Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
miti2004 spune:
mamanati si restul fetelor, daca ma mai aduceti aminte acum cateva saptamani ziceam ca atunci cand stau intinsa in pat mi se umfla mai mult partea dreapta a burticii, de la buric in jos cum ar fi, doar jumatatea dreapta.
tot in saptamana aia ( sapt 19) mi-au facut si eco morfologica la spital, si i-am spus si doctoritei ca parca e mai mare burtica pe dreapta si cand ma intind doar partea aia se intareste. mi-a zis sa nu iau nimic si ca e ok, bebe atunci chiar era pe partea aia mai mult.
inter timp pe bebe parca il simt mai mult doar pe stanga, iar partea dreapta tot asa e, cand stau intinsa, chiar daca nu se intareste burtica se vede ca e putin mai mare, nu e o diferenta super-mare dar se vede cu ochiul liber. Stau intinsa si se vede diferenta.
Sunt f speriata, nu ma doare nimic acolo, dar ma gandeam sa nu fie fibrom uterin, s-ar putea sa zic tampenii, pt ca nu stiu exact ce e aia, dar ma gandesc la toate lucrurile.
voi ce parere aveti ?
miti 21+
mamaluidavid spune:
Fetelor
va multumesc la toate pentru felicitari,sunteti dragutze,va
pe absolut fiecare in parte fara exceptie.
Kehleyr si 25 Miky
multumesc pentru informatiile despre pantofi,intre timp am gasit un site care are si marimi cunoscute mie,o sa ma risc,mi-au intrat la inimioara pantofii aia,trebuie sa ii am
Adelapop uite de aici mi-am comandat hainele http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=sc_bm_l_2_1036592_1_mo_15/102-4958210-9459350?%5Fencoding=UTF8&node=1084662&no=1036592&me=ATVPDKIKX0DER cred ca livreaza si in Romania insa costurile de transport sunt cam mari.
Miti stai linistita,probabil ca unde se vede mai umflat este spatele bebicului,poate sta intr-o parte de aceea il simti miscand doar pe stanga.
Huacin si Cornelia cum mai sunteti? Sper ca ati scapat de contractii si ca sunteti OK.
Gata,am treaba,vreau sa fac un tort mai deosebit,astazi implinim 2 ani de casnicie 

Stefania 22 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
a.cicel spune:
Neatza
Cineva intreba de cand putem intra in prenatal. Din cate am aflat eu, cu 84 de zile inainte de DNP putem lua concediu. Asta pentru ca trebuie sa avem 42 de zile postnatal, si in total fiind 126 de zile...
Eu nu sunt normala. In 2 saptamani am mai pus un kg pe mine.
Dar si mananc... Mai nou, pe langa toata mancarea, mai mananc si caramele cu fructe. Si mananc, nu gluma. Cate 250 grame pe zi 
20+
POZE
assa spune:
Buna fetelor
Ce harnicute sunteti voi!!!
Nimic nou pe aici, doar faptul ca ieri,am umblat de la 10-15, pe jos, fara sa am absolut nimic..si cine credeti ca murea aseara?????Eu!
M-am incapatant si mi-am lasat totul pe ieri, toate drumurile care le aveam de facut , n-am luat taxi , nu nimic si v-am zis ce-am patit. Si acum mor de calcaie..mi-am luat papuci medicinali de dimineata pana sa ies din casa si am crezut ca o sa pic in genunchi de cateva ori
.Dar suntem ok acum.
Annabella cand intentionezi sa vii? Prea multe nu cred ca ai de vazut, doar asa orasul in sine, fiind si sambata ....viziteaza si tu parcul rozelor, catedrala, mall-ul daca vrei cumparaturi...Da un semn daca ai timp cand sosesti..poate ne intalnim...
Miti2004 petele rosiatice de pe fata sunt din cauza colecistului. O sa treaca...mie mi-au iesit de doua ori pana acum, de la fortare atunci cand vomiti (si eu mai am probleme cu vezica biliara). Partea proasta este ca medicul zicea ca o sa ramana asa, dar la mine se diminuasera complet, pana cand am avut iar o "repriza" din cauza unui mar dulce ---eu tot pe acru ma axez, dar mai gafez din cand in cand.
Mamaluidavid felicitari. Eu am facut scoala, dar din lipsa de timp nu am dat examenul, iar acum nu gasesc un instructor care sa inteleaga ca nu o sa nasc la el in masina
...mi-ar placea sa am si eu permisul pana nasc, dar cine stie...
Mamanati....las' ca o sa fie bine ...bafta!
Geliza ne poti da mai multe detalii despre acele paturici?Este si aici magazinul respectiv si am inceput si noi sa facem cumparaturile si mi-as lua daca ar fi chiar asa ceva interesant.
Va pup pe toate si revin mai pe seara
Assa
25
Amabella spune:
'Neatza, burtici!
Mama, de cand n-am mai scris asa devreme!
