Copilasi martie-aprilie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragutelor !
Am treaba la calculator si cred ca ma apuca ora 3 si tot nedormita voi fi.
In primul rand: Malina, bine ai revenit!!! Chiar imi era dor de tine. Si de multe ori m-am intrebat ce-o fi cu voi de nu mai dai nici un semn. Sper ca nu ati avut probleme. Abia astept sa ne pove mai multe. Sa nu indraznesti sa dispari fara avertisment!
Clau, wow! Tortul e facut de tine! Raul are o mamica tare vrednica! Eu sunt antitalent la faza asta. Te admir. Poate imi trimiti si mie unul prin posta de ziua lui Stefan . Cum a trecut ziua "curvita"?
Anca, ma bucur ca ne-ai adus poze; abia astept sa le vad. Numai ca asta se va intampla dupa ora 2; acum nu-mi pot deranja calculatorul din treaba lui.
Laura, sa inteleg ca va luati masina din Gl? Eu una sunt convinsa ca la voi sunt mai ieftine. Am un var care se ocupa de vanzari de masini aduse din strainatate. Mereu venea cu ele de vanzare la Cj, ca aici e mai scumpa piatza. Ma indoiesc ca s-au ieftinit intre timp.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
malina_mircu spune:
imi pare bine ca va mai amintiti si de noi :-)) credeam ca ne-ati uitat.
am vazut o graamda de poze cu copilasii....ce a trecut timpul.. au crescut toti mari si fff frumosi. Care mai de care mai simpatici.
Sigur o sa uit pe cineva, dar nu pot sa nu dau si nume.
Mariana ai doi baietii ff fumosi cu niste ochi fantastici, semana parca sunt doua picaturi. e frumos sa fie si de acelasi sex fratii ca semana ff bine.
Acelasi lucru si la Micky semana ff bine intre ele sa-ti traiasca si sa fiti cu toti sanatosi. Am citit ceva de casa? sper sa va gasiti ce va doriti.
Simona ce au crescut si ce diferiti sunt... Pupici la toata pitici.
Am vazut si pe Cristinutza, Thea, Alexandru si nu mai stiu pe cine va pup pe toti, mai ales pe cei pe care i-am uitat.
Claudelu pupici la voinicel. Am vazut ca ai slabit ff mult felicitari. si ca esti ff obosita - wellcome to the club .
Laura deja ne-am sarbatori in weekend. succes cu masina.
Sambata am avut 'chef' cu copii, a avut invitati 5 copii. A fost super pentru ca sunt cam de-o varsta si s-au inteles ff bine. Duminica cu bunicii, ier a venit fratele meu, maine vin nasii, o tinem tot intr-o petrecere. el este ff incantat de toata agitatia.
aici sunt pozele de la ziua lui
http://community.webshots.com/album/549187558GkrwuZ
si acum putin despre noi... am reuit sa trecem iarna fara nici o raceala, fara nici o infectie ( am fazut ca nu toti au fost asa de norocosi ca noi), doar ceva mucisori. insa azi noapte am avut concert ca l-a luat putin vantul si era putin infundat la nasuc.
daor de alergie nu scapam, inca bem lapte formula hipoalergena.
In rest face cam ce fac si ceilalti: adica turuie toata ziua vrute si nevrute, a invatat poezioare, recunoaste numerele, literele, face puzzle, ii place sa ii citesc, sa ne jucam cu plastilina, ii plac la nebunie masinile si trenurile (mai ales sa mergem prin casa ca trenul), jocurile de lego, am renuntat la suzeta, facem la olitza, nu am renuntzat la biberon... si nu mai stiu acum....
gata pe ziua de astazi, ca sa mai fac si ceva treaba. de acum o sa scriu si o sa citesc mai des
pupici
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)
Claudelu spune:
Ce-i cu linistea asta?? ha???
Hai ca am intrat sa va salut in fuga si sa va spun ca am adaugat albume noi la albumul nostru comun...
Malina, bine ai revenit!
Mariana, nu eu am facut tortul, eu doar l-am ornat...mama a facut blatu iar sora mea crema Am pus mana de la mana si a iesit ce ati vazut
Anelisa
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o copilarie frumoasa! Mama ta oare ce mai face ca de mult n-a mai dat pe la noi
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
mariana tache spune:
Iar va dau eu "buna dimineata"!
Data fiind ora, nu stau prea mult la poveste.
Malina, tocmai vizionez pozele voastre; sunteti tare draguti toti 3; si ce a mai crescut flacaul! Sa nu uiti sa ne spui ce te-a retinut departe de forum atata timp!
Clau, mersic de pozele din albumul comun. M-am apucat sa ma uit in el si m-a luat asa o nostalgie....mor de dragul pozelor ca asta. Doamne...ce vremuri! Si cand ma gandesc ca de atunci am mai facut unul, chiar ma apuca plansul!
si somn usor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Vai, Clau, dar de asta ce zici???
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
hihihihihi, dar Ameli e haioasa rau, rau! M-a terminat cu poza asta!
Dar ce tot ma lungesc aici? Toti piticii sunt mortali!
Acum chiar ca va zic somn usor!
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Mariana , chiar ca sunt haioase pozele selectate de tine !
Mie chiar mi-e dor de Amelie si Rayuela ! Claule , ce mai sti de ele ? Tu chiar ai slabit serios ! Felicitari !
Malina, vazut pozele si admirat baiatul frumos si destept ! Petreceri frumoase in continuare !
I-am cumparat Dariei o fusta de blug in clini ! o superbitate ! Am fost la cumparaturi ieri si vreo doua mamici m-au intrebat de unde am cumparat-o ! Imi pare asa de rau ca nu am un aparat foto sa vi-o arat! Poate Iepurasul de pasti ni-l face cadou !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Fete dragi, am ajuns si noi acasa de vreo doua zile. Pana acum am cam fost "jet-legged" si noi si Lara dar ne revenim incetisor.
Calatoria a fost reusita si ne-am simtit foarte bine. Uitasem ce bine e sa fi rasfatat de parinti, acasa, si uitasem ce frumos oras e Viena.
Vreau sa zic un mare "LA MULTI ANI!" (cu intarziere) sarbatoritilor nostri mici si scumpi care au implinit 2 ani zilele acestea. Abia astept sa citesc in urma cum au fost petrecerile si ce ati mai facut.
Pana atunci ne pregatim si noi de petrecere. O facem exact pe 7, adica vineri. Iar a doua zi mergem la o alta petrecere, la una din prietenele Larei.
Va pup si revin...
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
LA MULTI ANI cu intarziere
David Bogdan
Anelisa Elena
SI pt. azi -
LA MULTI ANI
Daniel Ioan
Eduard
Sa fiti toti sanatosi si fericiti!! Sa aduceti parintilor numai bucurii!!!
Daniela, bine ati revenit. O sa iti scriu un e-mail mai spre seara :)
Malina, bine ai revenit pe la noi - da au crescut cu toii copilasii. Asteptam poze noi si de la tine.
Clau, frumoase poze ai pus in albumul comun. Multumim!
alona spune:
Simo, cind vii cu pozele de la party? nazdravanilor.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "