Mamici de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

25Miky parca tu stai in State,nu? Te rog mult spuune-mi si mie ce numar la pantofi am acolo la voi daca in Romania am 37 ? Am gasit niste pantofi pe net,mor daca nu ii cumpar insa nu stiu ce marime sa comand!!!!!!!!
Multumesc
Fetelor iertati-ma pentru off-topic

Stefania 22 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Fetelor,dau de baut MI=AM LUAT PERMISUL,in sfarsit pot sofa si aici ,sunt atat de bucuroasa

FELICITARI PENTRU PERMIS
Si sa ai grija sa il pastrezi.

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Mamaluidavid, felicitari pentru carnet! E super vestea asta. Te asteptam pe tine sa reusesti. Miine am si eu examen aici si imi e foarte frica. Nu am dormit toata noaptea din cauza asta.

In rest, noi sintem bine, luni mergem la control, doar greutate, tensiune si chestii usoare. Ecografie nu mai facem decit in caz de nevoie.

Va pupic si va tin pumnii sa va linistiti si sa va simtiti bine cu toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza gagici!

Mamaluidavid felicitari pt permis. Chiar ma intrebam pe unde sunt japonezele de nu mai dau nici un semn. Pika-pika unde umbli ? Totul k la voi?
Si eu vreau sa fac din nou scoala (varianta mai scurta) pt ca mi-a expirat si pana nasc vreau sa-mi iau permisul. Din pacate sunt asa ocupata ca tot aman. Da' daca da un pic mai tare caldura promit ca ma ambitionez si incep orele de condus.

Fetele v-ati trezit ? Sunt singura pe aici?

O zi frumoasa. Pupici

20+ Maria Theodora

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Muuh unde te duci la gimnastica si cat e abonamentul? As vrea sa fac si eu asa ca te astept cu impresii miercuri.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Felicitari pentru permis, mamaluidavid!
Cum va mai simtiti astazi, fetelor?

26+

Mergi la inceput

Pompkin, sa nu uit, daca tot spuneai de completarea listei: trece, te rog, si la mine: Maternitatea Brasov (nu stiu cum se numeste exact), dl. dr. Gliga Flavius. Multumesc!

26+

Mergi la inceput

Pumpkin, scuze ca te-am botezat, viteza e de vina.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

mamaluidavid felicitari pentru permis.
Daca tot se completeaza listuta pumpkin te rog sa treci si la mine spitalul municipal alba iulia , dr. frum nicolae.
Fetelor eu de azi noapte am o durere ingrozitoare la piciorul stang din solt pana jos.A mai patit cineva asta?Se poate lua ceva.Azi noapte m-am plimbat vreo 3 ore prin casa pentru ca nu mai puteam sa stau in pat deloc.In plus de asta am mai si racit.
A.cicel stiu ca si tu ai fost racita.Ce ai luat pentru raceala?

nicole 25 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!
stefania, felicitari pt carnet!
nicole25, am patit-o si eu, numai ca durerile de sold cu picior m-au tinut vreo doua saptamani, dar din fericire au trecut de la sine;
sabana, ai grija de tine!
bulinuta, cum te mai simti?
of, fetelor, asa m-am saturat de serviciul asta....
pupici la burtici
anasia 21+

Mergi la inceput