Copilasi martie-aprilie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

PASTE FERICiT SI MULTA SANATATE

Rugaciunea postului Pastelui
Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment.
Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar din acest moment.
Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta.
Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.
Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata
lor.Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu
stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.
Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Cristos.
Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere. Amin.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari!
Dimineata am dus la gradinita tort, suc si sampanie, ca sa fie sarbatoare in toata regula: www.dropshots.com/day.php?userid=83280&cdate=20060421&ctime=101830" target="_blank">vedeti aici ceva
Au trecut 2 ani deja??

PASTE FERICIT TUTUROR!
Sa va umpleti sufletele de lumina si de bunatate!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

m-am luat cu treaba.

Daniela
Crsitinutza.
Andrei-Alexandru

Daniela sanatate la fetitz.

Ela super pozele. bine ca le mai fotografiezi tu pe celalalte fete, ca sa le mai vedem si pe ele. Ce dragutz este la gradinitza, a fost ff scumpica!!!

Laura potzi sa incerci sa o pui intr-un scaun sa vazi daca sta. noi avem si este super, sta linistit tot drumul si nu am treaba cu el. cum il scot din scaun cum incepe sa se foaisca.
noi avem de la Cam 0-18 kg , a fost in jur de 3,5 mil.
Felicitari pt masina

Clau se vede ca ai avut treaba

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim din suflet pentru urari ! Sa aveti sarbatori reusite, sa va odihniti si sa va distrati ! PASTE FERICIT !

Malina multumesc pentru sfat si mai ales pentru rugaciune !

Ela sa -ti traisca frumusetea de fata , sa va aduca numai bucurii, m-am uitat cu Daria la filmulet si bineinteles ca am cantat si noi alaturi de copii de la gradi " LA MULTI ANI , CRISTINA !" Sa ai o copilarie fericita si o viata cu mii de succese !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Malina - foarte frumoasa rugaciunea, multumesc!
Daniela - ce mai faceti, sunteti bine, gata cu infectia? special de la noi!
Laura - ca de obicei, harnica foc. Succes cu masina, sa va bucurati de ea! Deci mergeti la gradinita, gata?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, sa va traiasca minunea de Cristina! La multi ani frumosi si fericiti pentru puiul scump! Sa creasca mare si sa aiba parte numai de bucurii si impliniri!
Am vazut si filmuletul si am admirat-o cat de eleganta e si am aplaudat cand a stins lumanarica de pe tort!
Noi suntem bine acum. Pe Lara nu o mai doare nimic acum dar pe 27 aprilie mergem pentru alte teste. Mai povestesc eu atunci. Eu am emotii pentru Lara, mi-e teama sa nu sufere sau sa se sperie prea tare de doctori. Vom vedea.

Malina, multumesc ca te gandesti la noi.

Laura, ce harnica esti! De fapt cred ca esti maestra si la bucatarie si si in organizarea timpului. Altfel cum ai fi reusit sa faci cozonacul deja?
Felicitari si pentru masina! Iepurasul v-a facut bucurie mare anul acesta. S-o stapaniti sanatosi!
Cred ca scaun de masina e bine sa ai in general. Larei nu i-a prea placut de la inceput. Stiu ca a plans in scaunel chiar de cand am luat-o din spital si am dus-o acasa. Si niciodata nu s-a simtit confortabil in el...dar s-a obisnuit. N-a avut incotro si aici nici n-am conduce, nici prin oras dar mai ales pe autostrazi, fara s-o asez in centuri de siguranta. Desi se circula foarte ordonat, soselele sunt foarte bune etc... (Ca sa nu mai zic ca legea iti impune aici sa ai scaunel in masina daca ai copil!:)
Asa ca, eu zic ca pentru siguranta Dariei si pentru siguranta voastra psihica, v-ar trebui un scaunel, fie ca ei ii place, fie ca nu.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ela,imi permit sa intru aici si sa-ti transmit din suflet "sa-ti traiasca fetita,care-i o dulcica si o frumusica,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in viata!"

CRISTINA

Flori
Noi

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Daniela, Laura - multumim, multumim, ca ati cantat cu noi La multi ani!
Flori - multumesc de urari, vranceanca mea draga! Sarbatori fericite si va mai asteptam pe acasa
Laura - mi se pare ca exista scaunele pentru grupa de varsta de peste 13 kg (sau mai mult?) Recunosc ca nu m-am uitat f atenta, caci noi tot in jurul a 12 kg ne invartim.
Simo - toate bune? ce mai fac nazdravanii?

Dragele mele, noi va pupam acum, va dorim sarbatori fericite, caci maine plecam la Odobesti, pana marti.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI, Cristina draga si scumpa! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parinitlor. Ela draga, sa va bucurati de ea totat viata!!!
Am vazut filmuletul si mi-a placut mult rochita ei (imi place croiul ala la rochitele de fetite) si freza ei cu parul cret!
Ai dreptate - au trecut 2 ani?? Nu-mi vine sa cred nici mie...
Am vazut si pozele alea de la iarba verde, in rochita roz si mi-au placut mult. Mia cred ca nici la 5 ani nu va avea asa par des...
Imi place freza ta!!!!

Laura, felicitari pt. masina. Sa o folositi sanatosi. Si eu sunt adepta scaunelor de masina. Nici nu pot sa-mi imaginez sa-i duc fara scaun - mi se pare f.f. periculos. Te sfatuiesc cu drag sa luati un scaun si se va obisnui.

Daniela, tine-ne la curent te rog cu analizele Larei. O sa ma gandesc la voi. Iti scriu maine si un e-mail.

Malina, multumim de rugaciune! O printez acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim pentru sfaturi !
Noi ne pregatim de plecare....

Va pup si va urez toate cele bune ! Cei dragi sa va fie aproape , copiii sa va aduca doar bucurii, sanatate si multe impliniri ...PASTE FERICIT !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput