Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 2
iulenca spune:
Simona emisiunea de pe REALITY se cheama amazing births dar nu stiu exact cand se difuzeaza
Se mai prezinta nasteri si alte chestii pe RPA - Royal Prince Alfred Hospital, eu sunt fascinata de medicina si ma uit la toate oribilitatile. Mai e si Interns unde iarasi prezinta diverse cazuri printre care si sarcini. Din pacate mie mi se pare ca programul pe Reality e haotic si niciodata nu stiu cand si la ce ora se difuzeaza.
pupici
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
SimonaU spune:
Mersi Iulenca! Si eu ma uit vorba ta la toate "oribilitatile" de gen, de pe unde prind :-)! Sotului ii vine sa lesine cand vede de astea :-)
Simona
bulinuta27 spune:
Buna ziua la frumusele!
Azi am intrat mai tarziu dar plec mai devreme acasicaaaa...
fetele eu am picioarele cat casa...mai au un pic si se preling peste pantofi..
apropo de pantofi...va plangeati voi de crescutul nr la picior...hai sa va spun eu
eu port in mod normal 41 pe care ii gasesc greu de tot sa-mi si placa sa aiba si nr meu...acu' s-au latit picioarele si am cumparat ceva fff comozi....problema este ca a crescut un pic si nr si ma bat rau de tot in varf ...solutia? nu exita...ca nu au nr mai mare 41 

pup fetel si va rog eu aveti grija de voi
cornelia, huacin, sabana...va trimit floricele si multa sanatate va doresc 
bulinuta 21+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
geliza spune:
Buna fetelor...intr-un sfarsit am ajuns si eu acasa...am fost si la eco (dupa cum v-a zis si Iulia
...si mersi pt complimentul la adresa Marei) si apoi si la dr T...totul e in regula, nici o problema...bb are 350 g, iar lungimea nu o stiu
...o sa ma uit pe eco....col de 4 cm, orificiu inchis.....ce ma bucur cel mai tare e ca dr T mi-a zis ca nu-i nici o problema cu mersul la mare in iunie, chiar si la Albena
...sotul meu radea...zice"alt ceva n-ai avut de intrebat decat daca te lasa la mare?"...pe mine asta ma rodea....acum mai ramane sa-mi conving sotul
Cornelia, imi pare tare rau de starea ta...sper ca acum esti mai bine...si respecta indicatiile mai ales, cel mai important fara efort...si sa ne tii la curent
Pumpkin si Kehleyr, drum bun si distractie placuta (chiar daca e in interes de serviciu)...ambele destinatii sunt super...
aaa, si eu ma uitam cand era Mara mica si stateam acasa
la emisiunile de pe Reality tv...tot ceva cu Royal Hospital....aaa, parca o emisiune se chema "Miracole marunte"...super...imi placea....asa zice si sotul meu ca ma uit la toate nenorocirile, dar eu ma uitam ca ma fascina ce realizari aveau medicii respectivi....si era si pe-atunci emisiunea cu nasteri, dar nu-mi amintesc cum se cheama...
legat de marimea la pantofi...mie in sarcina trecuta mi s-a marit un pic piciorul, 1/2 de nr plus umflaturi, dar nu exagerate....ca apoi sa mi se micsoreze
...si de unde purtam 36-37 inainte, acum port 35...cu mare indulgenta 36....cat despre pantofii cu talpa joasa, fiindca eu am numai 162 cm, nu prea ma pasioneaza, dar am vazut unii in oferta Metro care imi suradeau ca nu erau scumpi...stiti ceva de ei, ca nu vreau sa investesc in pantofi doar pt 1-2 luni...ca oricum se va mai incalzi si trecem la papuci![]()
In rest, Cristina, bafta cu renovatul...Huacin, Madacristina, Sabana...cum mai stati? Andreea?
Eliza
19+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
Am uitat sa-mi mai adaug o sapt la semnatura...azi am schimbat prefixul si am ajuns si eu la jumatatea drumului
Bulinutza
...cat mai ai pana intri in concediu? hai ca ziceai ca termini cu proiectele sau la ce lucrezi acum si iti mai iei liber...si apoi?
Eliza
19+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
map spune:
Geliza faina chestia cu scurtatul talpii, asta nu am mai auzit dar mai bine asa. Mie inca nu mi s-a marit laba piciorului in lungime, ieri am intrebat numai sa vad statistic ce sanse am sa-mi ramana lungimea talpii asa cum este
La mine, slava Domnului, nu au inceput nici macar sa se umfle de la acumulare de apa, sper sa ma ierte. Eu beau si apa multa si chiar ar avea ce sa se stranga daca ar fi. Felicitari pentru bebele sanatos. Sa va tina Dumnezeu pe amandoi sanatosi pana la capat, si multa vreme de la nastere inainte.
