Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
Diana30 spune:
Pai te plangeai ieri ca te doare capul ca nu te-a trezit Dinu.Voiam sa vad cum a dormit Dinu asta noapte,da indirtect.
Hildegard spune:
Tonnia, m-ai facut sa
Da...ce accent am?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
Ioana75 spune:
Diana.
Tonnia, cred ca esti cea mai curajoasa cu bebe in mineca scurta si fara sosete.
Dana, si eu i-as tunde parul mirunei, in fata e foarte mare, ii intra in ochi la propriu; dar mi-e ca o sa se supere nasha ei ca nu i-a luat ea motul la 1 an cum e traditia, asa ca am apelat la clamutze (e si mai frumoasa cu ele in par - modestia, bat-o vina).
Dr Anya, sa-mi zici daca ai cumparat palarioara fetii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
astazi este eclipsa partiala de soare, la 13:57 ...adica atunci va acoperi luna cca 80% din soare...
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
Tonnia spune:
Diana, e a doua noapte rezonabila, cu trezire la 5.
Da, nu scoateti copiii pe eclipsa!
Hilde, frumos, specific zonei.
karmenutza spune:
Ai vazut, Tonnia, incet-incet se invata si Dinu sa nu te mai trezeasca noaptea asa des. Oricum si cu Dinu si fara, tu tot la 5 te trezesti , esti prima care da desteptarea pe aici. De ce nu e bine sa scoatem copiii pe eclipsa? Oricum nu se vede ca e innorat.
Catalina
Diana30 spune:
O super,Tonia,ma bucur ca te-ai odihnit.Si apoi cand mai adoarme Dinu?Mihnea se trezeste tot cam asa +/- 1 ora,dar mananca si apoi doarme pana pe la 9/10.
locca spune:
neatza :)
vad ca iar ati umplut un capitol de ieri pana azi asa ca citesc si revin.
vroiam doar sa va acum
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
dani_flor spune:
Buna ziua la mamici frumoase si bblini cumintzei,
LA MULTI ANI cu sanatate bblinilor care se sarbatoresc astazi: printzesa Jessica Priscilla si cavalerii Radu, Andrei, si Matei-Alexandru, dar si cavalerilor de 28 Luca-Ioan, Vlad Cristian si Lucas
Sa fie sanatosi papaciosoi, sa creasca mari si norocosi .
Christina-m sa iti traiasca Mateias, sa iti aduca numai bucurii, un dulce de la Maria. Ce face, cum se simte???
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)