Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
norocuta spune:
Fetelor abia ce apuc sa va citesc si, cand sa scriu si eu, ba mi-a cazut calculatorul, ba lumina...si a mai trecut o zi.
La mine contractiile si starea de rau de acum trei saptamani s-au dus dupa "odihna". Medicament nu am luat decat o data...mi s-a parut fara efect si am incercat sa fac cat mai multe pauze cu "stat in pat".
Ieri am iesit la plimbare prelungita si sa iau o gura de aer, mai ales ca l-am pus pe al meu sot sa dea niste chimicale la dragalasele de furnici care se intalneau din ce in ce mai des
(la o petrecere cred
) la noi in bucatarie. Le-o fi si lor ca a venit caldura si...aveau masa asigurata la noi
, dar oricat de mici erau ele...nu se putea convietui impreuna
.
Nu mai dau doua zile pe acolo (mai exact numai pentru a sustrage cate ceva din frigiuder ori incalzit mancare pentru Ali), ca nu am chef sa inhalez aiurea... ba Vineri mergem ca de obicei la soacra, iar Sambata sunt programata la Dr., asadar inca o zi nu vom sta pe acasa (tot la soacra, deoarece cabinetul medicului este vis-a-vis de blocul ei si...facem inca o zi "in familie").
Si ca vorbeati de kg luate: am reusit sa nu mai "depun" deloc in ultimele doua saptamani, ca ma speriasem. Cum?! Dupa ce m-am documentat mai bine cum stau cu caloriile si proteinele (am inlocuit bananele cu portocale, mai fara mancare gatita, ci salate cu ton eventual ori paste simple cu sos si ierburi aromate, castraveti in locul cartofilor, ca de paine nu ma pot lasa nicicum, etc.).
Eu varice nu am, dar de vreo saptamana am remarcat o durere pe un picior ca si cum ar fi asa ceva, insa nu se vede nimic la nivelul pielii, plus ca simt o usoara umflare a mainilor (verigheta mi-e din ce in ce mai mica). Asadar sunt in crestere de la
la
.
Va doresc la toate numai bine si o primavara speciala
!
Amabella spune:
Mamaluidavid, felicitari pentru permis! Le asteptam si pe celelalte soferitze din alte tari sa ti se alature.
Pumpkin, felicitari pentru intrarea in trimestrul al 3-lea! Sunt invidioasa! 
pumpkin spune:
Misy, cred ca de la 31 saptamani poti intra in prenatal.
Adelapop, m-am pierdut printr albume, fa-ti si tu o poza cu burtica si hai la noi in album ! Mariot ? wow...nu te rupe de bani ?
Miky
26+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
adelapop spune:
anasia mie imi plac legumele foarte foarte mult, insa au inceput sa imi faca rau. ma baloneaza rau si imi dau niste arsuri groaznice 

23+
adelapop spune:
sorry - aparat stricat....
si lene la sot sa descarce de pe telefon..
dar o sa punem.
la mariot e ok - mi-am facut abonament pana in ora 4 - poti intra zilnic si costa 270 euro /trimestru - 3 luni adik exacty cat am eu nevoie acum. pentru mine e ok ca este apropae de casa si neavand masina este locul ideal...e ideal oricum 
dar all day costa vreo 380 euro - cu aporximatie ca nu mai stiu exact.
23+
quote:
Originally posted by pumpkin
Misy, cred ca de la 31 saptamani poti intra in prenatal.
Adelapop, m-am pierdut printr albume, fa-ti si tu o poza cu burtica si hai la noi in album ! Mariot ? wow...nu te rupe de bani ?
Miky26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEWAlbum intalnire 18 martie NEW
Sabana spune:
Hello la toate mamicile. Mama lui david felicitari pentru carnet. Esti o norocoasa. Eu nu ma inham la condus, eu sunt foarte nervoasa de felul meu. M-am gandit eu asa, daca o fi sa conduc vreodata imi iau un harb de jeep si cine ma enerveaza, imi taie fata, ma claxoneaza, chestii din astea, dau cu el inainte si inapoi in mijlocul strazii. Fara gluma, nu prea ma simt capabila. O data cand am stat la o coada mare pe un pod pe langa Ploiesti, acum vreo 5 ani, am tot vazut eu ca i-o iau maica-mii tot felul de indivizi in masina, aveam niste oua de tara si am pandit eu momentul si i-am intins unuia o frumusete de ou pe masina, si in fata politaiului, mama s-a crucit, si-a croit drum si a tulit-o. Deci morala: oamenii nervosi nu au ce cauta la volan.
Eu ma simt o idee mai bine. Desi am mancat niste seminte aseara si nu prea mi-au priit, mi-a fost cam rau dimineata dupa ele, dar acum ma aflu in parametrii. Dimineata m-am trezit si cu un carcel groaznic, am ncercat sa ma ridic de vreo 2-3 ori in picioare si nu a fost chip, drept pentru care m-am culcat la loc. Asta inseamna ca trebuie sa iau o pastila de calciu, mi s-au terminat resursele. Cum iau calciu cum nu mai am probleme vreo saptamana cu carceii. Si tot asa.
La mine in casa e un santier super naspa, se sparg peretii, se concep ferestre, se toarna beton. Noroc ca eu sunt intr-o parte mai retrasa si la mine nu ajunge decat zgomotul. Sper sa reusim sa terminam pana ce se naste bebelina. Cateodata ma trezesc noaptea cu tot felul de ganduri negre ca nu o sa terminam la timp. Daca o fi si o fi sa nu se termine, ma voi muta la mama o perioada, cu toate proteste sotului si ale soacrei. Cu ea jos nu ma mut nici batuta
.
Sabana spune:
Adela nu cred ca stam prea departe una de alta. Si eu stau langa Marriott pe strada cu Rotiseria, dupa biserica in capat. Poate ne vedem prin zona candva.
map spune:
sabana faza cu ouale a fost buna, ma prapadesc de ras
esti curajoasa.
Medeea sustin parerea anasiei, cel mai bine suna la medic, nu cred ca-i normala sangerarea. Nu trebuie sa intri in panica dar este bine sa iei masuri. Tin pumnii sa treaca repede.
Monica
misy spune:
Va multumesc pentru ajutor fetelor.Eu stiam ca este vorba de 120 de zile din care 42 obligatoriu dupa nastere iar diferenta inainte numai ca am mai gasit scris undeva ca este vorba de 63 de zile inainte si 42 dupa.Nu mai intelegeam nimic asa ca am vrut sa cunosc si parerea voastra.
Legat de sangerari,contractii dureroase si alte lucruri cred ca cel mai bine sunam medicul imediat,chiar cu riscul de a devenii stresante decat sa riscam ...