Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau! Stati sa imi trag sufletul ca alerg de vreo trei capitole. Nu va dor degetele deloc?

Asa...

Ioana, am ras de surpriza placuta (sau mai putin placuta) pe care ti-a facut-o Miruna itindu-se din pat. Daca mai faceas si bau, cred ca aveai inima mai slaba acum. Am admirat-o si eu ca toti muritorii pe rozalia Miruna si sunt in admiratie cum sta ea singurica in picioare.

b_Irina_c succes cu maseaua de minte. Eu sunt patita rau cu gingiile, a trebuit sa mi le taie de trei ori pana sa imi apara si maselele iar acum sunt speriata de moarte si nu vreau sa le scot desi arat ca un bambir de speriu copiii (pe bune) in parc daca zambesc. Nu mi-ar strica ceva loc in gura (tre sa scot patru masele si doi dinti ca sa pot sa imi pun un aparat si sa pot sa ies afara in timpul zilei fara sa arunce lumea cu usturoi in mine).

Dani, si noi ne intoarcem cu multa lene pe o semi-parte ca se blocheaza in momentul in care trebuie sa isi urneasca si popoul care e mareeee. In schimb de azi facem abdomene, vrem numai in popou si pe burta. Odata ajunsa pe burta face ca rama, se sprijina in nas, sta cu picioarele pe sus in cautarea unui sprijin si chiuie intro fericireo-disperare-neajutorare. Parca e un animalut.

Kristinutza bine ai venit. Vad ca nu ai mai scris insa sper ca nu te-au oprit la spital. Insanatosire grabnica si sa nu ne mai dai sperieturi.

Legat de supa. Eu sunt de parere ca trebuie data cu lingurita. In ciuda eventualelor proteste.

Maddy, si noi avem problema grava cu faptul ca nu mancam. Laptele a devenit un cosmar. Asa ca am luat masuri si sunt in plin proces de trecut de la HUmana 2 la Nan 2. Dupa propriul meu cap pentru ca doctorita nu mi-a raspuns la telefon. daca nici asta nu merge o las la cura.

Carmi, legat de scaunul de masina. eu am tot Polly (secta Polly) si sunt fericita tocmai pentru ca are roti. Nu stiu ce m-as face fara ele. Toata ziua dam raite prin casa.
In alta ordine de idei, ramane intalneala in Cismigiu. NE vedem cu toatele la terasa si in semn de protest lasam plozii fara caciula sa pice pe capete bunicile si mamicile din generatia trei caciuli ala Axinte.
Eu asa o tin pe a mea daca e fff cald. daca eu ma topesc imi inchipui ca si ea. Am si prins-o uda toata la ceafa. SUnt si ei oameni.

Alina (Anya) ce face Anya? Ati dat de capat cu boala suspecta? Sanatate multa!!

Hai ca ma mut la alt mesaj

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Norina, aici sunt. Mai iau pauze ca dupa aia sa stau o noapte pe forum la recuperat in loc sa muncesc. Deh, pritocesc si muraturile numai sa nu lucrez. Multumesc ca ne-ai observat lipsa. Pup si eu pe Teodora! PS: a ajuns cd-ul?

Din pacate nu am citit din vreme despre eclipsa asa ca azi, la ora respectiva Nuka tocmai facea o baie de soare. Sper sa nu aiba sechele.

Mary, succes maine la vaccin. Tin pumnii.

Prize, noi avem Legrand si am inteles ca sunt speciale pentru copii. Mai exista varianta scoci.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Ma duc sa hranesc cu forta copilul sa indeplinim si noi norma de 500 de ml de lapte pe ziua de azi. Anya, ai dreptate cu grasimile copiilor insa eu sunt genul de mama care isi vede puiutul de 150 de kile si ii zice ca arata cam slabit.

Ca sa nu spun ca am bagat si cereale doar, doar o sa o conving ca ii place laptele.

Ahh, inca ceva. Pe sot il mananca in anumite parti ale corpului sa o dam pe Nuka la inot. Mai precis www.activecenter.ro/" target="_blank">aici. Insa 1 bulion o ora de balacit in piscina mi se pare cam exagerat. Mai bine o balacesc eu o ora in baia proprie si imi da mie banii.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Noapte buna!

