Mamici de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

pumpkin, scuze ca te tot bat la cap cu listuta, dar mai e o modificare de facut. ai scris corect pe listuta ca data nasterii mele e 7 mai 1978, dar m-ai trecut la "sarbatoritii lunii iunie", la 7 iunie. poti sa faci modificarea, te rog? as face-o eu, dar nu stiu cum...
mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

salutare dragele mele,

mamaluidavid felicitari pt carnet !

mai fetelor, de cand stau in concediul asta medical am tot felul de idei proaste, de exemplu am inceput sa am emotii in legatura cu nasterea, plus ca ma stresez cam la tot ce se intampla in jur si imi fac o gramada de ganduri nu prea roz...am luat-o razna, trebuie sa-mi gasesc preocupari, desi am tot citit, am mai facut curat prin casa, am avut si inca mai am de primit diverse acte si alte prostii de genul asta, si, totusi, parca m-am tampit de tot ...ieri am si vomat rau de tot , si spre seara am avut crize iar de tuse, in mod sigur totul de la stres ( avem si niste probleme prin tara de sanatate ale fratelui sotului si ma tot gandesc la el )...trebuie sa-mi revin putin cu moralul...

cam atatica, va pup ,
miti 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtici,

Azi trebiua sa merg la eco morfo dar n-am mai reusit sa-mi fac programare. Sper sa ajung miine. Am asa emotii. Fetelor sa-mi tineti va rog pumnii sa fie si bebele meu sanatos. La noi e foarte urit afara. Ploua si innorat.

Sabana, tare m-am amuzat la faza cu jeep-ul. Nici eu cred ca nu mi-as lua vre-odata permis. Cei drept dupa accidentul din anul trecut, si cu un sofer super experimentat in masina mi se face inima cit un purice, si mereu am impresia ca iar ne vine cineva in fata.

Eu cu nervii stau cam prost. In special la servici. Ma enervez pentru toatte nimicurile. Si am mai observat ca nu mai am rabdare, (cea ce nu imi lipsea inainte).

Ei cam atita despre mine. Bebele cred ca e bine , dar parca nu il simt asa de des de vre-o doua zile.

Fetelor dar chiar m-ati bagat in ceata si m-am zapacit cu totul cu saptaminile raport lunile de sarcina. Deci azi avind 21 sapt. sunt in luna 5 sau 6?

Va pupacesc pe toace,

Nati 21 fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mamaluidavid felicitari pt permis! Si eu trebuie sa fac aici scoala din nou sa pot lua permisul lor.
Ca tot vb de kg zilele astea eu vin la raport cu 62,9 kg. Eu zic ca este destul de bine tinand cont ca bag dulciuri in mine ca sparta. Inainte de ramane insarcinata aveam 65 de kg , de la iubitele de anticonceptionale, eu avand 1,66 m inaltime, dupa primul trim am scazut la 59-60. Deci in 8 sapt am pus 2,9 kg. Si azi m-am cantarit de 3 ori sa fiu sigura ca nu arata aiurea, al meu e electronic.
Legat de umflatul picioarelor si mainilor si la mine au inceput sa se umfle se simte la inelul de logodna. Si pt ca vine calduritza si eu sunt mai mult genul sport am sa imi cumpar niste adidasi dar din aia gen saboti deschisi la spate ca sa nu ma chinui cu sireturile ca deja imi e greu cu ele.
Bebelina se tot misca pe acolo prin burtica mai ales seara o simt, ziua mai da cate un semn daca stau pe scaun la calc si o mai presez acolo mai da cate un sut, ma atentioneaza: ce faci tanti?
Cam atata stiri de la noi, vroiam sa zic mai multe ca am citit ce zicea fiecare dar ati scris asa mult ca pana am ajuns sa scriu mesajul am uitat ce a zis fiecare ca sa va raspund in parte ca asa era intentia mea.

Va pup pe toate si merg la meci ca e Rapid-Steaua.

------------------------
20+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamaluidavid felicitari pentru permis.
pumpkin, iulenca eu va zic, sper sa iau mustrare de la moderatori, la activecenter ma duc si costa 8 sedinte 160 RON. Va dau mai multe detalii marti seara.
sabana, madacristina bine ca sunteti mai bine.
Apropo de nervi eu am la birou un calendar pe care scrie mare "Iau calmante ca sa nu va ucid pe toti" - ma rog e o parodie. Dar eu cand ma intreaba colegele cum pot fi asa calma le arat pagina si le zic "asta fac si eu" - a se intelege eu iau medicamente homeopate care printre altele au si calitatea ca te fac sa te enervezi muuult mai greu.

Mitza 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Mai fetele !Aveti mama o viteza...Pai tr sa ma tin bine dupa voi...ca doar ma antreneaza Dl. Viezure toata ziua!

Si dc acum tot lua Rapidul un gol mi se taie de meci asa ca intrai sa vadem ce mai zic mamicile din generatia Ilincai!

Asa ca tot veni vorba de Dl Viezure sa va zic o chestie draguta!

Eram pe la nasi si vroiam ca sa imi schimb VIETATEA( este celalat nume al Dl Viezure )!

Si se tot misca, se intorcea,pleca si eu tot ii ziceam :"Stai mai vietate ca nu mai pot!"

Si stai,si stai ,Luca baiatul nasilor de 4 ani langa noi si il tot studia pe Tudor!
Plecam si Luca o intreaba pe nasa:"Mami ce e aia vietate?" Si i se raspunde ca vietatea este numele dat in general animalutelor.La care el senin revine:"Dar Tudor ce animalut e?"

V-am zis asa ca mi-a venit in minte si tare m-am amuzat!Sa vedem ce vietate va fi si fi-mea!

