti cei dragi tie!!
Mai mult nu am timp sa scriu acum...
LauraFlo spune:
Imi pare tare rau Nedda ca sunteti bolnaviare. Sper sa iasa bine analizele . Pupici Larei ! te rog sa te uiti in listuta si sa-mi spui daca e bine calculul meu....aaa si sami spui si anul daca nu e secret ! ![]()
Mickyyy, sa-ti povestesc ce am patit noi. Ne straduim sa cumparam o masina, am gasit-o in cele din urma, am depus dosarul pt credit, ni s-a dat aprobarea initiala, dar la o verificare a aparut sotul cu o intarziere de plata . Suma era de 6 ron care desi era achitata ( suma reprezinta un card vechi ) cei drept cu intarziere aparea in baza de date a ..."datornicilor " Asa ca s-a intarziat cu o saptamana acordarea creditului pana am reusit noi sa aducem hartiile doveditoare , pana am obtinut o noua aprobare....
Acum am primit acordul final, dar ne-am facut niste nerviiiiii. Deci daca aveti vreo suspiciune verificati inainte ca sa nu patiti ca noi !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Simo - multumesc frumos
. Te asteptam sa ne mai povestesti de nazdravanii tai.
Daniela - of, mititica de Lara! Multa, multa sanatate! Cu ce a fost infectia? Cristina, asta-vara, a avut cu E.coli si periodic trebuie sa repetam urocultura, ca sa fim siguri ca nu recidiveaza. Pana acum, toate bune, sper sa nu mai aiba vreodata. E foarte bine ca medicii vostri acorda toata atentia si vor sa faca tot felul de analize, decat sa spuna doar asa gata, nu mai are nimic doar ca sa ne simtitm noi, parintii, linistiti.
Pun la pastrare un vin bun pentru cand o fi sa ne intalnim in Ro. ![]()
Si acum dati-mi voie sa-i urez
LA MULTI ANI
iubitului de ANDI
Sa cresti mare, frumos si istet, sa ai parte numai de bucurii alaturi de parintii tai!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre