Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
dani_flor spune:
Codrutza felicitari pentru Petra vorbareatza , io cind ai zis de tai-tai acu' vreo luna m-am gindit ca vorbeste
nanadana, mersic fain, sa stii ca e putin soare azi, ma duc afara cu puiu'!!!
maddy, mersic fain , ... e de groaza contul asta al tau
Vero, bine ai revenit .
Marlena, felicitari pentru puiul vorbaret!
Tonnia,mersic de felicitari, brava pentru somnic, noi taman am intrat in rindul nedormitzilor
tangerine, multa sanatate Mariutzei tale!
Fetelor am intrat si noi in clubul celor care nu dorm noaptea . Si habar nu mai am ce sa presupun . La inceput am zis ca de la constipatzie, dar acuma nu este constipata si de 2 nopti face destul de urit. Si ziua mai oracaie, dar parca nu simtzi asa tare ca noaptea O veni si dintzisor 2 .
Intru mai pe seara, sper sa apuc sa vaz si ce ati mai zis, va si va urez o zi super.
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
norina spune:
Anya, merci frumos de raspunul pt ca+ vit c, cred ca te-am innebunit toate cu intrebarile . Uite pt tineHildegard, daca se cunoaste vaccinul este bine, nu-l mai faci, asa ca stai linistita...Ioanaiti multumesc pentru informatiile pt iaurt si vit c Chiar ca boiereste bona ta, dar merita tipa ,din cate am inteles isi face f bine treaba asa ca si cu stimulentele astea sigur nu pleaca de la voi RalucaCostiurin iti multumesc si tie pentru raspuns, acum m-am lamurit cum stau lucrurile, eu ii dau in continuare ca lactic , ca la noi inca nu a reaparut gluconicul , asa e cand stai la tzara....Apropos de vaccinuri , stiti cumva cand trebuie facut urmatorul (dupa cel de 6 luni)??? Nu de alta, dar sa stiu si eu cat timp stau fara stres...era un zvon cu antirujeolicul ca s-ar face la 7 luni, ca bantuie rujeola, dar cunoscatorii in materie cica nu prea ar fi indicat.voi stiti ceva de chestia asta?Sofia, ce mai faci? ca nu prea te mai vazui p-acilea....Multi pupici si Nukai Norinapoze
BiuMil spune:
codruta, spui ca napolact nu are lapte praf? sa notez si eu atunci...
ioana, mi-am adus aminte...ce ai facut cu asigurarea bonei? 900 000 trebuia sa plateasca la ce venit decalarat? la minim?
mai fetelor, nu stiu ce sa fac cu medicul de familie....inca nu l-am inscris pe Milan la nimeni, iar Dr mea nu poate lua copii sub 2 ani...de unde scot eu dr de familie pt el???
ca sa ma laud un pic, sotul meu a aparut in revista Capital, nu la top 100 femei de succes.... pe acesta cale
bravo Tonnia!!!! a prins un bronz bun Dinu???
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Dani, cred ca dintii trebuie sa fie! Desi vezi ca la noi s-a remediat problema (sper) si n-a iesit nici un dinte...Iti tin pumnii!
Tonnia spune:
Biu Mill s-a bronzat un pic cu suzeta (de la Nuk), acum zici ca e extraterestru.
karmenutza, cica afecteaza retina daca se uita spre soare. Acum la ora asta e cel mai periculos in Bucuresti.
Ioana75 spune:
Eu mi-am trimis bona afara cu copilul, i-am zis sa mearga pe trotuarul cu umbra. Daca nu ziceati voi de eclipsa, habar n-aveam.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Bianca, felicitari pentru sot! Daca imi cumpar revista, imi zici la ce pagina e sotul, ok? Ca sa nu ma chinui sa o citesc pe toata. Asigurarea de 900.000 era pentru pensie, si e pentru salariu minim, adica 2,8 milioane!!! Cu cea de sanatate n-am aflat nimic, daca stie cineva, va rog sa-mi ziceti cum e treaba.
N-am primit nici un raspuns referitor la protectia pentru prize, deci trag concluzia ca nu v-ati cumparat asa ceva.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
BiuMil nu stiu sigura daca nu are lapte praf iaurtul de Napolact. Am citit pe el, dar nu scrie asa ceva. Eu din asta ii dau si mi se pare ok.
Felicitari Hildi pentru progrese
I-am cumparat crema de corp de la Klorane cu galbenele ca, cum va ziceam ieri, ii merge putin pielea de pe piept. Sper sa se rehidrateze la loc.
Ma duc sa pap si eu ceva............
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Hildegard spune:
tonnia, oare care creme sunt bune? nivea e buna?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter