Copilasi martie-aprilie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
LauraFlo spune:
Neata !
Mariana, s-a oprit sotu la doua optiuni: un cielo si un ford fiesta. Saptamana viitoare trebuie sa se decida.
Clau, cred ca asta e si farmecul lor: nazdravaniile. E adevarat ca de multe ori rad la ele, dar daca ma prinde pe picior gresit ( a se citi obosita sau cu nervii consumati ) ma enervez, tip sau o pedepsesc.Dar sunt atat de dulci cand isi cer iertare si promit ca nu mai fac !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI ! ANA LA MULTI ANI !
LA MULTI ANI ! JO-ELLE LA MULTI ANI !
Sa aveti o copilarie fericita !
Claudelu spune:
ANA
JO ELLE
EI Laura las ca i- mai dau si peste fund...sunt zile cand chiar intrece masura dar ce sa-i fac?? il pedespesim,, il certam, ii dam la fund dar dupa 5 minutele vine si-si cere iertare si cadem ca prostii in genunchi, ne topim de-a dreptu...aseara i-am dat la fund ca a facut pisu pe el...de cateva zile se cere la olita dar aseara l-am vazut ca vrea sa faca ceva, l-am intrebat frumos de nspe mii de ori si el nega...cand a facut pe el i-am dat la fundic, dar ma crezi ca n-a zis nici macar un cuvintel sau o lacrima, nimic...ce m-am putut enerva
Pe mine ma deranjeaza f tare ca desi noi nu-l invatam si acasa ne abtinem f tare cand aude o injuratura sau ceva imediat o zice si il tine cateva zile in sir...degeaba strig ca face mai a naibii, asa ca il ignoram cu desavarsire si am observat ca e mult mai bine...in rest n-avem treaba cu el, e cumintel, se joaca singur...n-avem treaba cu el
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Ela76 spune:
Dragele mele, va rog sa ma iertati ca n-am mai apucat sa scriu nimic de atata timp
Va multumesc ca v-ati gandit la noi!
Sunt intr-o mare criza de timp, am prins ceva de treaba si trag tare cat mai pot, pana sa reincep serviciul. Se pare ca si saptamana care vine va fi la fel, poate chiar mai aglomerat, sper sa ma descurc onorabil
Nu am apucat sa citesc din urma, am observat doar ca Daniela s-a intors acasa - sper ca ati avut o vacanta super!
Urez cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele trecute, inclusiv Andreei - sa va fie viata senina, plina de bucurii, alaturi de cei dragi!
In rest, noi suntem bine, desi parca ne mai sacaie o tuse din cand in cand, Cristina e plina de figuri si de replici simpatice, dar si de fitze (cunoasteti si voi, nu?). Oricum, e simpatica.
Va pup, ca ma striga sa-i dau sandwich, cica ii e foame
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Gata! A trecut petrecerea. Lara a fost in culmea bucuriei cu atatia copii in jur desi cand a venit momentul sa sufle in lumanarea de pe tort a trimis-o pe prietena ei Sophia sa faca acest lucru. :) Ea a refuzat sa se apropie de masa. :) Interesant pentru mine e ca a inteles cate ceva din ce inseamna sarbatorirea zilei de nastere, de exemplu ca esti in centrul atentiei, ca vin copiii la tine, ca se canta "la multi ani" si ca mancam tort etc. Ei, si a fost Lara de acord cu toate acestea mai putin cu faptul ca ea trebuie sa sufle in lumanare. :) Am lasat-o in pace, n-am enervat-o, ca doar era ziua ei. :)) Si ceilalti copii au fost incantati sa duca la bun sfarsit "jobul" Larei. Asa ca, am poze ceva poze cu tortul dar fiica-mea nu e pe langa el!:))
Mariana, iti multumesc si tie pentru urarile adresate Larei!
Ela, spor la treaba! Vacanta noastra a fost reusita dar foarte scurta. Am salutat Viena si din partea ta.
Vezi ca am pus la semnatura niste poze cu balerina de fiica-mea. Stiu ca tu ai vrut mult s-o mai vezi pe Lara. Zilele astea o sa pun si cateva poze de la petrecere.
Clau, sa stii ca si eu am fost surprinsa de cat de repede invata Lara expresii ca "go away!" sau "don't!" sau chiar "leave me!". Asa si cu injuraturile pe care le invata Raul, nici nu stii de unde le ia, poate tu povestesti ceva in casa despre ce s-a intamplat pe la servici, sau despre cineva etc., si el aude si inregistreaza...
Laura, succes cu masina! Sa cumparati ce va place!
Simona, acum fug sa-ti scriu!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
mariana tache spune:
Daca tot vorbim de prostiute, sa va spun si eu un pic de Stefan; el este campion al urlatului; fetelor, va rog sa ma credeti ca urla de-mi sparge timpanele; nu curge nici picur de lacrima, dar cica el e in mare suferinta; la inceput am incercat sa-l fac sa nu mai urle (mi-e si groaza de vecini), dar fara rezultat; acum il ignor; iar el urla, urla si la un moment dat se opreste ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic; sau, uneori ma pedepseste; de ex. ieri, fiindca nu l-am bagat in seama cand urla, a facut pishu pe el!!! e un parshiv!
Si mai e "campion" la: umblat peste tot unde nu are voie, la spus "nu dau", "nu pec", "nu duc", "nu pupic" (el care era mare, mare pupacios!), "nu pap" etc. Oare am trecut in era nu-ului????
Ela, ma bucur ca sunteti bine! Spor la treaba!
Daniela, a fost mortala Lara la petrecere! Asteptam si pozele.
si o duminica faina in continuare!
Poate mai trec deseara!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Vai de mine , fetelor parca vorbiti de Daria mea !
Prostiile si injuraturile le prinde din zbor , noroc ca nu prea are de unde sa le auda ! Exceptie : sotu cand se uita la fotbal
Fitze si figuri: azi de exemplu, am anuntat-o ca mergem in piata in timp ce manca micul dejun. Fericire mare abia a stat pe scaun sa manance tot. Apoi, am alergat prin casa dupa ea ca nu voia sa se imbrace, apoi nu a mai vrut sa plece, asa ca am iesit din casa fara ea, in 5 secunde era dupa noi cu hainele in brate plangand cu sughituri ca ea "cumpaia meee si idichi" mere si ridichi adica. La dus a fost cuminte, in piata era aglomeratie si a luat-o Marius pe umeri, era haioasa foc, striga: "pandon cuzati " adica pardon scuzati.
Am cumparat un brat de narcise si zambile - a avut mare grija de ele, bineinteles ca nu am mai putut sa o dam jos, cu urletele de rigoare a mers pe picioarele ei, dar urcand fiecare scara intalnita si intrand in blocuri sau magazine.
Pai, daca ii face asa si dadacei in fiecare zi cand o scoate la plimbare, ar trebui sa-i maresc salariul bietei femei.
Nu ma intelegeti gresit, am vazut copii mai obraznici ca Daria, dar ..a fost obositoare cel putin !!!!! Pe mine ma omoara schimbarile astea rapide si din senin de atitudine. Acum e plecata cu mama la plimbare, cand a ajuns la lift si-a dat seama ca eu nu ma duc cu ele si s-a intors sa ma pupe si sa-mi spuna ca va fi cuminte si ca va merge pe trotuar si nu pe strada....Cand a ajuns in fata blocului m-a strigat si mi-a facut cu mana....
Iti trebuie nervi de otel nu alta !
Eu , cand subt calma si odihnita , spun ca e varsta, cand ma prinde pe picior gresit , spun ca se comporta asa pt ca e alintata
Vom vedea cum evolueaza lucrurile. Clau sa stii ca si eu o pleznesc pe Daria, dar cand e in ...crize altfel nu intelege, dupa ce o pleznesc si ea ma paraste lu' tatsu, si apoi ma cearta, si plange si mai tare....E adevarat ca se intampla rar, poate ar trebui s-o pleznesc mai des ????
Ela, spor la munca ! Sa ai chef si putere de concentrare !
Mariana nu pot sa cred ca ingerasul ala blond , plin de zulufi , face rele !
Daniela , ma bucur ca v-ati distrat. Asteptam poze ! Stii si Daria a prin ideea cu ziua de nastere. Acum canta "La multi ani, pentru trei ani "! Pe cuvant, ea voia si a doua zi tort cu lumanare, si i-am explicat ca doar o data pe an e ziua ei si ca va avea tort cu lamanarica la anu cand va implini 3 ani. Probabil face repetitie !