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Locca prietena mea sta in Dr. Taberei, stii cumva un magazin de la care sa cumpere mutzunachi de lipit pe pereti?
Karmenutza, Irina multumesc pentru raspuns. Perdeaua ti-o croieste pe loc sau trebuie sa revii dupa un timp?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Wow, Ioana! Miruna aproape merge!!! Si e asa de frumoasaaaaaaaaaa!

maddy, a fost ceva mai bine cu pofta de mancare cam la 10 zile de la tratament, de la sfarsitul lui. Dar de fapt nici acum nu e rezolvata treaba, mananca fosrte prost de vreo 10 zile, nu a luat in greutate iar creierii mei sunt zdrente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Diana, ti-am trimis PM cu mutzunachi. Vad ca ti-au zis fetele de magazinul Obor, eu mai rar pe-acolo ca e departe rau.
Ioana, pe prizele noastre le cheama Vimar cica.
Dr. Anya, multumim . Si eu ma gandeam ca e mai bine mai slabut decat gras da' stii cum e, te panichezi ca de ce a luat asa putin in greutate etc. Al meu a ajuns la kilele astea multe alaptat exclusiv asa ca incerc sa nu ma ingrijorez si nu-i dau cereale. Corect, nu?
Moki, eu ii dau masa de lapte dimineata (asta pe la 8-9) si apoi pe la 12 fructe si pe la 4 supa/piure de legume, apoi numai lapte. El se trezeste si noaptea si mananca, ce sa-i fac ... Dupa masa de fructe mai vrea si sa suga asa ca ii dau. Vad ca s-a adaptat destul de repede organismul la programul asta adica m-au durut sanii putin de tot.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sa-mi tineti pumnii maine, o sa am o tentativa de produs branza . Va anunt cum iese.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, acuma am si un covoras cu cifre, care i-l pun pe jos. Petra roade numarul 7. Aici se vede primul covoras cu bucatile mici (care eu le-am scos) - in partea stanga: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=1496&.dnm=4494re2.jpg&.src=ph

Toata noaptea a fost maraita. Nu stiu daca sunt dintii pentru ca dimineata este toata un zambet.

Felicitari nanadana si pentru al 2-lea...
Moki eu i-am dat la inceput sa suga dupa masa de la 10, dar tot scotea afara asa ca am renuntat iar peste zi nu prea ii mai dau sa suga.
Irina, faina freza lui Vladutz

Spuneti-mi si mie ceva: cu tetinele ortodontice unde trebuie sa fie gaura de iesire a lichidelor cand bagam sticluta cu apa in gura, in sus sau in jos?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

diana, imi plac la nebunie patratele de pe peretii lui Petrut; cum le-ai facut? si by the way, Petrut e un dulce

cu riscul de a fi caraghioasa, nu ma pot abtine sa nu o laud pe Miruna-sper sa nu ma auda Maria (da ea stie ca e cea mai frumoasa); e o aparitie absolut ireala din toate punctele de vedere; abia astept sa ne intalnim si pe viu; ioana, eu am yahoo doar acasa si ma gandeam sa stabilim o intalnire pentru weekend de pipaieli reciproce a bebeilor, dar daca fetele stabilesc intalnire in parc, cu atat mai bine; eu as prefera ziua de duminica

moki, bine ca ai scapat doar cu sperietura; si eu sunt terorizata ca o sa cada copilul si o sa pateasca ceva

copilul meu face ca bugs bunny adica: o tin de subtiori si ea singura si cu de la sine putere topaie pe cele 2 picioare pana nu mai poate; bine, ca eu obosesc inaintea ei, evident

si alta chestie pe care a invatat-o singura: cand se bucura deschide gura mare si gafaie ca un caine (banuiesc ca e o imitatie a rasului in hohote la nivel formal :) ; face asta destul de des pt ca se bucura tot timpul; mi se pare f ciudat

si ca sa termin statul in fund are un singur scop: posibilitatea de a se arunca inapoi pe spate

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput