Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ramona la adresa comuna am trimis un al 2-lea filmulet cu Petra. Daca vrei sa il vezi, si ea face asa.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata mamici de bebici

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata!
Diana, in legatura cu perdelele - daca nu au mult de lucru ti le face in aceeasi zi si vii dupa amiaza sa le iei. Sau daca merge ea dupa amiaza, i le da a doua zi. Daca au mult de lucru, (ca vine Pastele si se innoieste lumea cu perdele) dureaza si 3-4 zile. Depinde. Intreaba ea acolo.
Moki, nasol cu cazaturile astea. Eu tin si canapeaua din sufragerie desfacuta, sa aiba loc copilul, sa nu cada. Dar ea nu se rasuceste si nu se intoarce deloc. Eu o deschid ca tot sper....
Codruta, fii-mea papa laptic cu tetine ortodontice si intotdeauna ii dau cu gaura prin care curge lichidul in sus, spre cerul gurii. Nu stiu de ce. Am avut eu impresia ca prin cea de aerisire poate curge laptele pe jos. (ai vazut ca au 2 gauri).
Mai revin, acum ma duc sa-i dau fetei sa pape ca s-a trezit de vreo jumatate de ora dar nu cere de mancare.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Mamicilor ce active sinteti,am observat orele la care scrieti.De unde aveti atita energie?Cum va incarcati bateriile?V-am mai citit cind am timp dar scrieti foarte mult .Sarbatoritilor le urez si eu La multi ani,sa papati si sa dormiti bine/. Moki--eu ii dau Alexandrei la 7 sin ,la 10 suc de fructe, la 13 supa crema de legume.Dupa fiecare masa eu o pun si la sin ,daca vrea mai maninca si laptic.Si eu mai am probleme cu sinii cind nu prea maninca laptic iar ca sa nu ma doara il scot putin cu pompa inainte de masa de prinz si-l folosesc la pireul de legume pe care am inceput sa i-l dau de 2 zile.Dupa masa de prinz continuam doar cu laptic,inclusiv noaptea de 2-3 ori. Urmatoarea masa la ce ora o aveti si in ce consta ea?Ce le dati la bebicii de 5 luni jumatate sa mai manince?pot sa-i dau putina carnita de pui in pireu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Ce fel de cereale daticonstipati? ii dau si fier si face kaki cam rar,este suspecta de megacolon.Cind o alaptam exclusiv facea kaki la 5-6 zile. Pediatra ia dat Debridat,pe care il luam si acum.De cind am inceput diversificaSrea face kaki la 3-4 zilesi este mai consistent[nu este tare tare]Stiu ca nu e bine, dar ce sa-i fac?Ii dau suc de mar ,suc de mar +para ,suc de mar + morcov.Oare sa-i dau mar razalit cu biscuite ?

Mergi la inceput