Consi, multumesc pentru raspuns. Nu e nici o problema ca nu sunt monumente istorice, ca m-am cam saturat de asa ceva prin alte locuri pe unde am tot vizitat. La cumparaturi...nu stiu daca o sa ajung, ca am unde sa fac si in Bucuresti, dar sunt curioasa sa vad mall-ul de acolo, ca eu nu am vazut altele in tara decat pe astea de aici. Si am auzit ca ala e frumos. De fapt, am auzit numai lucruri frumoase despre Timisoara, in general. Toti care au fost acolo mi-au facut o cantare... Cred ca as vrea sa ma plimb cat mai mult, sa vad centrul vechi (exista unul, nu?), catedrala (ca am vazut-o numai in poze si mi s-a parut frumoasa), vreun parc, daca poti sa imi recomanzi vreunul. La posturile locale ce se zice despre vremea de sambata? Ca eu ma tot uit pe cele nationale si zic ca azi ploua, dar maine vine ploaia aici si pleaca de acolo.
Cu privire la intalnire, da-mi daca vrei nr. tau de tel pe PM, ca sa te sun, ca nu stiu pe la ce ora si unde o sa ma aflu. Eu ma duc acolo cu sotu', care are treaba, si nu stiu la ce ora o sa termine.
A.cicel, sa nu te aud ca te plangi de kg! Pai 1 kg in 2 saptamani e ok, eu vreo 6 saptamani la rand am pus cate unul pe saptamana! Intelegi? Asta drama!
Iar acum ma chinui sa ma abtin de la o gramada de chestii si sa mananc cat mai hipocaloric, si parca vad ca cresterea in greutate ramane constanta! In ritmul asta, o sa iau 30 de kg pana la sfarsit!!! 

Amabella
24+
Amabella spune:
assa, iti multumesc si tie pentru raspuns. acum am vazut ca mi-ai raspuns si tu. sper sa am vreme buna, ca tare as vrea sa merg prin acel parc. cred ca am facut o pasiune pentru parcuri de la o vreme incoace.
ajung de dimineata, ca plec cu un tren la cuseta in seara asta la ora 23 din buc. am zis ca e mai comod decat sa stau 8 ore cu fundul pe scaun si picioarele atarnate in masina. si cred ca o sa ajung pe la 8 dimineata acolo, nu m-am uitat pe bilet, ca l-a luat sotul. dar el are ceva treba pe acolo de dimineata, asa ca nu stiu cand o sa o termine. eu cred ca ma duc cu el la acea intalnire, desi inca nu m-am hotarat. m-am gandit ca e prea devreme sa umblu singura prin oras intr-o zi de sambata, si nici voi (tu si consi) nu cred ca aveti chef sa iesiti la o cafea pe la 8:30-9:00. sau aveti?
da-mi si tu, te rog, nr tau de tel pe PM, ca sa vb.
madacristina spune:
Buna dimineata,
Ce mai faceti?
Pumpkin...acum o sapt,martea trecuta cand m-am internat aveam 26 sapt asa mi-a zis doc, deci sapt asta am 27....atunci cand am fost la intalnire nu aveam 25 sapt si spuneam ca luni intram in 26?
Eu una nu stiu ce sa mai zic....cate sapt am...si med de familie si doc mea la fel zic ca am sapt asta 27....dc sunt 26 asta e....ideea e sa fiu k de acum inainte....
Va pupic....
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 27 saptamani si 4 zile
nicole25 spune:
buna fetelor
am si eu o nelamurire.Ieri am fost la mmedicul de familie si mia dat sa iau materna cu seleniu(luam si inainte) si in plus calciu cu D3 si un supliment de fier ferogama sau cam asa se numeste.Eu din cate am auzit calciu provoaca contractii.Voi mai luati careva asa ceva?
Mai nou cand stau la birou si scriu bb meu ma anunta ca e si el prezent si sa nu uit de el.e asa o senzatie placuta.Abia astept sa il tin in brate.
Am observat de asemenea ca au inceput sa mi se umfle putin picioarele la glezna.Asa ca Bulinutza nu esti singura care are astfel de probleme.Apropo cum te mai simti?Tot cu treaba multa?
Si daca stiti mai am o intrebare .Se considera prenatalul si postnatalul vechime?
nicole 25 25+
geliza spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Dragele mele ,la mine situatia nu mai e chiar asa de roz, ceea ce in cazul meu e foarte bine!!!Adica eu cred ca fost ceva trecator, vedem pana maine cum mai stau lucrurile.
Geliza, poate ne vedem maine, nu scapi mai repede de la servici? Medeea
De ce zici asa? ce nu e roz si de ce e f bine? nu inteleg nimic
Assa, o sa caut poze cu paturica...uite ca am gasit la una din mamicile de mai-iunie http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/detail?.dir=1c55&.dnm=354bre2.jpg&.src=ph
Eliza
20+
si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
edit:Medeea, din pacate we asta nu sunt acasa...plec imediat dupa serv si ma intorc duminica...lasam pe altadata, da?