Mamici de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, va urez we placut, caldura, soare si plimbari din belsug
ne auzim duminica sau luni ca plec sa ma aerisec si n-am net

Eliza 20+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

burtici, va urez si eu un we placut, plec la iarba verde;
mamanati, sa fie asa cum va doriti (albastru sau roz)! pupici
ma intorc luni in luna a sasea!!!!
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce spor aveti la scris... Abia reusesc sa tin pasul cu voi. Azi am avut multa treaba prin oras, asa ca nu prea am avut timp de net. Si maine plec la Tg Mures...Ne mai citim duminica.

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor va multumesc tuturor pt raspunsuri ! o sa incerc sa ma obisnuiesc cu noua mea fata de dalmatian cu pete rosii

mamanati, si eu ma gandeam ca poate e de la bebe, dar burtica mea e mai mare pe dreapta de vreo 3 saptamani deja, se vede doar cand stau intinsa. sa nu se fi miscat bebe de atata timp ? oare o fi spatele lui si picioarele pe stanga ? eu ma gandeam serios la vreun fibrom...

pupi la toate,
miti 22+ de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am si eu o rugaminte: ati auzit de vreun tratament anticelulitic care se numeste Universal Contour Wrap?
Asta este tratamentul care a aparut la salonul unde merg eu sa ma pensez si ma gandeam ca dupa baby sa fac si eu un tratament. Dar acum nu stiu cat de bun o fi ca pretul nu e f mare 3 sedinte in jur de 120 de lire. Dar a mai auzit cineva de asa ceva? Eu va pun si situl sa vedeti despre ce vb: http://www.universalcontourwrap.co.uk/default_old.asp .

Ms si va urez la toate un weekend cat mai frumos!

------------------------
20+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

nicole, eu stiu ca e f. important calciul in sarcina, dar e mai bine sa-l iei din alimente. eu l-am intrebat pe dr. meu ginecolog si mi-a zis ca in nici un caz sa nu iau calciu pastile. oricum mi-a dat materna cu seleniu care are si el calciu, dar "suficient de putin sa nu faca rau". mi-a recomandat sa iau calciul din lactate. am citit undeva ca ai nevoie cam de 1200 mg de Ca / zi, asa ca 2 iaurturi sau diverse combinatii de lactate iti asigura usor doza zilnica.
apropos de medicul tau de familie care ti-a recomandat, matusa mea este medic de familie undeva in provincie. si ea imi spunea ca au sarcina de sus sa recomande la toate gravidele Ca cu D3. am intrebat-o cum ramane cu contractiile si a zis ca am dreptate, si ea stie ca provoaca contr. dar asa au primit sarcina. ma gandesc sa nu faca cumva statistici pe noi, sa determine exact reactia la Ca. nu ar fi primul medicament de care am auzit asa ceva.
sper ca nu m-am lungit prea mult, dar m-am gandit sa-ti spun cam ce stiu si eu. concluzia mea e ca nu ar trebui sa iei, cel putin nu inainte sa mai intrebi si alti dr.

ada + 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Aparem si noi rarut si nu cu vesti foarte bune.
Ma gandeam la voi si ce bune is sfaturile alea cu fii cat mai napasator si mai ignorant, tu si bebe contati.Ei iata ca la mine scumpii mei socri au grija sa imi toace nervii si de-atatia nervi m-am dus la spital sa vad ce si cum ca nu imi era prea bine.Se inmuiase colul de cateva saptamani, am incercat sa ma menajez dar...Este scurtat la 2 cm, si daca nu ma potolesc cu nervii nu stiu ce se poate intampla.

Nervi???Oh cu carul, orice face copilul meu cuminte(super cuminte, cu cateva nazdravanii la activ) ma enerveaza, ma irita, sfarsesc prin a ma enerva si a ma inchide in baie sa urlu.Cred ca ori cuna vecinii dupa nebuni ori ma duc eu, asa as vrea sa plec undeva singura si sa uit de tot, sa treaca timpul si sa fie bebelina sanatoasa.

Nu mi-a fost (prea)greu singura, sotul e acasa rar si cate putin, eu is cu toate.Citeam de permis, masini etc.Pai daca nu as avea as fi terminata ca nu m-as putea descurca de nici un fel.

Eh cand mai aveti doza de-aia puternica de toate cele trimiteti-mi si mie.Pana atunci incerc sa ma calmez(atat ma rog calma sa fiu si sa ignor magariile "scumpilor".

-----------------------------

Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

bUNA BURTICI !ce stiti despre epidural ,m-a sunat o prietena ca a auzit epiduralul poate sa paralizeze ,si exista risc si pentru bebe ,am intrebat doctorul ieri si a zis ca nu a auzit de asa ceva ,o sa merg pe saptamana viitoare la spital se da un filmulet de 10 minute unde explica tot ,plus ca vreau sa vizitez unde urmeaza sa nasc ,sa ma interesez de clase ,ceva gen Lamaze. Asa ca daca stie vreouna din voi despre epidural ,spuneti-ne si noua.+26

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Parerile sunt impartite. Am o prietena care a nascut de curand si de la epidurala i s-au blocat contractiile, nu l-a mai simtit pe bebe, iar dr s-au urcat cu picioarele pe burta ei ca sa il scoata. Mai aveau un pic si ajungeau la forceps. In cele mai multe cazuri asa se intampla de la epidurala. Totusi sunt multe femei, care o suporta foarte bine si nasc aproape fara dureri. Depinde si de organism. Eu una sunt hotarata sa nasc natural fara epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetelor,

am si eu doua prietene care au facut epidurala una aici la München si una in state.

Prietenei de aici nu i-a pris decat pe-o parte, pe cealatla simtea.

Celei din state i-a prins bine si nu a avut probleme. Insa stiti ce-a facut? A rugat-o pe asistenta sa-i aduca o oglinda mare asa incat a vazut cand apare bebele si a stiut cand sa impinga, si-a vazut nasterea in direct Eu nu stiu daca as putea sa dac asa ceva, nici nu mi-ar fi dar prin cap

Am inteles ca depinde de organism, poti sa-o faci si sa nu-si faca efectul. In alta ordine de idei am inteles ca epidurala se face asa incat aproape sa iasa copilul sa-i cam treaca efectul, tocmai din cauza faptului ca nesimtind nimic nu sti cand sa impingi.

Babee spune-le de la obraz socrilor tai ca ai nevoie de odihna si ca decat sa te mai enerveze mai bine evita sa apara in fata ta o perioada. Sincer, poate nu-i politicos sa faci asta dar pentru tine si bebe este sanatos. Vorbeste si cu sotul tau sa stea de vorba cu ei eventual. Sunt austrieci socrii tai? Ca daca da neamul asta mai de nemti asa sunt directi, fii si tu ca ei. Nu te mai supara pentru niste mofturi ale unor oameni care poate nu stiu nici ei ce vor. Invata sa ignori, este destul de dificil dar odata invatat stii ce bine face?

Va pupic pe toate burticile si va dorecs si eu un weekend cu mult soare!

20 fix

Monica

Mergi la inceput