Copilasi martie-aprilie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cu intarziere si cu multa rusine
ELA
sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita!

tuturor celor care au implinit 2 anisori!

Eu sunt prinsa in munci,...am avut o saptamana super urata si care se pare ca tot asa va continua...offff...asta e
Noi suntem bine, Raulica e tot mai smecher si mai obraznic

Nedda, multa sanatate va doresc!

Laura, ma bucur ca sunteti bine!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, da, da, ai ghicit! E buna data. :) Sa mai zic si anul? E cam vechi!:)) '72.

Ela, nu stiu cu ce a fost infectia, ca aici nu se spune. Au zis doar ca e "urinary tract infection" si mi-au explicat posibile cauze pentru care apare la fetite asa mici.
Imi aduc aminte cand a fost bolnavioara Cristina. Sper sa nu mai apara porcaria aia de E-coli niciodata.
Ce faceti de ziua Cristinei?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau, multumesc! Spor la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Nedda, am trecut in listuta ! Cum ti-ai dat seama ca are infectie urinara ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Am vazut lista, Laura!
Despre infectie mi-am dat seama fiindca Lara incepuse sa se planga ca o doare "butica" (burtica) sau "a cu-utz" (la curutz) cand face pipi. La inceput am crezut ca e o iritatie pe piele, dar pielea era curata si uscata. Atunci am lasat-o fara scutec si am observat ca se vaita numai in momentul in care face pipi.
Pe langa asta, o vedeam ca mereu avea o stare de discomfort in zona scutecului, se tinea cu mainile amandoua si plangea...
A inceput sa se manifeste asa chiar la petrecerea de ziua ei. In seara respectiva ne-am culcat si eu tot nu-mi dadusem seama. Si ce m-a speriat pe mine a fost ca s-a trezit noaptea si a inceput sa planga ca o doare.
Am trezit-o bine ca sa fiu sigura ca nu viseaza si...tot plangea.
Pana la urma a adormit la loc si a doua zi am fugit la doctor.
Altfel, n-a facut nici febra, avea aceeasi pofta de mancare, aceeasi pofta de joaca (ca d'aia nici n-am luat-o in serios mai devreme).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, STEFAN ADRIAN!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii si de fratiorul tau!
Clau -
Daniela - sa ne tii la curent cu ce mai zic doctorii vostri. Sanatate maxima!
Ceva poze de luna asta:
Aprilie 2006
O sa le vedeti la un moment dat pe Oana si Alexandra (cu tortul de 2 ani), apoi un gratar la iarba verde, ceva poze mai mult sau mai putin clare de la gradinita, prin care apar si Roxana si Andi (posibil viitor coleg de gradinita).
Maine ne pregatim de sarbatorit la gradinita, cu un suc si o bucata de tort, sper sa iasa o mini-petrecere frumoasa.
Pupici si ma intorc la calcatul rufelor - am un munte!

Edit: ma rog, ordinea corecta e intai iarba verde, apoi ziua Alexandrei
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, imi place foarte mult de Cristina. E atat de dulce cu codite si in rochia roz. O mica printesa! Si de tine imi place cum te-ai tuns. Iti sta foarte bine.
Sa ne arati si poze cu sarbatorita de la petrecerea de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, am vazut pozele impreuna cu Daria....In concluzie : mine megem a ganganitza adica De maine mergem la gradinita !
Am visat ca postase Oana......Mie dor de ea si de Alexandra !

Eu am facut ieri si cozonacul si am vopsit oua, azi semnam actele la masina, si poate mergem la cumparaturi.....Vreau sa-i cumpar Dariei scaun de masina ! Voi de care aveti / Daria are in jur de 15 kg. Copii vostri stau in el ? N-as vrea sa dau 5-6 mil pe el siapoi sa-l fac cadou !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Cristina! .
Tare frumusica te-ai facut (nu ca nu erai si inainte ), sa cresti mare si sa ai parte de mult noroc in viata! Ela, sa va traiasca fata!

Si cum azi n-am timp de forum...pe fuga, Paste fericit tuturor si sa ne revedem cu bine dupa sarbatori!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI, Cristina
sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa esti deja, cuminte si desteapta!

Pentru ca nu voi mai avea timp de net datorita programului aglomerat, va spun de pe acum PASTE FERICIT, lumina in casa si pace in suflet!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput