Mamici de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
miti2004 spune:
dragele mele,
sunt fff trista

si va rog sa ma iertati, sincer nu vreau sa va apuce si pe voi.
pai in primul rand pt ca dupa cum bine stiti o mamica de ian-feb a murit la nastere, pe urma la martie-apr au murit 2 bebite, fetite amandoua, si tot la martie-apr o mamica are niste probleme acum dupa ce tocmai a nascut , si ma rog pt ea sa o ajute Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede !
sincera sa fiu mi-e frica sa mai intru pe forum, nu va pot spune ce stare aiurea de neliniste pot avea...mi-e fff frica !!!
va rog nu va suparati pe mine, dar nu aveam cui sa-i spun toate astea ! ( sotu' e plecat pana la sf sapt viitoare ).
va pup,
miti 22+
pika-pika spune:
Buna fetele!Apar si eu dupa o lunga absenta.Imi cer scuze dar sa stiti ca va citesc,in ritmul in care pot eu ca...tare greu mai e sa tin pasul cu voi.Capitolul asta abia l-am inceput dar am zis sa va scriu intai.
Ieri am fost si noi la doctor si ca sa intru si eu in randul lumii vin sa ma plang de kg...M-am ingrasat in 2 saptamani 2 kg...mi se pare mult pentru ca nu am mancat mai mult decat de obicei,am facut gimnastica
Nu ma stresez prea tare dar am ramas foarte surprinsa.Nu ma asteptam.Eu m-am ingrasat 2 kg iar bebelusha 200 de grame.Ea
...e o scumpete.Am avut norocul ieri sa i se vada clar fata,isi misca gurita ca si cum ar fi cascat(banuiesc ca bea lichidul amniotic)si era deja cu capul in jos.Are aproape 800 de grame...ce sa mai...fata mare![]()
Apoi am fost la cumparaturi si am gasit niste perdele cu Chip'n Dale si mocheta...n-am rezistat si le-am cumparat pe loc.Mie mi-au placut de mica si aici sunt destul de greu de gasit.Am sa fac poze dar pe la sfarsitul lui aprilie decoram camera,incet,incet...Suntem asa de nerabdatori!!!
Cristina_Ioana,cam tarziu dar iti multumesc mult pentru informatia in legatura cu crema Mustela.A doua zi mi-a si cumparat tatal meu una si mi-a trimis.Mie mi-au aparut cateva vergeturi pe sani si mi se pare ca de cand folosesc crema se vad mai putin.Folosesc si crema pentru burta,tot Mustela,dar acolo inca nu sunt probleme,sper sa nici nu apara![]()
Cornelia si huacin aveti grija de voi.Ati ajuns pana aici...Mai e un pas pana la nastere
Stati cumintele in patut ca sa creasca bebei.
Pumpkin si Kehleyr drum bun si relaxati-va cat mai mult.
25miky te rog mai pune o data pozele de la baby shower ca nu am apucat sa le vad.Si eu astept baby shower-ul meu ca sa pot cumpara ce mai am nevoie dupa.Ar trebui adoptata traditia asta si in Romania.
sanziana ai intrebat daca stim pe cineva care a nascut la 6 luni.Sotul meu are o cunostinta care are un baietel de un an si ceva,nascut la 6 luni jumate.E foarte vioi si nu au avut probleme deosebite cu el.Dar sa speram ca va fi cazul nici uneia dintre noi.
mamaluidavid n-am apucat sa vad.Ai fost la doctor?Nu ti-a spus inca ce e?Parca spuneai tu ceva ca nu vor sa-ti spuna,nu?Chiar nu vei stii pana la nastere?Eu as muri de curiozitate.
M-am intiiiins!!!Gata!Va pup pe toate.Revin dupa ce mai citesc din urma.
26+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
pika-pika spune:
Stefania felicitari pentru permis.Aici este foarte important,nu poti sa te misti fara masina...Da-mi si mie link-ul cu hainute de gravida plssss
Medeea76 cand am fost internata pentru sangerare aveam 7 sapt,dar la cateva zile s-a internat o japoneza care sangerase la 6 luni.Avea placenta jos inserata.Nu o lasau sa faca nici dus.A stat o saptamana in spital si la cateva luni am vazut-o la control.Daca doctorul nu ti-a spus nimic in mod deosebit si acum esti bine nu cred ca are rost sa-ti faci griji,dar menajeaza-te cat mai mult.
pumpkin tu ne dai noua tonul.Ai intrat in al treilea trimestru!!!
Acum ,acum te ajungem toate din urma!!!
poze cu noi
mamaluidavid spune:
Buna fete frumoase!
Eu ieri am avut o zi tare aiurea din pacate
,asa cum v-am spus, am aniversat 2 ani de casnicie dar din cauza mea am ajuns sa ne ciondanim
.
Mi s-a pus pata de la nimic
,offff hormonii astia;dupa aceea mi-a parut rau dar sunt prea mandra sa recunosc 
De obicei stau bine cu nervii,nu prea am motive sa ma enervez,copilul e cuminte si cum ma prinde imi ridica bluza sa mangaie burtica,desi trebuie sa fiu atenta ca il mai scapa si cate o palmuta sau pumn
;sotul ma rasfata
,bebe ma mangaie din inauntru
,ce mai VIATA E FRUMOASA!!!!!!!
Un week end frumos va doresc!
Stefania 22 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
pika-pika spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Geliza, eu am avut probleme cu sangerarea aia roz, care acum a trecut, de-aia e bine! Deci pana la urma a fost de la vijelie, m-am speriat putin, a fost si frig, sigur asta a fost. Ca acum nu mai e nimic, nimic, bine ca nu a trebuit sa ajung la urgenta...
Am vorbit si eu mai devreme cu bebelina mea, care nu mai daduse nici un semn cam de multisor, i-am spus sa-mi zica bunadimineata si m-a lovit usor de doua ori, apoi a adormit la loc.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
Ma bucur ca esti bine
.Asa apar eu cu mesajele...mai intarziata...sorry!!!
26+mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
Stefania felicitari pentru permis.Aici este foarte important,nu poti sa te misti fara masina...Da-mi si mie link-ul cu hainute de gravida plssss
poze cu noi
Multumesc ,si da,din pacate doctorii mei nu vor sa spuna daca bb e fetitza sau baiat asa ca probabil nu am de ales si va trebui sa astept pana nasc.Spun probabil pentru ca ma bate gandul sa merg la alt spital pentru a afla,inca nu m-am decis
Uite aici link-ul pentru haine http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=sc_bm_l_2_1036592_1_mo_15/102-4958210-9459350?%5Fencoding=UTF8&node=1084662&no=1036592&me=ATVPDKIKX0DER
Stefania 22 +
si
David(24 dec 2004) www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Muuh spune:
Babee da ignore la socrii. Stau cu voi? Daca nu pur si simplu fugi din calea lor: o cumparatura, o plimbarica, o bomboana, o maslina. Numai nu sta cu ei. Poate incerci sa te relaxezi un pic mai mult si asa o sa vezi lucrurile mai in roz. Poti ruga pe cineva sa stea 1-2 ore cu cel mic si tu sa te ocupi doar de tine? Sau sa faci ceva doar cu sotul? Uite eu iti dau din calmul si optimismul meu (ma rog asta e mai mic cateodata) pana iti mai creste si tie putin. 
25 miky da eu stiu ca exista riscul sa ramani paralizata dar din ce am citit el este fooaarte redus. Cumnata mea a nascut de 3 ori cu epidurala, nasa mea o data dar spune ca ii pare rau ca nu a putut sa faca si la prima nastere si ele nu au avut nici o problema. Eu vreau sa nasc natural cu epidurala. Legat de riscuri eu ma gandesc asa: riscuri sunt la tot pasul (eu una sunt alergica asa ca si daca mananc cine stie ce aliment care imi declanseaza o alergie puternica sunt pa, daca cumva "in cartea cea mare" este scris ca firul meu se termina la nastere atunci asa va fi. Asa ca punand in balanta avantajele si dezavantajele eu aleg epidurala - si sper din tot sufletul sa prinda, sa mi-o poata face etc... si mai presus de toate sa nasc un copil sanatos si norocos.
Miza
23
pika-pika spune:
Gata!Am reusit sa citesc tot.Sotul meu a racit si stau acasa,el doarme,eu ma plimb intre calculator si aragaz(ii fac o supica)Asa ca azi poate am sa scriu mai mult,sa nu va suparati pe mine...
Babee,imi pare rau ca nu esti bine.Eu cand n-am chef de nimic si de nimeni ma inchid in casa,inchid telefon,nu raspund la usa si fac ce am eu chef.Nu poti sa faci asa?Si totusi ei nu inteleg ca tu ai nevoie acum de liniste?Spune-le ca e periculos pt bebe,incearca sa-i faci un pic sa se simta vinovati...desi unii oameni sunt mai nesimtiti...![]()
miti2004 si eu am aflat ce s-a intamplat.Dar noi trebuie sa fim optimiste si tu la fel.Trebuie sa fim curajoase,conteaza mult starea noastra de spirit la nastere...Doamne fereste!
Stefania,mersi pt link.Eu nu as fi rezistat sa nu stiu ce e.Eu sunt foarte curioasa in general.Oricum iti doresc sa fie fetita,frumoasa,sanatoasa,desteapta!!!
Bine ca s-a adus vorba de epidurala ca eu sunt pe dinafara...Se foloseste si la nasterea naturala si la cezariana?
Ma duc sa vad ce-mi face bb mai mare(adica sotu',cand e bolnav parca ar fi un copil).Pupici
26+
poze cu noi
Babee spune:
Oof si oof.Map si Muuh asa as vrea sa bag capul precum strutul si sa nu vad, sa nu aud.Socrii nu stau cu noi, sunt in Bucuresti dar au fost alintati si invatati cu bani multi, iar acum chiar nu se mai poate.Intr-o luna doua ne vom muta, costa mult apartamentul, mobila etc, sunt alte prioritati.Eu sunt optimista de fel, dar acum is mai sensibila si posibil sa mi se para si mai si situatia.
Nu prea am cu cine lasa copilul,am avut si bone in perioada cat am lucrat dar am renuntat.Nu prezentau incredere, furau, minteau, vroiau o gramada de bani pentru mai nimic
.Asa ca ...singurei si puisorii nostri.
Am mai citit si eu pe forum, dar am hotarat sa nu mai intru decat in anumite locuri,si atat.Ca pana la urma nu imi fac mie bine.
Week-end placut fetelor si sanatate multa
-----------------------------
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)
pumpkin spune:
Va invit sa continuam la capitolul 36 .
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 

.