Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabana spune:
Medeea da trebuie sa suni medicul. Acum o luna am avut si eu o problema asemanatoare, cred ca mi s-a tras de la infectia urinara. Trebuie sa iei legatura cu medicul tau, pe mine m-a pus sa fac o ecografie si primul lucru m-a intrebat daca misca copilul. Nu vreau sa te sperii, dar este mai bine sa previi.
Map asa e, am fost curajoasa. M-au lasat nervii. Cu sotul ne amuzam deseori pe seama asta.
Missy eu stau cam rau cu nervii, mai ales ca de ceva vreme cam lunga nu mai prestez nimic si iti dai seama, dragii mei hormoni cum sunt
. De la o vreme incoace sunt foarte irascibila si am momente cand nu suport pe nimeni, mai ales pe soacra mea. Am asa cate o chestie.
pumpkin spune:
Eu stau minunat cu nervii, am devenit o mare nesimtita,
nu mai las pe nimeni si absolut nimic sa ma enerveze, streseze, deranjeze. Bebelina mea e cea mai mare bucurie si cea mai mare raspundere si pentru ea fac orice ! Sunt linistita si super fericita si parca plutesc tot timpul, ma bucur de primavara si de soare ceea ce va doresc si voua. 

Pupici pentru toate scumpele ! 

Miky
26+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
anasia spune:
misy, era vorba de 126 de zile si puteai sa iei 63 inainte/63 dupa sau cum vrei, dar obligatoriu minim 42 dupa;
adela si mie imi plac legumele, dar se mai satura omul si de ele..., astept sa apara altele;
anasia 21+ 
misy spune:
ANASIA asta am vrut sa spun si eu dar am prescurtat la ce este obligatoriu.Eu stiam de 120 de zile dar cu marja de siguranta...
PUMPKIN esti o dura!Nu stiu cum reusesti poate ne spui si noua!
SABANA daca te consoleaza cu ceva sa sti ca nu esti singura si eu sunt un pachet de nervi.Am crezut ca o sa tina doar in primele trei luni aceasta stare insa...Nu am motive si sar in sus...
mishi spune:
buna fetelor!
sunt fericita ca mi-am vazut baietelul la 4d. ieri am fost la sanador si , desi am intrat cu o intarziere de 2h din cauza unor pene de curent, am savurat fiecare secunda din timpul echografiei.
bebelushul meu are toate rezultatele la masuratori intre limitele normale si e dezvoltat foarte bine.
singurul lucru care m-a intristat a fost ca am colul de 3cm iar luna trecuta era de 4 cm. contractiile pe care le-am avut in ultima perioada m-au cam dat peste cap. acum sunt mai bine dar dr. mea mi-a zis ca la urmatoarea stare de genul asta imi va prescrie ginipral. se pare ca acum nu este un pericol , mai ales ca am colul inchis, dar vad ca si voi treceti prin fazele astea si cred ca trebuie sa fim foarte atente cu contrctiile macar pana in luna a 7-a.
pupici!
calatoria lui
22+, 
mishi spune:
pumpkin, am uitat sa-ti spun ca DPNul meu acum este 30iulie si voi naste la giulesti cu dr. moisa.
multumesc!
calatoria lui
22+, 
Amabella spune:
vad ca tot numarati cand se intra in trim al treilea. eu m-am gandit in felul urmator: daca la mine DPN e 16 iulie, inseamna ca, teoretic, atunci as intra in luna a 10-a (ca la noi se considera sarcina de 9 luni). deci cu 3 luni mai devreme intru in luna a 7-a, deci pe 16 aprilie. pana aici e corect, nu? daca azi am 24w5d, pe 16 aprilie voi avea 27 de saptamani incheiate, deci va fi chiar prima din a 28-a. voi ziceati ca se intra in luna a 7-a la 26 sapt si 5 zile. eu voi calula de la 27 sapt incheiate, si nimeni nu ma va convinge ca as intra mai tarziu de atat in trim 3, ca nu ar mai avea nici o logica.
cred ca ma voi alatura si eu clubului mamicilor care se plang de diverse dureri. de ieri a inceput sa ma arda stomacul. am mai avut de 2 ori arsuri de cand sunt insarcinata, prima data in luna a 3-a, care nu cred ca au avut vreo legatura cu sarcina, iar apoi in ziua cand am facut amniocenteza, care cred ca au fost de la emotiile si groaza prin care am trecut. ieri am zis ca o fi tot o intamplare, dar azi vad ca ma iau din nou. 
misy, eu stau foarte bine cu nervii. mult mai bine ca in trim 1. cred ca e de la statul acasa, mai exact de la disparitia stresului cauzat de treaba interminabila de la serviciu. iar acum, de cand a venit si primavara, imi e si mai bine. vorba lui pumpkin, parca plutesc tot timpul si sunt intr-o stare de permanenta fericire. cred ca e prima data cand ma bucur cu adevarat de sarcina, fara sa imi mai fac tot felul de probleme. pe mine ma apuca depresia numai cand ma urc pe cantar. 
va pup pe toate de multe ori si capul sus celor nervoase - ia uitati ce frumos e afara! 

luiza
24+ si
mic si iubit
25miky spune:
Amabella o sa razi ,dar in Anglia o buna prietena de-a prietenei mele Jessica,nu a stiut de sarcina pana in luna a 6-a,avea menstruatie tot ,burtica nu se cunostea ,s-a trezit intr-o dimineata cu burta mare-parca explodase ,s-a speriat si a sunat la prietena asta (sotul ei era plecat in misiune)asa ca Jessica a dus-o la Urgenta,au crezut ca a mancat ceva,ori a facut infectie in stomac ,au ras doctorii de ele ,a fost soc total ,mai ales ca in acceiasi zi si jESS a aflat ca e in 4 luni -la fel nici un simptom pana atunci ,eu sunt si mai de coma ,trebuia sa plecam din Anglia spre State ,cand schimb tara iti face tot felul de injectii-T.B ,test de sange ... asa sa aflat ca nici eu nu stiam ,mau sunat acasa ''stiti ca sunteti gravida??? in 6 saptamani!'' era sa cad din picioare nu alta ,apoi au inceput greturile dupa vreo saptamana de la aflarea vestii.Asa ca ... totul e posibil.
quote:
Originally posted by Amabella
map, asta e chiar culmea culmilor! vorba ta, mama aia nu o simti ce zbenguiala e la ea in burtica? dar hai sa zicem ca e la prima sarcina, nu are experienta si nu stie cam cat ar trebui sa se miste bb. dar doctorul??? sa nu vezi 2?acum urmeaza sa auzim ca vreo tipa s-a dus la control prin luna a 7-a ca avea burta mare si nu stia de ce, iar doctorul, nevazandu-l pe bb, care era ascuns cu profesionism de gangster pe undeva prin catacombele uterului, i-a zis ca o fi de la cartofii prajiti mancati in ultima perioada sau a retinut mai multa apa si sa reduca sarea!
miky
25miky spune:
buna ,scuze pentru raspuns intarziat - marimile nu sunt la fel ,depinde de firma, de multi factori ,as zice ca esti un 7 jumate -8 ,partea buna e ca poti sa ii returnezi si sa iti dea alta pereche,eu zic sa mai astepti ,picioarele se umfla prin luna a 7 a ,eu am fost marimea 8-acum am 8 jumate.Originally posted by mamaluidavid
25Miky parca tu stai in State,nu? Te rog mult spuune-mi si mie ce numar la pantofi am acolo la voi daca in Romania am 37 ? Am gasit niste pantofi pe net,mor daca nu ii cumpar insa nu stiu ce marime sa comand!!!!!!!!
Multumesc 
Fetelor iertati-ma pentru off-topic 
Stefania 22 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
[/quote]
miky
Amabella spune:
Fetele care sunt din Timisoara, spuneti-mi si mie, va rog, ce e de vazut mai important si mai frumos acolo intr-o zi de sambata, ca sambata asta ajung si eu acolo, dar stau numai o zi. Nu am mai fost niciodata, ba de fapt am mai fost cu bunicii cand aveam 5 luni, dar cred ca nu se pune.
Asa ca nu prea stiu pe unde sa ma plimb sau ce sa vizitez.

acum urmeaza sa auzim ca vreo tipa s-a dus la control prin luna a 7-a ca avea burta mare si nu stia de ce, iar doctorul, nevazandu-l pe bb, care era ascuns cu profesionism de gangster pe undeva prin catacombele uterului, i-a zis ca o fi de la cartofii prajiti mancati in ultima perioada sau a retinut mai multa apa si sa reduca sarea!