Copilasi martie-aprilie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor ma mai primiti? Nu am mai intrat de un car de vreme sa scriu dar citesc cand pot Va spun tuturor La Multi Ani pentru frumosii vostri , multumim pentru urari.Alexandra si-a facut ziua la un centru de joaca si a fost super fericita ne-am intalnit cu Ela si Cristinuca care sa stiti ca e o frumoasa si o desteapta...pe bune...cu Rain si Andreea de la mamici de iulie august , s-a speriat fetita mea de artifiile de pe tort si nu mai vroia sa sfle in lumanari dar pana la urma a suflat mami asa ca a fost bine .
ea a crescut e inalta grasuta si-a dat si ea drumul la limba spune o gramada de cuvinte si bineinteles cand vreau eu sa spuna ceva sa ma laud nici gand sa scot ceva de la ea , devine din ce in ce mai cocheta, mergem in magazin si se duce se uita prin haine alege ce vrea are preferinte la pantofi , mereu trebuie sa aibe cate ceva in par sau vreao bratara , vrea sa isi dea cu parfum cand ma dau eu ...ce mai cred ca va fi vai de mine ,aa, nu mai spun ca seara cand vin imi ia geanta si pantfii si se plimba prin casa.In rest ne-a facut o bucurie inainte de ziua ei , o viroza intestinala de am crezut ca rateaza prima ei petrecere adevarata.
Va urez paste fericit tuturor , Cristine La Multi Ani si va pup pe toate

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

uitati si cateva poza de la noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/martie_aprilie2004/detail?.dir=/1c4f&.dnm=268bre2.jpg&.src=ph

http://pg.photos.yahoo.com/ph/martie_aprilie2004/detail?.dir=/1c4f&.dnm=526are2.jpg&.src=ph

http://pg.photos.yahoo.com/ph/martie_aprilie2004/detail?.dir=/1c4f&.dnm=420ere2.jpg&.src=ph

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Paste fercit si La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit in ultimele saptamani!

Noi suntem bine,sanatosi,Vlad e putin fornait,dar sper sa treaca fara sa ajungem la pastilute.Cred ca a alergat prea mult in parc si a transpirat.Mai toata ziua stam in parc,acesta fiind si motivul absentei mele de aici.Nici nu se mai poate sta in casa,de dimineata,cand se trezeste incepe sa turuie prin casa "pa-pa parc".
Ne putem lauda cu statul pe olita si cu cateva reusite.Perseveram,in vara asta trebuie sa scapam de pampers pentru ca l-am inscris la gradinita si in toamna pampersul trebuie sa fie doar o amintire.Am vazut ca ati discutat de biberon si suzeta,asa ca cu mare mandrie pot sa spun ca mai e putin si se face un an de cand am scapat de biberon si doua luni de cand am scapat de suzeta.
S-a trezit.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

sa va spun "Hristos a Inviat!" si sa va urez "Sarbatori fericite!"
Va pupam cu mult drag si dor gramada!

78

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput