Mamici de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Amabella oricum daca se intampla asa ceva de la prima nastere experienta unei a doua nasterii cred ca nu a mai incercat-o mama respectiva

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

amabella, tare faza cu cartofii prajiti , chiar sa nu vezi la eco gemenii?
simonaU chiar ieri a fost pe reality nasteri uimitoare, nu mai stiu pe la ce ora seara;
fetelor, cand ma gandeam si eu ca nu stiu ce-i acela un carcel, in noaptea asta m-a nenorocit unul la picior, si acum doare locul;
geliza, iulenca felicitari pt bb ok!sper sa ne molipsim toate de la voi;
bulinuta, ti-ai mai scurtat programul? foarte bine ai facut!pupici
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by map

Amabella oricum daca se intampla asa ceva de la prima nastere experienta unei a doua nasterii cred ca nu a mai incercat-o mama respectiva

Monica

corect! cred ca asa e. poate numai daca religia nu o lasa sa faca avort si isi mai ia inima in dinti o data, de nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Mi-am amintit ceva...voua va amortesc mainile? mie imi amortesc mainile noaptea...probabil ca dorm cumva pe ele?

Eliza 20+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

geliza, mie nu imi amortesc mainile, dar am citit pe undeva, cred ca chiar aici, pe forum, ca e normal sa se intample asta, parca din luna a 6-a, dar o fi posibil si mai devreme. poate ca e de la modificarea cantitatii de sange din organism si probabil si a activitatii cardiace, inima trebuind sa faca fata noilor cerinte de "pompare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Ahaaaaaaaaaaaaaa Iulia!Deci dumneata erai dimineata la dr Iosup! Inseamn ca ne intalniram la 8.30!Eu iesem si tu intrai!

E bine si zica-se ca dc o tin in ritmul asta o sa o fac de 4500!!Da nu cred! Ma uitai si studiai la greu valorile pe care le avea Tudor in aceeasi perioada si sunt la fel! Diferenta de 9 grame!!In plus la donsoara!

Dar ce m-a intristat tare..ca nu se poate altfel :" mica imagine hiper.... nu stiu cum la nivelul ventricolului stg..." .In rest cordul are 4 camere cu batai ritmice normale!

Si la Tudor ce am mai plans ca in echo scria ca are "hipotonie caliceala bilaterla"..Astaa era la rinichi...
Da las ca merg la Tutunaru..si parca vad ca se amuza iar...De starea mea de mama agitata!

Avem o poza cu gurita si nasuc!E o dulce fata lu mama si parca si mai linistita ceva!

Am vazut ca suntem si noi pe listuta!Multaam fain!

Deci la noi DPN 6-8 august!

Am mai intrat si noi pe aici o fuga pentru ca flacaul meu ma alerga toata ziua !Cred ca e in devenire un nutritionist convins! Vede ca mami e "ondulata" si se simte nevoia de netezire!

Hai pupici la bebici si burtici!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geliza

Mi-am amintit ceva...voua va amortesc mainile? mie imi amortesc mainile noaptea...probabil ca dorm cumva pe ele?

Eliza 20+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

uite ce scrie pe site-ul nostru, ce e drept la saptamana 26 de sarcina: "Pot sa apara dureri de maini sau incheieturi, sau puteti sa le simti intepenite. Toate tesuturile din corpul dvs sunt acum umflate astfel ca se creeaza o presiune asupra capetelor nervilor care strabat aceste tesuturi, ceea ce va genera intepaturi si durere. Va poate ajuta daca purtati niste mansete stranse pe incheieturi. Luati si vitamina B6."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor eu azi m-am simtit aiurea toata ziua. Am avut o durere, cu intermitente dar m-a tinut destul mereu, cumva foarte ciudata. Aproape ca nici nu o pot numi durerea, ceva ca o arsura care-mi ia partea stanga a trunchiului dar cumva si partea inferioara a spatelui, coboara cumva pe coapsa si piciorul stang. Pe dreapta este ceva mai ponderata senzatia asta rea. Cumva parca si muschi si oase, toate la gramada ard sau dor, sau ce-o fi asta... ca nici nu stiu sa explic. Ciudat este ca si la pranz si acum inceperea durerii a coincis cu aparitia unui nor mare, urat si negru. Sa fie oare de la vreme. La pranz am iesit sa ma misc ca am zic ca-i de la stat pe scaun dar nu a ajutat. Parca a facut mai rau Voi ati avut vre-o data asa ceva ciudat?

Fug acasa ca.mi ajunge pe ziua de azi. Pe mai tarziu...

pupici

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Bestutza, felicitari pentru fetitza. Ti-am modificat datele in listutza, nu ne spui si data ta de nastere si data de nastere a lui Tudor ?

Miky 26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

pumpkin, acum, ca te vad pusa pe modificari , pot sa te rog sa mai adaugi si la mine cateva date la listuta? e vorba de data mea de nastere: 07.05.1978, spitalul la care voi naste: polizu/euroclinic, dr.: d. herghelegiu

Mergi la inceput