Kehleyr,
MIe nu mi-a zis nimic de hipotonie dr Tutunaru! La vremea aia! Si acum nu are absolut nimic! Adica nu a fost nimic suspect pana acum! Este bine!

Acum sunt iar cu inima stransa! Dar dc era ceva cred ca imi zicea Iosup! Ma gandesc... Nu stiu...Off iar mi-am amintit..Dar tr sa ma duc sa fac si listeria si pe urm merg la DR MINUNE!

Pupicei la bebei si burticei!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor...si eu, la ceas tarziu de noapte...nu prea ma pasioneaza meciul...de fapt nu vreau sa ma prinda microbul...ca daca ma asez la tv o sa-mi placa

Nici eu nu prea am nervi...sau mai bine spus am si perioade cand nu am nervi, destul de multe, dar am si perioade cand nu-mi intra nimeni in voia...in ultimul timp am fost super calma...cica de la Magne b6 4/zi=elimina stresul...dar...sa va zic ca azi m-am certat la un ghiseu Electrica...eu de obicei nu prea ma cert cu functionarii, dar situatia a intrecut masura...de und eeu imi platesc toate facturile la termen (ultima achitata luni 27.03) ma trezesc in cutia postala cu somatie ca-mi taie lumina in 2 apr pt o factura restanta de 17.6 RON din ianuarie...caut printre chitante si o gasesc achitata (adica alta suma era in factura, dar achitata)...si bineinteles ma duc azi la Electrica....stupoare...este o regularizare, calculata acum cateva zile, pe care daca nu o plateam, ramaneam fara lumina....dupa ce m-am enervat d-na mi-a zis "d-na aveti de plata, nu platiti va taie curentul"...asa ca....m-am enervat degeaba ca tot ca ei a iesit...concluzia...mi-am propus sa nu ma mai deranjeze nimic...

si acum sa va zic altceva...pe la mamicile de mai-iunie s-a creat o adevarata isterie cu niste paturici pt bbei, care s egasesc cica la mag. Bam boo din carrefour Orhidea...sunt ieftinute 14.9 ron si au si o jucarie atasata...sunt moi si pufoase...si bineinteles ca n-am rezistat si am rugat o fata din ploiesti sa-mi ia si mie...par f dragutze...asta asa ca sa stiti ce sa cumparati pt bbe, ca mai avem un pic si intram in febra cumparaturilor...eu mai putin ca mai am unele lucruri, dar oricum...startul a fost dat..imi iau paturica

Acum ca v-am povestit si voua ce se mai intampla pe la maimcile mai batrane, sa revenim la ale noastre:
Stefania, felicitari pentru permis...bravo tie...eu sunt fan sofat...as merge cu masina non stop...nu stiu cum e cu condusul in Japonia, dar in state mi s-a parut supeeeerr...era floare al ureche, mai ales cu masina cu cutie automata...
Bestutza, azi m-am uitat la pozele voastre..ai un super "viezure"
Iulia, si eu tot catre "Maria" m-am orientat...si poate si Ilinca...mai vedem...imi pare rau ca n-am apucat sa vorbim "intre eco", dar sa stii ca am avut dreptate dl dr Iosup s-a incurcat in programari si a fost f mirat cand am intrat si i-am spus ce si cum...in fine, n-a zis nimic, dar cred ca si-a decalat programul pe intreaga zi cu cate 1/2 ora
sanatate multa fetelor care au problemutze...va ls acum ca ma striga Mara sa o scot din cada...am bagat-o la baie sa am si eu un pic de loc la calculator, dar gata, s-a plicti si de baie

Va urez nopate buna, si sper sa nu iasa cu scantei dupa meci

Eliza 20+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

misy si sabana, ma alatur si eu in clubul mamicilor cu nervi. cred ca de la stres mi se trage. Desi incerc sa ma temperez gandidu-ma la bebe nu reusesc intotdeauna. desi nu sunt o persoana plangacioasa, cred ca din cauza hormonilor, am ajuns sa fiu foarte sensibila. Uneori am senzatia ca nimeni nu ma intelege si de aici toate rabufnirile mele. Daca ma gandesc la unele faze chiar imi vine sa rad.

amabella, depinde ce vrei sa vezi in timisoara. monumente istorice nu prea sunt. poate vrei sa vezi catedrala si opera, sunt aproape una de alta. iar daca vrei o runda de cumparaturi, hai la mall. poate ne intalnim la un suc.

22 fix

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragele mele ,la mine situatia nu mai e chiar asa de roz, ceea ce in cazul meu e foarte bine!!! Adica eu cred ca fost ceva trecator, vedem pana maine cum mai stau lucrurile.
Geliza, poate ne vedem maine, nu scapi mai repede de la servici? M-ai facut curioasa cu paturica, poate gasim si la noi in Carrefour... Cica in febra cumparaturilor se intra in luna a 7-a, s-ar putea, pe mine inca nu m-a apucat, dar cred ca si eu ma abtin, ca odata ce o sa incep, stiu ca nu ma mai opresc. Gasisem un set cu carucior mare, carucior mic, cosulet de camera si de masina, rucsac si alte accesorii de la Chicco, cu 11 mil., la oferta, in Carrefour. Ma cam batea gandul, ca erau foarte bune calitativ. Intre timp au schimbat standul si nu stiu unde le-au dus...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragele mele,

mi-au aparut pe fata multe pete sau bubite mici si rosii, nu sunt cosuri, ci doar pete aproape rosii...si pe obraji ( aici sunt mai rosii ) si pe frunte ( mai deschise putin la culoare ).
eu am avut mereu un ten aproape perfect de curat, nu stiu ce sa fac, arat f rau la lumina zilei, cu ce sa ma dau ?

miti 21+

Mergi la inceput