Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
pumpkin spune:
Amabella, eu cu drag modific in listutza, mi-ar placea sa vina toata lumea cu adaugari sa avem si noi lista completa. ![]()
Eu stiam ca dr. Herghelegiu e si el la Polizu (ca si dr. mea) dar ce inseamna Euroclinic ?
Miky
26+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Sabana spune:
Buna fetele.
Pumpkin modifici si la mine in lista te rog. In loc de Municipal eu voi naste la Euroclinic. Euroclinic este spitalul acela privat de pe Calea Floreasca langa Spitalul de Urgenta.
Eu nu sunt din cale afara de bine. Azi am fost din nou la medic, am avut contractii de dimineata, acum dupa ce am mai bagat supozitor si no-spa, am mai si dormit de dupa amiaza ma simt o idee mai bine. Luni dupa ecografie o sa ma duc iarasi la ea sa vedem ce mai e de facut. Pana atunci insa sper ca lucrurile sa evolueze in bine.
Multumesc fetelor pentru incurajari 

pumpkin spune:
Sabana, am modificat. Si cum se ajunge la Euroclinic ? Trebuie sa ai asigurare interamerican ? Medicul tau lucreaza si la euroclinic ?
Miky
26+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Sabana spune:
Nu nu trebuie sa ai asigurare. Eu am schimbat medicul si m-am dus aici. Mi-a fost recomandata dr mea si sunt foarte multumita de ea. O nastere normala costa 1500 euro si cezariana 2000. Daca il convingi pe medicul tau poate semna contract cu ei si poti naste acolo. Conditiile sunt super.
cornelia_laura spune:
Multumesc frumos fetelor pentru incurajari, nici nu va inchipuiti cat de mult conteaza.
Astazi m-am simtit ceva mai bine, adica m-a mai durut burta dar mai putin.
Am uitat sa va spun ceva. Ieri la control doctorita mi-a spus ca am niste "dilatatii venoase" in zona vaginului. Sper ca am retinut bine si eu una inteleg ca sunt ca un fel de varice, nu??? Voi ati auzit de asa ceva? E adevarat ca de la o vreme simt o presiune in zona dar nu ma gandeam la asta. Dr a zis ca apar din cauza sarcinii.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
23+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
BESTUTZA spune:
Pumpkin,
Multam fain de modificare ,adaugire si completare!![]()

E uite datele noastre:
Io-28.08.1974
Dl Viezure(Tudor) 9.02.2005!
Azi avuseraam mai mult timp!!! Hai pupici!
http://community.webshots.com/user/bestuta
iulenca spune:
Mai BESTUTZA pai vezi daca nu pui poze la album si treci rar pe la noi prin forum. Acu te-am recunoscut si eu. Mi-a placut de dragutzu de fiitu - Dl. Viezure adika care facea galagie in cabinet. Era mortal.
Eu am venit de la Dr. T unde binenteles ca nu am stat decat un minut ca n-are omu ce sa-mi zica daca totul e bine. Apoi m-a luat tati de manutza si m-a plimbat in parc, am baut suculetz la terasa si mi-a cules toporasi pentru care a sarit un gard. Romanticos nu?
AAAA sunt super happy. Am fost la Rococo unde de obicei nu imi placea nimic si mi-am luat primele mele haine de gravida: un sarafan 3/4 rosu portocaliu, o camasutza parte peste parte si o fustitza super dragutza maro. Si mi-am comandat pe net un tricou tot portocaliu cu fluturas de gravi pe care am dat 300000 si e super fain.
Am vazut ca lumea a trecut la pantofi (chiar si la papuci dar cred ca au exagerat) si vreau sa ma duc sa-mi iau si eu dar sunt cam short cu banii si astept pana sapt viitoare. Ca tot ziceam de pantofi pe mine ma cearta lumea ca port tocuri. Pai fetelor eu fara tocuri mor. Nu tre sa fie mari ca nu sunt nebuna dar tre sa stea calcaiul mai sus decat degeteele. Cand imi pun ceva jos sau adidasi fac o febra la icioare de mor. Picioarele mele si muschii s-au obisnuit cu o anumita pozitie si daca o schimb fac febra. Cred ca o sa adopt talpa ortopedica si tocurile mai solide dar nu pot trece chiar la balerini.
Pumkin dr, T mi-a zis ca e normal sa se mai umfle picioarele. Zicea sa imi fac un sumar de urina. I-am spus ca nu se umfla rau dar ca estetic nu imi place. Mi-a zis ca e k sa mananc mai putin sarat dar sa nu exagerez ceea ce nu intentionez.
Am scris ca un cur da nu se pune ca voi intelegetzi ce am vrut sa zic.
O seara buna si pupici.
Iulia 20+ {gravi}
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Muuh spune:
cornelia_laura bine ca esti mai ok.
sabana iti tin pumnii sa fie totul bine pana luni de fapt pana la sfarsitul sarcinii.
huacin si madacristina sanatate multa si voua.
cristina_ana nu te obosi prea rau chiar daca te-ai intors la serviciu, nu are sens.
iulenca felicitari pentru fetita.
Babee da a aparut si la noi Geox dar preturile sunt mai mari si calitatea mai slaba. Iar varietatea e mult mai mica decat la voi.
Fetelor nu mai vorbiti de mare ca mi-e un dor de mor. Dar inca e frigut si daca nu merge centrala in casa e pestera. Sotul meu care a dormit o noapte acolo a zis ca a fost "like in the cave" asa ca astept sa se mai incalzeasca si/sau sa repare odata centrala.
Eu am fost si m-am inscris la gimnastica de gravi. Marti e prima sedinta tare sunt curioasa cum o fi.
Mitza
22+
mamaluidavid spune:
Cornelia ma bucur ca esti mai bine! Continua insa sa te odihnesti,e f. important! Te mai internezi in spital pana la urma? Tin pumnii sa fie totul bine si sa fuga contractiile! 
Fetelor,dau de baut 

MI=AM LUAT PERMISUL,in sfarsit pot sofa si aici
,sunt atat de bucuroasa 
Noi ne facem planuri de vacantza,nu la vara ci in mai pe la inceput este o sarbatoare aici si toti au liber cam o saptamana,o sa mergem intr^o statiune nu foarte departe,imitatie dupa Hawaii( de fapt acolo aveam in plan sa mergem dar nu ma risc sa zbor cu avionul) o sa fac toata ziua masaje,tratamente faciale,apa din belsug si sper eu si vreme frumoasa.
Alaltaieri mi-am facut de cap pe net, mi-am cumparat hainute frumoase de gravida de pe un site american.Ce gasesc aici in magazine de gravide ma deprima,numai culori inchise si urate, yuck.
Asa ca mi-am cumparat fuste,top-uri si rochii de vara de la americani,foarte frumos colorate si vesele![]()
Mi-am comandat si un costum de baie de gravidutze super misto,abia astept sa ajunga!!!!!!
Ahhhhhhhhhh,ieri probabil din cauza stresului,cand asteptam sa dau examenul a inceput bb sa miste tare de tot,se vedea prin bluza cum ma impungea ![]()
Stefania 21 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica