Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa va spun de CALGEL. Cumpar ieri. Azi deschid tubul, apas si din jumatate de tub (care oricum e mic, mic) iese aer. Astfel am ramas cu jumatate de tub de CALGEL.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

da, codrutza si eu am patit la fel cu calgelul; da probabil ca e politica aia ambalaj mai mare la continut mai mic sa nu descurajam clientul; nu stiu cat de eficient e-mariei i-au iesti o groaza de dinti dintr-odata insa fara mari probleme; eu i-am dat cu clagel doar ocazional si parea sa se linisteasca dupa el; ce pt spune cu siguranta e ca ii place f mult gustul ca il molfaie nevoie mare

biumil, da, la ce pagina e sotul? noi avem capital la birou

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La noi situatia se agraveaza: las copilul singur pe jos, in citeva minute gaseste ceva sa se ridice in picioare, apoi in maxim juma' de minut gaseste ceva muuult mai interesant de facut cu miinile decit sa se tina, si cade. A luat pina acum capuri de masa, de ciment, etc. Unde ziceati ca pot sa-i fac radiografie - sau ce se face - in Bucuresti? Macar periodic sa o duc la control, ca dupa fiecare cazatura e mult prea des.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana - multumesc pt. dvd. E super
Am vazut palariuta despre care vorbeai. Frumoasa. Mai astept si eu pana la reduceri...

Kid - . Fetele nu s-au vazut de vreo sapt pt. ca anya a avut contact cu o fetita cu varicela (inainte ca acesteia sa-i fi aparut bubite - deci nu stiam ca are) si din pacate pt ea o cam tin in carantina; nu vreau s-o aduc in contact cu alti bbi cam 10-14 zile. Cred ca n-o sa faca boala, ca are anticorpi de la mine, dar e mai bine sa fiu prudenta. Imi pare rau ca n-o sa fim langa Sarah cand face 6 luni (adica maine).

Vero - felicitari lui Stefanut pentru acrobatii.

Norina - multumesc pt.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta, Ramona si eu am patit la fel.
ce idioti astia care au fabricat tubul. Pai se poate? Da-mi banii alela...
La noi functioneza gelul asta.
Dr. noastra de familie este o dr. ca nu doresc la nimeni....cred ca asta profeseaza numai asa pentru bani, ca habar n-are de nimic.Imi vine s-omor.
Sa revin...ea a zis ca "vai sa nu-l dai cu gelul asta ca e toxic". PAi zic eu: "numai cum mi-a zis dr. pediatra la nevoie".

Prima data cand a venit in vizita la noi acasa si-a pus mainile la putulica lui stefanut fara sa se fi spalat inainte. Cine stie pe ce pusese mana inainte.
Am fost un car de nervi, dupa ce a plecat. imi venea s-o
Ea habar n-are cu ce se mananca copii mici, mai multe stim noi decat ea. Notiunile generale sa le stie, nu?
Ieri inca o faza cand ne-am dus sa facem vaccinul. eu i-am spus ca Stefi saliveaza foarte mult. Ea: "pai trebuie sa-i iasa dintii de sus". Eu zic: pai aia de jos ies intai". Ea: da, ai dreptate. Si incepe sa-i caute dintii aia de sus in gurita.
si inca una: s-apuca sa-l asculte cu stretoscopu' peste body si bluzita.
Ce dr. sunt unii, vai s'amar

Noi ne-am inscris aici ca e la 2 pasi de casa.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana - n-o iradia pe Miruna. Daca nu are nici un simptom dupa cazaturi (adica varsaturi, somnolenta, plans necontrolat si altele pe care nu le mai mentionez ca sa nu te sperii), inseamna ca e bine. La radiografie se vede daca are fracturi, insa astea dor si se umfla ca naiba; ar plange fata si ti-ai da seama ca e ceva in neregula.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, si al meu trage niste capuri la patut. Da rnoroc ca ziua il tin in tarc. In patut numai la somnic.

Pai daca nu plange, nu te panica. Lasa radiografiile ca n-are nimic.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dr. Anya, cu placere. Te anunt cind sint palariutele la reducere.

Mai am o intrebare: a facut vreo-una din voi carte de munca bonei ( ca persoana fizica, nu juridica)? Tot citesc peste tot ca se poate, dar nu am vazut pasii concreti nicaieri. Cred ca daca ii fac si carte de munca o sa fie si mai motivata.

Azi i-am explicat bonei ca pe luna martie ii platesc doar zilele lucrate, adica procent din salariul stabilit, si mi s-a parut ca s-a intristat un pic, cred ca se astepta sa-i platesc o luna intreaga. Oricum, i-am facut deja fluturas de salariu, sa inteleaga clar cum am facut calculele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am mai citit ...
Kristinuta, bine ai revenit! Ne-am gandit la tine.
Hildi, nu te mai simti in plus, te rog, nu e cazul. Am vazut poze, Stefan e un scump scump. Si ce ochi are ...
Carmen, eu tot in secta scaunelor polly sunt, am studiat si cum e cu scaunele de lemn, mie sincer imi plac mai mult astea de plastic ca le poti spala mai usor, la o adica pun furtunul pe el , se strang ... mie imi place scaunul asta pe care il am, desi nu am folosit pana acum decat pozitia cea mai verticala a spatarului (deh, l-am luat la 6 luni cand copilu' deja urla daca statea pe spate) si doar vreo 2 din cele n pozitii pe inaltime. Mi-am pus si eu problema cum o sa incapa si scaun si carucior si pat in portbagaj, si eventual si niste bagaje pe langa, nu stiu, inca nu am facut testul.
Ioana, nici eu nu i-am dat inca ficatel si nici galbenus. Mi-e cam frica cu galbenusul de vreo reactie alergica. In schimb mananca de cateva zile si Matei carnita de pui. Ii place la nebunie. Cu ficatelul eu nu am nici o problema, dar imi aduc aminte de fetele americanilor cand ziceam ce mult imi place mie ficatelul (la ei nu se consuma asa ceva, cica folclor ca e plin de toxine, se gaseste prin magazine, foarte ieftin, va dati seama cum se uitau la mine care cumparam numai delicatesuri gen branza feta si cascaval de nspe dolari bucatica si alaturi puneam si o galetusa de ficat ).
Si eu am sperat la ochi verzi/albastri ca ai sotului dar ochii copilului au virat-o iremediabil spre cel mai clar caprui asa ca m-am resemnat si sper ca fetita pe care o s-o facem (asta daca citeste sotul) sa fie creata ca mine si ochi ca ai lui tac-su.
Ramona, imi pare rau de Maria. Eu am tot auzit ca nu e bine sa mananci danone, nu stiu ce sa zic, eu de cand eram gravida nu mai pot sa-l suport, inainte imi placea, asa ca am zis ca o fi ceva semn ca nu e bun si deci nu o sa-i dau.
Nici la noi nu intra pantofii in picioare sau intra dar nu stau acolo.

gata, am terminat de citit capitolul trecut. intre timp cred ca ati mai scris niste pagini pe-aici pe care nu le-am citit, am inceput reply-ul pe la 11.30 dimineata si uite cat s-a facut.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna ziua tuturor!
maine mergem si noi la vaccinul de 6 luni, speram sa trecem cu bine!

andrei e super marait si plangacios, nu stiu ce mai are, ne-a iesit si noua dintisorul de sus, al treilea, dar cred ca inca il mai doare gingia, sau apare al patrulea, ca nu mai stiu de ce e asa.......de 2 zile adoarme doar dupa 12 noaptea, azi noapte a facut si febra 37.6 si nu stiu de ce , ma gandeam ca poate i-a fost cald, ca am uitat sa opresc caloriferul. oricum i-am dat o doza de panadol preventiv.
maine vreau sa-i cer dr. trimitere la ORL, ca Andrei se cam trage de urechi, nu pare sa-l doara dar vreau sa fiu sigura....
Noi papam iaurt clasic de la Napolact, pentru ca asa mi-a zis dr. sa-i dau, si vad ca ii merge bine . eu ii fac iaurt cu mar copt, e foarte bun, si ca sa-i mai schimb meniul papam si alte fructe de la borcanel.
ieri i-am dat si eu para de la borcanel si sa stiti ca a facut scaune f. moi, dar a papat si tot borcanul
azi e ziua lui Andrei, a facut 6 luni!!!!
multumim pentru urari!!!! LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti ai zilei!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput