Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
Caterinuta spune:
Fetelor, din panicata ce eram acum sunt panicata, panicata de panicata. Si asta cand citesc cate kilograme au dragalasii vostri. Maya are 6 1/2, 7 kg si 65 cm. E situatia disperata, sa ma apuc de indopat copilu' ca pe curcan?
In ultimele 2 saptamani am fost saptamanal la control si nu a pus nimic.
Nu ma lasati singura in disperarea-mi, va rooog!
diana_n spune:
Locca se gasesc fermoare de toate tipurile la magazine de craft-uri, gen Michaels http://www.michaels.com/art/online/home , A.C. Moore http://www.acmoore.com/ sau Jo-Ann Crafts http://www.joann.com/.
As vrea perdea cu desene animate sau ceva cu sporturi de baieti, ca pe pereti i-am pus patrate colorate facute de mine,se vad putin in poza asta ca aici nu gasesti pitici si altele cum am vazut ca aveti voi. Dupa ce am decorat camera lui Petrut, alte 2 prietene cu copii de 2 si 3 ani (care sunt aici de ani de zile) au facut si ele la fel, ca aveau peretii goi la camerele copiilor.
Diana si Petrut
mimsi spune:
Locca, e o idee buna. Acum m-a fulgerat sa incerc cu borcanele de fructe, ca pana acum n-am incercat decat cu cele de legume in deplasari.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
locca spune:
Diana, de ce aveam eu o banuiala ca o sa vrei cu desene animate?
... pentru asta singurele optiuni care imi vin in cap acum (dar o sa ma mai gandesc, promit) sunt cocor (etaj 4 parca) si victoria. Da' nu e bine daca iti ia prietena si niste personaje de desene animate care se pun pe pereti? Se gasesc la magazine de cartier, daca ne zici pe unde sta precis se gaseste cineva care sta prin zona sa-i indice un magazin de-asta. Sunt ieftine, aproape 1 dolar bucata.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
karmenutza spune:
Diana, materiale pentru perdele mai sunt la Bucur Obor. Daca ii dai dimensiuni si model (cum le vrei cusute) ti le coase acolo la magazin.
Ioana, super Miruna. Ai fata mare, ce mai!
Catalina
Dana_ch spune:
Mai ce mama imorala sunt fiemea il schimba pe ala micu si eu hop la bantuit,poate mai apuc sa mai citesc cate ceva,aaaaaa... am vizionat cateva poze...
Miruna e o adevarata domnisoara frumoasa foc 
dar si Petrut e frumusel foc,
ma striga copii revin,poate la un tango sau vals
Poze cu
Lucas
vio_reurean spune:
Sa-lut!
foarte dulce Miruna, si e mare.
Tot mai rar am aparut pe forum ca nu prea mai am timp. Dar..saptamana asta trag chiulul si o trimit pe bona acasa la 2 ,iar eu imi iau copilu' si o sterg la plimbare, doar eu si el. Si e foarte bine! Mi-e destul de greu sa stiu ca ii da altcineva mar si il plimba, si uneori sunt geloasa pe bona. Asa...as mai strange-o de gat cateodata
cand vad ca dragul meu copil rade din t tot sufletul cand o vede si la mine mai maraie... Cu toate ca e o femeie tare de treaba si e minunata cu bebe. Trec ele... si geloziile de mami...Si oricum, asta e saptmana noastra.
Azi am fost in parc si ne-a prins o furtuna pe drum....Mai eram cu o mamica si am avut noroc ca a venit sotul meu sa ne ajute, pentru ca vantul batea foarte tare(i-a dat jos si ochelarii care au zburat gratios pe asfalt). Dar copii dormeau si nu s-au trezit decat in scara blocului ca a luat sotul carucioarele pe sus sa le urce. Bineinteles ca noi eram un pic plouati.![]()
Tin sa ii multumsc Alinei(Dr. Anya) pentu ca este unul dintre putinii oameni care sar in ajutor cand ai nevoie
, cu un sfat competent si bine documentat!
Va pup si noapte buna,
Delia-Vio
POZE cu Andrei
nanadana spune:
Noi am fost afara ,a fost cald si dupa accea am hoinarit pe la prieteni
Vera felictari sportivului Stefan care este un dulce 
Ioanaai o frumusete de fata cu niste ochii!!!!!!!!!!!

le doresc bebeilor bolnaviori multa sanatate si celor cu vaccin sa treaca cu bine 
poze