Monica
Amabella spune:
buna, burtici!
eu sunt iar intr-o dispozitie foarte buna, ca tocmai am venit din oras, unde am rezolvat tot ce imi propusesem pentru azi si am si mers pe jos o gramada. mersul pe jos s-a efectuat in plaza romania, si anume prin magazinele de pantofi, si a durat in jur de 1 ora, fara opriri, ca imi era foarte usor sa vad ca nu au ce caut eu, asa ca nu am probat decat o singura pereche de pantofi. pe care, in cele din urma, am si cumparat-o, pentru ca era oarecum corespunzatoare!
e vorba de o pereche de balerini (nu am avut niciodata asa ceva si nici ca mi-as fi luat daca nu mi se umflau picioarele si nu ma dureau). eu merg numai pe tocuri in mod obisnuit (exceptie fac numai situatiile rare cand ma imbrac in blugi), asa ca ma simt tare ciudat sa nu am toc deloc. dar sunt foaaaarte comozi. n-am avut in viata mea pantofi asa comozi. nu stiu daca e mai bine sa ai pantofi cu talpa ortopedica (cum zicea cineva - imi cer scuze, dar nu mai stiu cine), dar stiu ca astia sunt chiar comozi. i-am luat de la "la madonette", care era ultimul magazin de pantofi care imi ramasese necercetat din plaza. daca nu gaseam acolo, programasem pentru maine unirea si cocor. bine ca am rezolvat!
si parte buna e ca mi-am luat acelasi numar de pantof de care iau de obicei. dar presupun ca nu e timpul pierdut sa imi creasca piciorul. doar mai sunt 3 luni si ceva. m-am uitat si la otter si la geox, dar ce am vazut acolo erau putin cam nefeminini pentru gustul meu. adica prea patratzoshi si cu o cusatura cam evidenta pe margine.
fetelor, mie mi se pare ciudat ca, desi voi ati luat mai putine kg decat mine, va plangeti de oboseala mai mult. eu pot sa merg o gramada, cu conditia sa nu ma bata pantofii si sa nu inceapa sa ma doara talpile. dar cu noii mei pantofi, nu credca ma vor mai durea prea usor.
cornelia, iti urez multa, multa sanatate si sa ti se rezolve problemele si sa duci sarcina la termen fara nici o problema.
map, asta cu cei 2 bebi e la fel de tare ca aia cu doctorul care a vazut 2 bebi in loc de unu si a zis ca e de la umbra! 

ha! ha! cum e posibil? pai cum e uterul nostru foaaarte mare si are multe camere si ascunzishuri, nu cred ca e greu sa se piarda un bebe intreg pe acolo! cred ca si doi pot sa se piarda, nu numai unu! ha! ha!
amabella
24+ si
actualmente adormit
Amabella spune:
n-am trimis bine mesajul anterior, in care ziceam ca
e adormit, ca a si inceput sa dea din piciorushe sau din manutze ca sa isi faca simtita prezenta. cred ca a citit si el si nu a fost de acord. probabil ca doar citea o revista si era foarte concentrat, nu dormea. ![]()
amabella
24+ si
treaz
map spune:
amabella stai ca am auzit-o acum si pe aia cu doi bebi pierduti prin uter
Dupa ce tipa aceea a sunat dimineata vestea cu gemenii fiecare a inceput sa povesteasca. Si una din secretare a spus ca o verisoaraa ei a avut trei dar ca abia la nastere s-a stiut, pana atunci toata lumea vazuse unul
Stau si ma gandesc cum naiba. Si mai ales, eu am unul in burtica (sau naiba mai stie acum
) si da cat da din picioare, pai la doi sau trei cred ca-o party mare prin uter
. Oare nu se simte ca se ajita mai multe suflete pe acolo? Asta numai o fata insarcinata in mod sigur cu doi ne poate lamuri ![]()
Cat despre pantofi eu una tot talpa ortopedica o prefer, de la cei plati de tot parca ma dor talpile mai repede, dar am si din aceia destui.
Monica
Amabella spune:
map, asta e chiar culmea culmilor! vorba ta, mama aia nu o simti ce zbenguiala e la ea in burtica? dar hai sa zicem ca e la prima sarcina, nu are experienta si nu stie cam cat ar trebui sa se miste bb. dar doctorul??? sa nu vezi 2?
acum urmeaza sa auzim ca vreo tipa s-a dus la control prin luna a 7-a ca avea burta mare si nu stia de ce, iar doctorul, nevazandu-l pe bb, care era ascuns cu profesionism de gangster pe undeva prin catacombele uterului, i-a zis ca o fi de la cartofii prajiti mancati in ultima perioada sau a retinut mai multa apa si sa reduca sarea!