Mamici de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, adineauri m-am asezat putin in pat, cu burticul in sus, si ce credeti ca a facut bebelinul meu? nu stiu cum s-a miscat el acolo, ca la un moment dat mi s-a ridicat burtica in partea stanga, dar mult de tot, si a ramas asa cateva secunde, nemiscata. apoi s-a asezat la loc. apoi s-a ridicat la fel, in acelasi loc, a mai stat putin asa si iar s-a asezat. cred ca face piticul meu niste acrobatii pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

azi sunt foarte obosita, cred ca din cauza vremii dar se pare ca se duce noul si va apara soarele. Oricum azi este vineri si nu oricare vineri, este ziua in care am ajuns si noi la mijloc de drum.

Uraaa, azi am facut 20 de saptamani fix si bebele meu este si el activ asa de dimineata

madacristina vezi ca este aici la noi pe forum un site unde poti calcula saptamanile in fc de ultima menstruatie. Eu am acasa cumparat un disct pe care sunt trecute saptamanile si cumva cu sageti si poti calcula cu el fain exact zile si saptamani. Dar si site-ul asta este super.

Se vede deja cerul albastru, uraaaa!

va urez o zi buna. Trec si eu la trebi sa le termin si apoi sa merg acasica mai repejor.

20 fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Amabella activeaza-ti optiunea PM. Vorbim acolo.

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
in sfarsit o veste buna, seful e plecat, deci scapam poate maine de nenorocitele de sedinte si stam si noi pe acasa!!!
map si bebelina mea a fost activa de dimineata, foarte placut este s-o simt;
madacristina, eu sunt in sapt 22 (neimplinita -21 sapt si 5 zile), cand merg la control spun sapt care se va implini,; nu pot sa spun ca sunt in sapt 21 pt ca am depasit-o deja;nu situ dc ai inteles;
amabella, plimba-te si pt mine prin timisoara, n-am mai fost de 13 ani, mi-a placut f mult orasul;
bulinuta, unde esti?
stefania, felicitari pt aniversare! multi ani inainte!
pupici
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neata la fete!
Consi, Sabana si Misy, io momentan stau bine cu capu'si nervii, la fel ca si Pumpkin am devenit o mare nesimtita, bb e mai important ca orice altceva, restul sunt marutzisuri neimportante...
Mai am momente de teama, recunosc, mai sunt zile sau nopti cand nu pot sa dorm si ma napadesc ganduri negre, dar incerc sa le alung repede, de multe ori ma ajuta bb care misca pe acolo si imi raspunde.

Amabella, o sa iti placa rau Timisoara, eu ador acest oras. Ador parcurile alea inflorite vara, catedrala si oamenii calmi si draguti, mancarea si restaurantele...te asteptam cu imprestii

Ce frumu e p-afara mai fetelor, cred ca o sa eliberez si eu ringu'ca stau in picioarele muncitorilor...
Camera lui bb e aproape gata si sunt innebunita dupa cum a iesit...i-am facut-o pe verde cu vanilie, un bej deschis asa... i-a cumparat tati lustra-avion cu coiotul din desene animate, e belea de frumoasa

Cristina 25+

Mergi la inceput

assa, gata, am activat PM. nu stiam ca trebuie sa o activez eu. credeam ca e activata oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Geliza, eu am avut probleme cu sangerarea aia roz, care acum a trecut, de-aia e bine! Deci pana la urma a fost de la vijelie, m-am speriat putin, a fost si frig, sigur asta a fost. Ca acum nu mai e nimic, nimic, bine ca nu a trebuit sa ajung la urgenta...
Am vorbit si eu mai devreme cu bebelina mea, care nu mai daduse nici un semn cam de multisor, i-am spus sa-mi zica bunadimineata si m-a lovit usor de doua ori, apoi a adormit la loc.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Fetelor la capitolul nervi si eu ma felicit Am inceput sa reusesc sa nu ma mai enervez, mai ales la munca. Aseara a trebuit sa discut ce am lucrat cu un coleg, cica instructor al meu care ieri si-a facut timp de mine. A modificat el acolo pana la luat naiba insa nu uita sa spuna mereu ca de fapt este bine ceea ce am facut dar ca vrea el sa spuna clientului mai pe scurt. Si-mi zicea sa nu-mi fac griji ca modifica atata ca-i normal. Altadata ma evervam ca face asa mereu, dar acum pur si simplu m-am uitat la el si i-am spus ca poate sa modifice cat vrea ca eu nervi oricum nu-mi fac ca nu fac bine lui bebe Cred ca l-a amuzat ca nu s-a suparat pe mine. De fapt anul trecut pe vremea asta si sotia lui are cam in situatia mea asa ca eu cred ca intelege.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Am intrat repede sa va salut. Am reusit sa fac programare la eco azi la 6. Am inima cit un purice. Miti, assa, merci ca-mi tineti pumnii. Am niste emotii parca ma marit la 6, nu fac eco.

Miti, nu ti-am zis eu ca e totul OK si sa nu-ti faci griji. Nu poti sa ai contractie pe jumatate de uter. Lasa-l pe bebe sa-si mai ridice funduletul in care parte o vrea el, ca pe saptamina ce trece tot mai strimt o sai fie acolo in burtic.

Miti daca ai doar pete rosietice-maronii, si nu cosuri sau bubice, ar putea fi pigmentatie in sarcina CARE DISPARE DUPA NASTERE. Iar daca sunt totusi bubite mici, cum a spus ASSA
sunt de la .

Va pupacesc pe toate,
Sper sa am tomp diseara sa va scriu cum a mers. Sotul crede ca e fetita in burtic. Si eu la fel. Poate imi spune nenea doctor diseara.

Mergi la inceput

mamanati, iti tinem pumnii la echo, sa fie bb bine si sa fie fetitza. ca prea sunt multi baietei si mi-e teama sa nu ramana neinsurati.

Mergi la inceput