Nou stil de viatza (94)
Raspunsuri - Pagina 4
lacri spune:
buna diminata fetelor!
eu chiar nu stiu foarte multe despre tinut o cura pt ca nu prea am tinut cura pana acum.
dar daca in ultimul timp fac mult mai putina miscare atunci a inceput sa se puna de vreo jumatate de an ,poate mai bine.
asa ca tot de la voi am sa invat ce e bine si ce nu
totusi sa ma infometez nu vreau
azi pana acum am mancat 200 ml de lapte cu cereale si o portocala mica
acusi as vrea sa beau un ceai verde.
iar la pranz as vrea sa fac un pilaf:dau un morcov pe razatoare si tai o ceapa ,sa pun la cuptor cu apa si o picatura ulei si orezul sa fiarba la foc mic.e bine?
are multe calorii?
ce parere aveti?
sau ce alte idei aveti?
va pup
Fabian si mami Lacramioara
szivarvany spune:
Si iaca sunt si capra si oarba si senila, am uitat ceva important:

MIAG 

implinirea tuturor dorintelor, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
lacri spune:
La multi ani !
mia multa sanatate ,fericire si de tot ce e mai bun si mai frumos in lumea asta sa ai parte.

diadaniela spune:
Am incercat ieri sa beau ceai verde,dar e tare puturos.Nu mi-a placut.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Eftimie C. spune:
Lacri, eu zic ca e bine ce papi azi
.Da' fara paine.Oricum nu mancai, nu?
Daniela, minum 2 l lichide/zi.Nu conteaza ce fel de ceai sau apa.Renunta la ceaiul verde daca nu-ti prieste 
Cristina, nu ne-ai spus cate oua ai mancat ieri?Cum le-ai preparat si mai ales cum te-ai simtit?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
diadaniela spune:
Carmen,o sa ma chinui sa beau 2 litri de apa pe zi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
zisaCami spune:
Mia La multi ani, multa sanatate si iti doresc o noua primavara frumoasa alaturi de cei dragi tie! Petrecere frumoasa sambata! 

Cami
lacri spune:
la mine a fost mai greu la primele cani de ceai verde ca apoi m-am obisnuit.am luat cu arome(de lamaie,de fructe de padure) si acum chiar a inceput sa-mi placa.
spre norocul meu nu sunt chiar cea mai mare iubitoare a painii asa ca painea sare din calcul la meniul meu.
mai greu e cei 2 l de apa.ziua nu prea reusesc sa beau iar setea imi vine seara ,de fapt pe la 8 9 chiar 10 si atunci beau cate 1 l.
e rau daca se bea seara chiar noaptea apa multa?
miag spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Si iaca sunt si capra si oarba si senila, am uitat ceva important:MIAG
implinirea tuturor dorintelor, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !
Daria &Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Multumesc Daria, sambata e ziua mea...asa ca nu ai ratat nimic..si tu stii ca te iubesc mult asa ca nu esti cum ai zis ....

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by lacri
La multi ani !
mia multa sanatate ,fericire si de tot ce e mai bun si mai frumos in lumea asta sa ai parte
Multumesc

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!