Copilasi martie-aprilie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!
Eduard
George Cosmin
Lara
Tudor

Marina frumoasa retrospectiva cu ei nou nascuti. Ieri ii aratam si noi lui Danutz poze cu burtica si cu el de cateva ore...
nu am avut probleme doar treaba la servciu si cu cupilul, ne-am schimbat masina, ama mai terminat de mobilat a 4-a camera... am reusit sa ajungem si noi un we singuri la sinaia sa mai schibam aerul. sunt cam obosita si stresata (cum oi fi tu??)...cred ca am o astenie de primavara.

Laura sa ne arati minunea de fustitza... e dragut ca de fetitze se gasesc haine mult mai variate. si ce cochete sunt fetintzele de la varsta asta, ne-au 'innebunit' pe afara, ba isi arata pantofii, ba caciulitzele

Nedda bine ati revenit. asteptam poze din calatorie si de la petrecere.

Simo am pus poze, este un link mai sus.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Malina, multumim pentru urarile pentru Lara facute in avans. Sigur voi pune poze de la petrecere.

Simo, astept emailul de la tine. Si abia astept poze de la petrecere. :)

Dar sa va zic altceva acum: am reusit s-o "enervez" pe Lara ieri. Am mers cu ea la prima ora de balet (apropo, e atat de dulce in costumasul acela de balerina!:)). Credeam ca va fi incantata sa danseze dar n-a fost asa. Abia am convins-o sa participe la ora cu celelalte fetite!! Apoi tot restul zilei a fost foarte nervoasa si plangacioasa...pana si noaptea s-a trezit plangand de vreo cateva ori! Nu stiu ce a fost cu ea. M-am tot gandit ca poate faptul ca n-a mai fost in compania copiilor pentru ceva vreme a facut-o sa se comporte asa sau poate oboseala de dupa calatorie... Sper sa-si revina pana la urmatoarea ora.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Fete dragi, puteti sa-mi vedeti balerina mica la semnatura. Pozele sunt facute ieri inainte de a pleca de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nedda e superba ! Lara are un zambet dulceeeee ! Si parul il are lung, Daria mea ieri imi cerea s-o tund ca o gadila ! Bravo, ma bucur ca ai reusit sa pui poze. Poate te zarim si pe tine in cele de la petrecere !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI LARA, papusa scumpa si frumoasa!! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!

Daniela, e SUPERBA Lara ca balerina. Eu cred ca e obosita si data peste cap cu fusul orar si de aceea s-a comportat asa. Scriu mai tarziu, acum nu pot mai mult. Te pup!!

La multi ani si flacailor
George
Tudor

Mergi la inceput

Laura, Simo, multumim mult pentru aprecieri si pentru urari! Sigur voi pune si poze de la petrecerea de maine si sper sa apar si eu prin ele. Nu stiu cum se face ca eu nu prea am poze cu Lara. Eu sunt pe post de fotograf mai tot timpul. :) Dar de ziua ei o sa ma strecor si eu in vreo poza sau doua. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Petrecere frumoasa Daniela ! Si ...poze multe !
Ela, draga mea dar pe unde umbli ? Sunteti bine ?
Si Hana a disparut undeva intre sala de gimnastica si ore de condus.
Hello, ne e dor de voi !!!!! Dati un semn !
Codruta, Dia_codat, Veve, Mickyyy, Diana76,LaviB, oana, Andreea si toate celelalte fete .....unde sunteti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Aiciea's!!!

Prezent la raport! Numai ca de la serviciu nu pot sta la taclale, doar intru si citesc ce se intampla....iar acasa, seara, daca mai apuc, mai si postez!
Ieri o fost sefu plecat si mi-am facut de cap....da' gata....azi i'm back in business!!

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!!
Am vazut si cateva poze (mica balerina, Danut, Daria), tare mari au crescut copii noastri....parca mai ieri eram gravidute ....si uite-acum....flacai si domnisoare in toata regula!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ei na curios...ma lasa sa postez sunt la servici si pana acum cateva zile aveam acces blocat pe DC...alataieri am descoperit ca pot posta dar nu peste tot...aici era blocat...acum vad ca am voie

Sunt fara voce dupa meciul de aseara...Bravo STEAUA!

poze n-am vazut nici una pentru pe yahoo clar nu pot intra, dar sper ca week-endul asta sa am vreme sa ma uit si sa ma lase si piticotu

tuturor celor care si-ar serbat ziua de nastere! O copilarie frumoasa le doresc

Sa va zic ceva si de Raul...oo un smecher mare, ne duce cu zaharelu non stop...si un paracios...azi de ex am sunat acasa si mi l-a dat mama la telefon...il intreb daca a facut kk la olita si "mama Uaul kk olita"...eu am vrut sa fiu sigur i-am zis sa mi-o dea pe mami si el "mami Uaul supalat"...io " de ce??"...el "nu acut (facut) Uau kk olita" Vorbeste fff bine si fff multe...stie multe multe poezioare si toate cutiutele muzicale...dar e si tare neastamparat
In rest toate bune si frumoase

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Eu nu am avut net 3 zile si am crezut ca intru in fibrilatie!

Acum e tare tarziu...ca de obicei pt mine . Asa ca repede ma desfasor:

Daniela, sa-ti traiasca minunea de fata; e tare, tare frumoasa!!! Lara, la multi ani!

Laura, ati cumparat masina?

Ela, ce-ati patit??? Daca nici mane nu semnezi condica, musai sa-ti dau un tel! Sper ca sunteti ok!

Mickyyy, voi ce-ati mai facut cu apartamentul??? Cum a fost la chef?

Malina, ma bucur ca nu ati avut probleme; doar lipsa timpului e de vina! Eu cum ma descurc? Uite, sacrific somnul ca sa-mi fac tabieturile!

Clau, cred ca avem amandoua cate un !

Simona,

Gata. Fug la somnic. Vorbim maine.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput