Nou stil de viatza (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

La Multi Ani!!! Mia La Multi Ani!!!
Carmen(Eftimie)Am mancat 8 oua(2 dim. 4 prinz 2 seara)fierte ,cu mustar,as fi putut manca si prajite in teflon dar nu-mi plac.
M-am simtit cam ametita intr-adevar mai ales ca m-a scos fimea pe strada sa-i fac un sotron si taaaaare mi-a fost greu sa ma ridic dupa cateva minute de stat cu capul in jos

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Mia La multi ani, multa sanatate si iti doresc o noua primavara frumoasa alaturi de cei dragi tie! Petrecere frumoasa sambata!

Cami

Multumesc

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor m-as baga si eu in gashka voasra, daca ma primiti....
Am fost impresionata de cate kile au pierdut unele dintre voi (stiu ca sigrid se chinuia anul trecut sa slabeasca si chiar ne plingeam pe "umarul" virtual una alteia si acum vad ca e o invingatoare !!! felicitari).
As vrea si eu sa stiu ce regim folositi?
Eu ma chinui de o luna si jumate cu ceva gen Atkins, putin mai multe salate decat e permis acolo, insa il tin strict si am reusit foarte foarte putin sa dau jos in acest timp, cu toate eforturile.
Daca sunteti dragutze, dati-mi si mie un email cu regimul tinut de voi, pliiiz!!!

Multam mult si spor la slabit in continuare!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, ti-am trimis pm. Ym se incarca greu...
Sunt suparata ca mi-ai refuzat invitatia la masa .

Danat, bun venit si mult spor! Fiecare tine ce dieta doreste. Mai bine zis, toate fetele incearca sa adopte un stil de viata sanatos, echilibrat, cu fructe, legume multe, fara dulciuri si fainoase. Stii si tu.

Miag, 'La multi ani sanatosi si fericiti!'
Parca si Crystina e nascuta pe 1 aprilie, nu? Sau ma lasa pe mine memoria?

Eftimie, cu mare placere, cand ajungi in Iasi, esti invitata la mine la masa. Doar sa ma anunti, s-o pregatesc.

Daria, m-ai bagat in ceata. Pozele cu Iustin sunt in albumul de la semnatura. Dar n-am mai pus de ceva vreme.

Lacri, nu e musai sa scoti painea din meniu. Cel putin cea de graham si cea neagra (integrala) e recomandata pt. digestie. Nu mai mult de 2 felii pe zi. Si in combinatii permise.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Danat ce bine ca ai venit in gasca , multam de felicitari , din pacate mai am mult de munca pana sa ma consider invingatoare

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sigrid26

Danat ce bine ca ai venit in gasca , multam de felicitari , din pacate mai am mult de munca pana sa ma consider invingatoare.M am uitat la pozele tale de la munte , aratzi f bine , cred ca si tu ai dat multe kg jos.
o tai dupa fata la gradi,
revin

Mergi la inceput

hai ca am facut varza mesajele........scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miag, imi cer scuze ca te-am sarit la raport, acum imi dau seama de ce era Carolinah pe lista mea trecuta de 2 ori cu greutate diferita. La multi ani, multa sanatate si nu uita sa-ti pui o dorinta. Distractie placuta!
Diadaniela, eu beau lapte de soia zilnic, varianta fara zahar si arome. Cred ca astea "aromate" sint combinate cu tot felul de substante sa le faca dulci. Uita-te si tu pe eticheta. Sfatul meu e sa-l alegi pe cel mai natural posibil. Fursecuri, zici? Unde am pus eu biciusca aia oare?
Lacri, am citit (sau auzit) undeva ca e bine sa bei apa oricind ti-e sete, chiar daca e seara si asta inseamna ca te vei scula noaptea ca sa mergi la toaleta. E mai rau daca nu bei... Si eu cred ca meniul tau e ok, eventual seara maninci niste carnita si o salata (e doar o idee ). Citisem undeva pe net parca, despre faptul ca e bine sa maninci carbohidrati la prinz ca sa iti dea energie si proteine seara.
Ca o fi bine sau nu, asta nu stiu, dar pare sa aiba logica.
Daria, chiar ca nu mai stiu nici eu cine si ce dieta tine, doar asa vag... Si ca sa-ti raspund, eu nu tin dieta, maninc fara dulciuri, multe fructe si salate + sport de cite ori pot.
Danat, mai multe detalii gasesti la pagina 9 a capitolului precedent (93). Am scris eu acolo un mesaj pentru fetele noi. Daca vrei sa te alaturi grupului si sa fii trecuta in lista va trebui sa-mi dai niste informatii: inaltimea, cite kg ai acum si tinta (la cite kg vrei sa ajungi). Daca vrei doar sa ne "vizitezi" o vreme sa-ti faci o parere esti binevenita.
Va pup si ma duc sa fac niste abdomene ca astazi fac exercitii acasa la saltea.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

am facut sporadica miscare mai bine spu.
am fugit prin casa de am rup
cu baiatul meuam jucat prinsa
cand unul cand celalalt era la prins
am si ras de ma durea burta-astea sunt abdomenele

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Delidana,cauta bine biciusca aia ,ca m-as bate singura ,da' mi-e mila.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput