Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
map spune:
'neata burticilor,
am apaurut si eu, am apucat sa ctesc ce ati scris.
mamaluivlad felicitari pentru permis, iti inteleg bucuria ca am trait-o si eu nu de mult ![]()
romaniaau tinem pumnii la examen, sa te ajute Dumnezeu sa scapi de el si sa dai si tu de baut
...un cola ceva, suc de portocale ![]()
nicole25 eu ma vaiatam ieri de dureri de sold si picior. Dar nu ma durea tot piciorul ci numai partea de sus. Nu stiu ce mi-a venit iar. Acum ma mai doare numai spatele. Dar dupa ceta am citit pe site-ul acela care postat aici pe forul, cel care descrie sarcina pe luni, acolo spun ca-i normal sa doara spatele incepand cu luna 5-6 pentru ca-i trunchiul voluminos. Oricum mie medicul acum vre-o doua saptamani mi-a spus ca durerile care coboara pe picior pot proveni de la coloana, dar asta tot din cauza greutatii crescute a trunchiului. Eu ma gandesc sa incerc cu inot, ca la masaj nu se incumeta astia sa-mi faca mai nimic, ma invart cu niste exercitii aiurea pe care le pot fac si eu acasa.
spor la ce vreti voi si pe mai tarziu,
19s+6z, uraaaaa maine schimbam prefixul ![]()
Monica
adelapop spune:
salutare tuturor
cu parere de rau nu am putut ajunge la intalnirea burticilor de iulie-august......meseria de gravida ma solicita foarte tare 

v-am vazut pozele si v-am invidiat putin 
lemonade, pizze.....deserturi 
ce sa mai chef in toata regula.
acum ca am reusit sa mai bag si eu un mesaj vroiam sa va spun ca am inceput sa merg la inot. fetele care mai merg au stiu exercitii ce se pot face in apa? eu am citit pe net ca poti calca apa-sa mergi cu pasi mici sau mari prin apa, sa faci rotiri de picipoare/glezne, sa faci bicicleta in apa .... as mai vrea daca mai stit voi.
in rest gastrita ma omoara - ieri mi s-au umflat si cpoastele in mine - era sa explodez. cu 2 no-spa mi-am revenit insa repede. si azi in loc sa ma controlez am mai bagat iar niste legume proaspete si normal ca arsurile nu au intarziat sa apara

acum merg sa citesc capitolele (cat de multe suuuuuuunt) scrise de voi in ultimul timp
am deja +7 kg la 23 sapt...eu zic ca e mult ca la 20 s aveam + 5 (cum e posibil sa iei 2 kg in 3 saptamani???? sau poate mai putin
)
23+
map spune:
anasia hai sa facem Clubul celor care s-au saturat de servici. Noi doua ne facem membrii fondatori
. Eu dimineata cand ma gandesc sa incep iar cu trezitul la 7, schimbatul de metrouri si statul pe scaun pana la 17-17.30 ma ia groaza. Si cand ma gandesc ca trebuie sa si citesc gramada de patente, unele chiar oribile ma ia groaza si mai tare. Eu am chef sa incep sa fac cumparaturi pentru bebe, sa bat magazine. Mi-e rusine ce lenesa am devenit ![]()
Monica
madacristina spune:
Buna fetelor,ce faceti?
Eu ma simt asa si asa,am avut aseara contractii iar,insa acum ma simt mai bine,doar ca bebe ma tot loveste...in rest sunt bine,sa zicem,o stare mai proasta,dar trece si asta.
Voi ce mai faceti?
Multi pupici
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 27 saptamani si 4 zile
pumpkin spune:
Simona, Bestutza, Letitia, Nicole si Adela v-am adaugat/modificat datele.
Sper ca nu le-am incurcat...![]()
Adelapop, unde mergi la inot?
Mitza, unde mergi la gymnastica? Astept primele impresii. 
Iulia, tare ma tem ca incet-incet o sa trebuiasca sa renuntzi la tocuri.
Referitor la sare. Eu am avut tensiunea marita la una dintre consultatziile de la inceputul sarcinii si am intrebat-o pe dr. daca trebuie sa renuntz la sare si mi-a spus "in nici un caz ! trebuie sa manaci normal sarat pentru ca regimul hiposodic scade circulatia placentara". Nu trebuie redus consumul de sare decat la indicatia medicului.
Mada, vezi ca nu ai 27 saptamani si 4 zile ci 26 si 4 zile
Azi am intrat in luna a 7 a !!! 

Miky
26+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
SimonaU spune:
Pumpkin, saru-mana pt modificari dar trebe sa te rog sa mai modifici ceva
Oi fi fost eu aiurita, dar DPN e 23.07.2006, deci iulie, nu august (asta ca sa fiu sigura ca nu incurc si numarul lunilor .. :-))
Mersic
Simona
Cristina_Ioana spune:
Pup burticile!
Pumpkin iubita, iti inteleg bucuria, ma misc si eu cu pasi mici in spatele tau, as mai avea si eu cateva zile 
Cred ca e chestie psihologica faptul ca atunci cand ma gandesc ca am 7 luni,parca ma simt mai bine, mai in siguranta, parca mai trec din temeri(sau apar altele noi
)
Oricum, sa ne dea Dzeu sanatate la toate si sa ajungem cu bine la marele final 
Anasia si Map, cred ca nu mai e mult si veti scapa de serviciu, nu? Daca vreti, pot sa va iau eu locul o vreme, ca tare mi-e dor, tare ma simt uneori inutila acasa 
Iulenca, si eu cred ca ar fi bine sa renunti o vreme la tocuri, si mie mi-a fost tare greu, ca port numai tocuri toata ziua, mai mici sau mai mari...iar acum cu sarcina si vremea urata si durerile de spate, am inceput sa port fara toc si tare bine ma simt...
Daca reusesti sa il convingi pe drT cu cezariana, sa imi zici si mie cum l-ai vrajit 
Adelutzo, bine ai revenit, chiar ma intrebam unde te-ai ascuns tu atata vreme
Si nu in ultimul rand, bine ai venit in clubul celor care ne plangem de kg
cred ca de-acum o sa asimilam chiar mai repede si cam tot...dar, repet,bb sa fie ok...
Stefania, felicitari pt carnet, iubita ! 
Sabana, MadaCristina si Cornelia, cum sunteti?
De Huacin mai stie careva ceva?
Eliza, un pupic mare ca te-ai gandit la mine
, santierul inainteaza mai bine decat ma asteptam, mi-au zis baietii ca trag tare sa termine pana la Pasti...ceea ce ar fi super
Cristina 25+
irinuca spune:
Hop si eu...dupa o luunga absenta...
Rezumat : burta de peste 1 m,maaare si cu buric afara.Picioare umflate (mai ales la genunchi)si cu aspect de stalpi de sustinere,dureri de oase si spate.Oboseala.In rest....abia astept sa scap si sa ma apuc de slabit!M-am ingrasat pana acum- la 25 de sapt-8 kg.Sunt naspa!!!!
Am in schimb si motive de bucurie cai de luni planuiesc sa nu mai vin la serviciu.E o masura oarecum fortata dar pana la urma imi convine.Soacra mea m-a lasat balta si m-a anuntat duminica trecuta ca ea nu mai sta cu Radu ca are alte treburi asa ca saptamana asta m-am chinuit cu el sa-l scol pe la 6 ca sa-l duc ba la sormea ba la mama.Cum nu puteam continua asa, de saptamana viitoare intru in medical 2 sapt., apoi in concediu de odihna inca 1 saptamana, apoi in prenatal.
Bebelusha mea scumpa se zbantuie toata ziulica,si raspunde daca o strig sau o rog sa-mi dea un semn ca e bine.O fii coincidenta sau nu...nu stiu exact.Cert e ca am incercat de 4 ori pana acum sa comunicam si de fiecare data a raspuns.
Eu am inceput deja sa-i caut cercei prin magazine si desi toata lumea spune ca-s nebuna eu chiar socot ca asta e o treaba importanta si urgenta!
HUACIN!!!CUM ESTI?
Pup mult pe toate.Stiti voi cum sunt eu, nu?Ma iertati ca nu va adresez la fiecare in parte cate ceva..Eu va iubesc pe toate....
Irinuca 25+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by nicole25
A.cicel stiu ca si tu ai fost racita.Ce ai luat pentru raceala?
Nu am luat mai nimic. Picturi pt nas (ser efedrinat), tantum verde pt gat si ceaiuri cu lamaie. In rest, nimic.
20+POZE