Claudelu spune:
HELOU vorbiti cumva de Raul?? Mariana eu ziceam ca Raul e campion la urlat...vad ca are concurenta
Mai si Raul e un copil cuminte si intelegator dar are si el zile proaste cand pur si simplu ma dispera, la duce la sapa de lemn
E fitzos si incapatanat pana la Dumnezeu si inapoi
Ce mi-ar place ca candva avem ocazia sa ne vedem si sa punem copilasii nostri unu langa altu...mama ce ar iesi Noi sigur am merge direct la nebuni
Gata ca-i tarziu si maine incepe o alta saptamana superba
Va pupitezzzzzz
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
mariana tache spune:
Fetelor, va rog sa nu va suparati pe mine, dar parca ma simt un pic mai bine cand citesc ca Stefan nu e singurul din zona!
Laura, faza cu fugitul prin casa cand trebuie sa-l imbrac e incetatenita si la noi! Si se distreaza de minune! Si numai asa pot sa-l potolesc daca ma fac ca plec fara el (ies pe usa afara din casa!).
Si sa va mai zic la ce-i campion: la incapatanare! Efectiv ma dispera cata personalitate si tarie are deja in el! Ia sa va dau un exemplu:
intr-o dimineata a papat f putin (nu-i un caz izolat!); nu am avut chef sa insist pe langa el, asa ca i-am dat pace in ideea ca va papa mai bine la amiaza; dupa ce am venit de afara si l-am hranit pe Simon l-am invitat si pe el la masa; o da! f incantat de invitatie; meniu: piure de cartofi+morcovi cu ficatel; am facut gresala de i-am pisat si ficatul prin piure si drept e ca nu arata prea grozav dar era fff gustos; cand vede farfuria incepe: "nu veau, nu patze, nu patze, nu patze" (nu vreau, nu-mi place); am incercat toate tertipurile dar nu am reusit sa-l fac sa guste; asa ca l-am lasat in scaun, i-am explicat ca ma intorc doar daca ma cheama frumos (deja urla ca din gura de sarpe) si daca e hotarat sa pape sau macar sa guste; am plecat; a urlat, s-a oprit, si a stat...25 de min. jur. atata rabdare a avut...25 de min nu m-a chemat la el! nu-mi venea sa cred! mai aveam putin si cedam eu! Dupa 25 min ma cheama: "mamiiiii, mamiiii, unde-i papa?" Si a mancat al meu monstru, singur, cu manutza lui aproape toata portia de papa!
No! Ziceti si voi! Sa nu innebunesti?
Si ar mai fii o multime; dar de departe, marele pacat al lui Stefan e ca bate si musca copiii! Inca nu am reusit sa-l dezvat de acest prost obicei (un pic s-a ameliorat situatia, dar mai avem mult de munca).
Gata, ca v-am zapacit.
Mai pove si alte patzanii a la Stefan, dupa ce mai citesc de ale voastre!
si noapte buna va doresc!
A! Si o saptamana super productiva!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
malina_mircu spune:
mai tineti minte un ingeras fff cuminte ?? Danutz era... Dar mai de mult. Cand ziceti ce fac ai vostri parca ne vedem pe noi. De ex azi de dimineatza nu voia sa-l schimbam de pantalonii de pijama cu cei de trening. s-a enervat ca l-a deranjat de la joaca si pana nu a iesit ca el nu s-a potolit din plans si tipat. si se mai face si ca tuseste (le mai are cu vomitatul) ca sa-l lasam in pace. Si cand e suparat rau se si tavaleste pe jos.
Nu mai zic ca ne-a speriat cu culcatul de pranz cand uneori ne trage un concert de speriat. V-am zis ca o luna nu a dormit de loc de pranz? Dormea noaptea de la 8 la 8 si atat.
Se pare ca au intrat in criza de la 2 ani.
Laura bafta cu masinutza. Si lui Danutz i-au super placut manifestarile de ziua lui (vizite, cadouri , cantata la multi ani,m tort etc). acum mereu zice 'copii multi acasa' adica sa-i mai invinatm.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)