Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Sa zica bona ca nu are toate conditiile la mine: acum face exercitii la stepper si se uita la teve, dimineata a exersat la chitara (a adormit miruna pe acordurile bonei). Pe internet nu o invat sa navigheze, ca mi-e ca o sa lesine de foame copilul linga ea in timp ce chatuieste (cum fac altii).
Eu o imbrac lejer pe miruna, nici pe crivatzul al mare nu i-am pus fular la gura, caciula pe cap a avut si iarna subtirica, si cu toate astea luni, o mamica din parc mi-a zis ca "ce gros e imbracat copilul asta". Deci nu mai stiu ce sa zic, probabil trebuia sa o las in mineca scurta sa am aprobarea lor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanadana spune:
Si tot eu apropo de par ce facem ii tundem pe puiuti sau asteptam anul sa vina nasi sa-i taie motul? ,ca al meu are o pleata!!
Codruta poti sa o lasi pe Petra in caputul gol ca are capul rotund si frumos, chiar daca nu are par
poze
Hildegard spune:
Ioana, ce bine o duce bona la tine.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
Hildegard spune:
uite aici ce am progresat! si aici
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
gabiarama spune:
Ce trai pe bona ta , Ioana !
Zilele trecute il adormeam pe Mihnea , iar mama statea cu Tudor in cealalta camera .Cind ma duc acolo, ce sa vezi ,mama atipise si ea linga copil , inchisese si TV ,deci era clar ca avea intentii bune .Va imaginati ce face cind eu nu sint acasa
Eu l-am pus pe Tudor in premergator deja .Il folosesc atunci cind ii dau de mincare ( pentru ca nu am scaun de ala de care aveti voi )
Ei , nu va imaginati ce raliuri face prin casa Mihnea cu Tudu in premergator . Acum ,in timp ce va scriu , e tot acolo ( ca sa il am sub ochi ) si a descoperit ca poate merge cu spatele .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Apropo de supravegheat bona care a iesit afara sa plimbe copilul .Eu am un parculet amenajat in curtea gradinitei , chiar linga bloc ,si de foarte multe ori Mihnea prefera sa se joace acolo , asa ca mai trag din cind in cind cu ochiul pe geam (ca acum de ex.)
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Tonnia spune:
Cred ca eu sunt cea mai inconstienta dintre voi. Caciula??? I-am scos si sosetele ieri in Herastrau, a ramas in body cu maneca scurta si pantaloni, atat. Nu ii era frig era cald la picioare, maini, eu muream de cald in zonele cu soare.
M-am incumetat sa fac supa pt prima data.
Mesaj pt Hilde: Sa nu mai dispari in ceata vreodata! Mie imi plac foarte mult mesajele tale inca de cand eram gravide, cu accentul tau, cum ne tuci tu pe toate si povestesti despre stefanut cel mancacios.Esti in top 5 pentru mine. Daca te mai superi, te invit la disco sa stii!!!
Carmi spune:
Veronica, brav contorsionist bb al tau!
Imi place de mor pozitia asta la bebei. L-am ajutat si eu pe Fabiano sa-si duca piciorul la gura si a inceput imediat sa morfoleasca degetul mare de la picior. Da singur inca nu reuseste, abia astept
sa-l pot fotografia si eu asa.
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi !
Nanadana, eu ii pun lui Fabiano de vreo doua luni o perna mica si relativ plata sub cearsaf si doarme bine. Nu are ce sa se intample, ca nu o poate scoate de-acolo si nici pufoasa nu e, sa-si bage nasul in ea.
Aici iar ploua in draci..
P.S. De azi in doua saptamani ´zburam´ la Bucuresti....abia astept !!!
Mama numara zilele pana o sa-si vada nepotul si eu pana o sa fiu din nou acasa ! Tropai de nerabdareeeeeee....
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)