Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
locca spune:
Heheee, vad ca nu ati scris asa de mult pe cat ma asteptam.
Ioana, noi am schimbat partea electrica la casa in vara si nenea ala ne-a pus niste prize care cica sunt bune pentru copii, da' am uitat cum le zice. Intreb si-ti spun diseara.
Eu l-am pus pe jos o singura data, ca avem parchet si mi se pare ca e mare curentul la nivelul ala, si vreau sa va spun ca s-a speriat copilul. Sau asa mi s-a parut, oricum avea o privire absolut disperata, de copil abandonat.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, si noi am schimbat toata partea electrica prin 2004, dar nu ne-am pus prize pt copii. Miruna ciriie daca nu o las pe jos. Sa ma anunti te rog cind dai galbenus la copil. Mamicile din parculet au zis ca una din ele a dat, si a facut cupilu' nushce pe piele, asa ca niciuna nu a mai dat galbenus.
mary, bafta la vaccin!
Vero, dr. Anya, multumesc pentru lamuriri, nu iradiez copilul decit daca plinge, am inteles.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Buna sa va fie inima dragele mele!
Eu fac ce fac, dispar ca magarul in ceata si dupa aia hop apar din nou. Orice as face, nu pot sa tin pasul cu voi , dar acum chiar ca ma mobilizez sa scriu in fiecare zi.
La multi ani tuturor sarbatoritilor! (includem: puiutzi, mamici si tatici), ca de cand n-am mai scris s-au intamplat o groaza de aniversari.
Vad ca tot vorbiti de iaurt. Eu ii dau Napolact sau Covalact, ca se pare ca sunt din gama celor care se apropie cat de cat de adevar
Ioana Eu i-am dat lui Luca galbenus de ou si nu a avut nici un fel de reactie. De altfel saracul copil, am bagat cam de toate in el si vad ca "tace si inghite"
Dr. Anya este absolut necesar sa se face profilaxia anemiei la 6-7 luni, ca parca nu prea imi vine sa-i dau fier, ca m-am luat cu mainile de par cand am vazut ce greu e tolerat de organism
mihairi spune:
Buna ziua mamici si bebici!
Am scris o imensitate de mesaj si mi-a dat eroare. Sa vad daca imi mai amintesc ceva din capodopera.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
b_irina_c spune:
In sfarsit am de lucru la greu dar tot mai bag un oki pe la voi .
Ruxandra eu cred ca tot va veni un mom in care pusul pe jos e inevitabil .
Vladut deja circula in toata casa... Pleaca de pe covorul din sufra, intai pe parchet si apoi pe gresia din hol... In hol il iau si-l transfer pe urmatorul covor ca aia chiar e rece . Nu am alta solutie la statul pe jos ca patul se termina muuul prea repede. Si ca si Miruna se apuca de tot ce poate sa se ridice. Cel mai naspa e ca se prinde de manerele de la sertare (cele de jos leam lipit cu scotc momentan pana apuc sa iau ceva sa le blochez).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
mihairi spune:
Am vazut frumusetea de eclipsa... Noroc cu ochelarii speciali de acum nu stiu cati ani cand a fost eclipsa totala de soare. De, cine pastreaza, are.
In alta ordine de idei sa ma plang si eu de doctorita lui Iustin. Astazi ne-am dus la vaccin. S-a invoit sotul de la serviciu, a venit tataie sa stea cu Ciprian si am plecat la cabinet. L-a consultat doctorita si i s-a parut ca are febra. I-a bagat termometrul in fundulet (sub privirile mele ingrozite care am dat o gramada de bani pe termometre digitale si electronice pentru a evita manevra) si a decretat febra 37.7. S-a uitat in gat: rosu. L-a apasat pe urechi, iustin a protestat: otita. Ne-a dat reteta si am plecat neintepati.
Ajung acasa, ii iau temperatura in ureche 36.4. Ii bag termometrul digital(cel cu pitic de la Chicco) in fundulet(premiera pentru stresata de mine): 36.3. Il apas pe urechi: nimic.
Asa ca m-am convins ca te duci sanatos la doctor si te intorci bolnav. Oricum eu antibiotic nu-i dau(augmentin, auziti, pentru rosu in gat).
2 baieti frumosi
poze noi
Dana_ch spune:
La multi ani Jesica,Radu,Andrei si Matei.
Am vrut sa iesim si noi pe afara,gata imbracati aranjati si cand m uit pe geam surpriza ....ploua asa ca am stat in casa azi.
Ca tot a-ti pomenit de iaurt,il combinati sau il da-ti simplu
Mary sa treceti cu bine miine la vaccin.
revin mai tarziu ca am niste nervi de numai pot.....
Poze cu Lucas
mihairi spune:
Am uitat sa va spunem ca azi, la 6 luni si 19 zile avem 8,400 kg si 67 cm. Cred ca trebuie sa mancam mai putine cereale ca la 5 luni avea 7,200. A luat 1,200 intr-o luna jumate. Cred ca e cam mult, nu?
Ioana, sa-ti spun eu de prize. In Carrefour sau in Cora gasesti aparatori pentru prize. Eu am avut de la Chicco. Costa cam 100.000 zece bucati plus cheita de rigoare. Cred ca o sa le pun si eu in functiune din nou, dar nu pentru Iustin, ci pentru Ciprian ca umbla la prize intr-o veselie. Dar trebuie sa nu ma vada cum le scot ca altfel degeaba le pun, ca le scoate el.
2 baieti frumosi
poze noi
mihairi spune:
Trag tare sa mai adun si eu mesaje sa sar de suta.
Ioana, Iustin e la a doua zi de galbenus. Astazi a mancat jumatate de galbenus in piureul de legume.
Problema este ca eu m-am cam zapacit. Am citit eu "Mama si copilul" cu carnea alternativ cu galbenusul, insa am uitat ca trebuie sa-i bag intai carnea si pe urma galbenusul, asa ca am inceput cu galbenusul. De poimaine o sa mancam si noi carne de pasare.
Mary, bafta la vaccin. Sa scapati cu bine!
2 baieti frumosi
poze noi
mihairi spune:
Mai e cineva pe-aici sau dansez singura?
Apropo de dansuri. Duminica am fugit cu sotul de acasa si am fost la Sala Polivalenta la Campionatul de dans. O minunatie...
Sotul zicea: "Uita-te cum n-o sa dansam niciodata".
Cei mai tari au fost piticii. Sa vezi un pici de 6 ani cum danseaza tango sau cha-cha, te spargi de ras. Aveau niste figuri in ei, erau bestiali.
Am fugit ca s-a trezit piticul si nu vreau sa-l scoale si pe frati-su ca asta se culca numai la 23.00 si se scoala la 8.00, ziua ce mai recupereaza si el(de la 3.00 la 7.00).
Va pup dulce.
2 baieti frumosi
poze noi