Copilasi martie-aprilie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
mariana tache spune:
Sa aveti o duminica minunata in continuare!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Multumim de urari! Noi de doua zile ne tot petrecem, suntem franti de oboseala dar ne simtim bine, asta e cel mai important
Avem si cateva poze (de fapt sunt multe, dar nu le-am pus pe toate poze (de fapt sunt multe, dar nu le-am pus pe toate )
PS: Vineri am fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni...sunt bine, am fost la spital, socul mai mare ca izbitura, inca mai sunt in stare de soc, dar bine...atentie mare chiar si pe trecere
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Claudelu spune:
Malina, Katja, Maria, LA MULTI ANI tuturor copilasilor!
Sa aveti parte de o copilarie de vis!
Imi pare tare rau ca intru foarte des dar sunt super stresata si cu munca si cu casa si cu tot...parca am din ce in ce mai putin timp la dispozitie
mariana tache spune:
Clau, brrr, m-am socat citind ca te-a lovit masina! Groaznica faza! Dar cum masa s-a intamplat? L-ai vazut ca vine? Ce a zis dobitocul cand te-a lovit???
Am vizionat pozele. Ai un fecior pe cinste! Sa-ti traiasca. ce tort meserias a avut! L-ati comandat la cofetarie, nu?
Somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Mariana, nu aveam cum sa-l vad pentru ca a venit din directia opusa, a luat curba scurta, a pus frana si in secunda urmatoare a apasat pe acceleratie, iar eu m-am trezit aruncata Am fost la politie, la spital, toate alea..vreau sa va spun ca mi s-a luat proba de sange pentru alcoolemie Noroc ca am fost curata ca altfel mai ziceau dracului ca am fost beata Ma rog, bine ca a trecut si n-am nimic!
Tortul l-am facut acasa...daor trenuletul, baloanele si omuletii i-am cumparat de la cofetarie! Multumesc pentru urari
Gata fug la nani, ca maine am o zi curvita!
SimoV spune:
Clau, ce frumusete de baiat!!! E perfect!! Serios!
Ma bucur ca ati sarbatorit bine. Frumos tort si sunt convinsa ca a fost si f. bun!
Imi pare rau de experienta cu accidentul... imi inchipui ce te-ai speriat... Doamne fereste!
LauraFlo spune:
Clau super tortul , pozele si mai ales bomboana de fecior ! Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva ! E ceva de speriat cu traficul din zilel noastre si mai ales cu soferii !
Simona nu ne arati si tu cateva poze ?
Mariana se pare ca sotu a gasit o masina care sa intruneasca conditiile noastre. Oricum iti comunic.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
malina_mircu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!
sa fie toti copiii sanatosi si noi pe langa ei.
recuperam si eu la citit, ca spre rusinea mea sunt ff in urma.. ma scuzati ??? maine promit ca termin de citit si scriu mai mult.
Claudelu bine ca esti bine si te-ai ales doar cu sperietura
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)
LauraFlo spune:
Malina, ce bine ca ne dai un semn ! Va pregatiti de petrecere ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alona spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "