Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by nicole25
A.cicel stiu ca si tu ai fost racita.Ce ai luat pentru raceala?
Nu am luat mai nimic. Picturi pt nas (ser efedrinat), tantum verde pt gat si ceaiuri cu lamaie. In rest, nimic.
20+POZE
map spune:
Cristina_Ioana eu mai am de venit la munca pana pe 6 iulie inclusiv. Dar este drept ca am si 12 zile de concediu de odihna intre timp, 9 zile imi iau la sf lui aprilie inceput de mai si mai raman cu trei zile. Apoi noroc ca de Rusalii si nu mai stiu de inaltare parca, cele catolice, noi aici in Bayern avem libere
In funtie de cum ma simt poate mai primesc si un medical pe parcurs, desi eu imi urez sa ma simt bine
mai bine sa vin la munca decat sa fiu bolnava ![]()
Doamne fetelor dor pe birou, asa o vreme aiurea care trage la somn.
Monica
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin si fetele, io sunt in ceata rau: daca e sa ne luam dupa ce zic astia aici, la 29 de sapt cica intram in trim.III...http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
Cristina 25+
pumpkin spune:
Cristina_Ioana, dar daca te uiti pe linkul dat de mine pe prima pagina si-ti calculezi DPN-ul si trimestrele o sa vezi ca trimestrul 3 incepe la 26w5d dpdv al gestatiei, la 27w3d dpdv al conceptiei si la 27w dpdv al dezvoltarii.... Fiecare site cu ideeile lui....
...
Eu am calculat altfel : 40 saptamani = 280 zile = 3 trimestre a cate 93 zile = 9 luni a cate 31 zile. Calculeaza si tu !
Miky
26+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Medeea76 spune:
Fetele cu probleme cu IR-uri-le, am fost la medicul meu care mi-a spus sa iau Aspenter pana la sfarsitul trimestrului II si Magneziu Forte, care nu are contraindicatii in sarcina, spre deosebire de cel produs de Ozone, care are prea mult B6 si e contraindicat. In rest, mi-a recomandat sa-mi iau tensiunea tot timpul, pentru ca tensiunea marita e primul semn de preemclapsie. In rest, m-a linistit foarte mult, mi-a spus ca daca unul din IR-uri e bun, BB se foloseste de el, deci nu e nici un pericol. Si bineinteles odihna si sare fara exagerare.
Va spuneam ca sunt ingrijorata ca BB se misca foarte rar si firav la 23 de saptamani, mi-a dat explicatie si pentru asta. Eu stau acasa de la inceputul sarcinii, dorm 10-11 ore pe noapte, nu beau cafea, nici alcool si nu fumez, ma odihnesc mult, stau linistita, fara zgomote in jur. Drept care bebelina e foarte linistita
...
Am insa o problema. Am o usoara sangerare, de ieri incepand, foarte, foarte usoara, fara nici un fel de durere. Se pare ca tocmai am intrat in luna a 6-a. Ati mai auzit de asa ceva? Sangerare in luna a 6-a? De la ce poate fi? Am mai patit asa pe 8 Martie, dar atunci fusesem la un chef unde am dansat de zor, am fugit la Maternitate, unde mi-au dat injectii cu No-Spa si a trecut. Dar acum nu am facut nici un fel de efort. A patit vreuna dintre voi asa ceva? Sau macar ati mai auzit?
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
adelapop spune:
mamaluidavid da-ne si noua adresa site-ului de unde ai comandat hainutele...poate livreaza si la noi (desi nu cred)
23+
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Cornelia ma bucur ca esti mai bine! Continua insa sa te odihnesti,e f. important! Te mai internezi in spital pana la urma? Tin pumnii sa fie totul bine si sa fuga contractiile!
Fetelor,dau de bautMI=AM LUAT PERMISUL,in sfarsit pot sofa si aici
,sunt atat de bucuroasa
Noi ne facem planuri de vacantza,nu la vara ci in mai pe la inceput este o sarbatoare aici si toti au liber cam o saptamana,o sa mergem intr^o statiune nu foarte departe,imitatie dupa Hawaii( de fapt acolo aveam in plan sa mergem dar nu ma risc sa zbor cu avionul) o sa fac toata ziua masaje,tratamente faciale,apa din belsug si sper eu si vreme frumoasa.
Alaltaieri mi-am facut de cap pe net, mi-am cumparat hainute frumoase de gravida de pe un site american.Ce gasesc aici in magazine de gravide ma deprima,numai culori inchise si urate, yuck.
Asa ca mi-am cumparat fuste,top-uri si rochii de vara de la americani,foarte frumos colorate si vesele
Mi-am comandat si un costum de baie de gravidutze super misto,abia astept sa ajunga!!!!!!
Ahhhhhhhhhh,ieri probabil din cauza stresului,cand asteptam sa dau examenul a inceput bb sa miste tare de tot,se vedea prin bluza cum ma impungea
Stefania 21 +si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
misy spune:
Buna mamici si burtici
Nu am mai scris de mult timp insa citesc tot timpul!Din pacate in ultimul timp fiecare acuza cate o durere,era atata liniste aici...Sper sa ne revemin si sa radiem iar,fara dureri,nelinisti...
Stie cineva de la cate saptamani putem sa intram in concediu?
22w+6z
adelapop spune:
pumpkin merg la psicina de la marriot
cristina_ioana multumim multumim pentru intampinare 

ce mari sunteti voi fetelor.. ati intrat /veti intra in 7 luni ...super!!! tot inainte si bebi sanatosi si frumosi
eu tocuri nu prea purtam nici inainte asa ca va dati seama ce bine ma simt in continuare...asa ca babutele...
cristina_ioana o sa se asimileze tot dar ce sa mai mananc - ieri v-am scris deja era sa explode de la legume....dar imi plac ce sa fac....

va pun un link sa ma vedeti la fata - sa stiti si voi cu cine vorbiti ......numai sa nu ma injurati ca sunt multe albume....bagati si voi un ochi de ... cunostinta asaaa (eu sunt cea bruneta
)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/my_photos
Kehleyr spune:
Bestutza si mie mi-a zis de hipotonie. Cum s-a finalizat la Tudor? Mie mi-a spus sa nu imi fac probleme, cel mult trebuie monitorizare ecografica dupa ce nasc...
Irinuca dar parca Radu mergea la gradi... ati renuntat? Nu-i frumos din partea soacrei tale sa te lase balta acu
.
Mamaluidavid felicitari pentru permis! 37 inseamna 4 1/2 in numere americane, dar eu zic sa nu te risti sa iei pantofi pe neprobate
.
Madacristina bine ca esti un pic mai bine.
Puteti sa ma bagati si pe mine la clubul cu fara chef de serviciu
. In fiecare zi imi fac cate ceva de lucru ca sa mai trag cate un pic chiulul.
In rest, ma topesc dupa fi-mea aia mare care in fiecare zi imi zice ca "mami are surioara in burtica" si tot face calcule "cand vine surioara mea". E asa dulce, sper sa fie OK si dupa ce nasc...
Nu ma plang de nici un fel de dureri, sunt o norocoasa... M-au lasat si gingiile de cand ma spal cu Sensodyne, nu ma umflu... numai ca ma ingras
.
Va pup si aveti grija de voi.
Kehleyr
25+
anasia spune:
cristina ioana,mai am 4 saptamani!!! (fara asta care se termina)stai acasa ca e mai bine decat la serviciu, n-as trimite pe nimeni in locul meu;si eu stiu ca se intra la 26 sapt si 5 zile in trim III;
medeea, cred ca trebuie sa vorbesti cu dr despre sangerare;
misy, in prenatal poti sa intri cu maxim 84 de zile calendaristice inainte de dpn (in cazul in care ramane acelasi si nu vine bb mai devreme sau mai tarziu), 42 de zile postnatal; eu am de gand sa intru cu 70 de zile inainte (imi iau si o marja in caz ca bb se hotaraste sa vina la o alta data);
irinuca, bine ca te simti bine, stai acasa si odihneste-te;
adela si eu mananc la legume de mi s-a acrit de ele, dar daca trebuie....
anasia 21+ 

MI=AM LUAT PERMISUL,in sfarsit pot sofa si aici
,sunt atat de bucuroasa 
David(24 dec 2004)