Nou stil de viatza (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Cookie, ce dieta tii de esti
Sigrid si eu ma gandisem la o salata orientala. chiar imi era ; din pacate nu avem voie cartofi.
Maine e zi de carne.Ce vei papa?Eu cred ca am sa fac un pui la sticla si seara niste peste la gratar...Ma mai gandesc.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor,

Eu plec din Bucuresti pana luni si nu stiu daca voi avea net, dar promit sa ma tin de treaba , sa nu am abateri, desi sambata e ziua mea si cred ca o sa pap un tiramisu ca de mult imi este pofta...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mia si iti doresc ca toate visele sa ti se implineasca.Despre mine, ai voie sa papi Tiramisu , da' sa te gandesti si la cele care tin dieta in continuare...
Te inteleg, pentru ca si eu sambata voi fi invitata la nasul meu de cununie (berbecut sarbatorit maine) si cu siguranta voi ceda ispitei culinare...; dar pana atunci, sunt foarte cuminte.
PS: Unde pleci sa serbezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Cristina, e bine ce pap?Ma incadrez la dieta ta?Renunt la ceva?

Da ,e ok.

La mine azi este ultima zi,si am papat frigarui cu salata verde,ridichi,ceapa verde si rosii + unstrop de ulei de masline si zeama de la o lamaie.
Sa vedem de maine ce ,cum si cat mai pap.

Va pup pe toate.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, miag! Sa fii iubita, sanatoasa, fericita, norocoasa si cat de slaba vrei tu!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Cami, daca te-as trece si pe tine pe podium cu 2 kg ar insemna sa le trec si pe cele care au slabit 5, 4, 3kg (asa ar fi corect, nu?)si atunci nu mai e podium ci doar o alta lista.... cele care sint pe podium au "luptat" din greu sa ajunga acolo. Si tu poti ajunge acolo asa ca tine-te de treaba in continuare!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Se vede ca sunt "absenta" ... eu credeam ca pe podium sunt doar cele care au slabit, indiferent cat ... Sa inteleg ca trebuie sa am minim 5 kg in minus ca sa ma vad pe lista?! Pai de ce nu spui asa ... am gasit motivatia ... pana la sfarsitul lunii aprilie voi fi pe lista!

Zuzilici

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vreau sa va rog ceva, va rog foarte frumos sa mai scrieti o data ce dieta tineti fiecare acum, nu apuc sa citesc capitolul trecut

Io va scriu meniul meu: mi se facu de bagheta, asa ca pap juma` de 8 p si 3 mere + 2 portocale; seara paste de 6 p cu sos de rosii si inca ceva de 3 p, toal 17 (economisesc 3p).

Mephala - deja 4 luni, uau, super, sa-ti traiasca samburelul ! Vreau si eu link-ul cu Iustin, sa admir 2 ochi perfecti !
Zuzilici - mai ai oleac si o tii in brate pe Izabella !

Salut si pup restul fetelor, mamici, nemamici, burtici, voi incerca sa tin pasul cu voi !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Mia si iti doresc ca toate visele sa ti se implineasca.PS: Unde pleci sa serbezi?

Multumesc pe urari!!!
Plec la Galati la soacra mea si apoi in week-end plec la Soveja , undeva in muntii Vrancei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

La multi ani, miag! Sa fii iubita, sanatoasa, fericita, norocoasa si cat de slaba vrei tu!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

merci Tzuni
Sa stii ca luni cand ma intorc, te sun si la jogging cu noi..asta daca mai vrei si tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu aseara am facut-o lata!.Am mancat carnati de mistret si dupa am mai mancat si niste fursecuri.Acum imi pare rau ,dar aseara nu am rezistat.
Roxana,sa te distrezi bine!
Fetele,mi-am cumparat lapte de soia cu aroma de capsuni,dar nu-mi vine sa desfac sticla.N-am baut niciodata si nu stiu de ce am impresia ca ar avea un gust ciudat.Banuiesc ca e bun ,ca vad ca voi beti asa ceva.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput